Na één of meerdere nachten slecht slapen is het effect op uw uiterlijk vaak meteen te zien: de wallen onder uw ogen verraden dat u niet genoeg heeft geslapen. Een slechte nachtrust heeft een grote invloed op de gelaatstrekken. Uit onderzoek blijkt dat we mensen met een goede nachtrust als aantrekkelijker beoordelen. Bovendien heeft de nachtrust een grote impact op de gezondheid in het algemeen. Een goede nachtrust is dus niet alleen belangrijk voor uw fysieke gezondheid, ook uw uiterlijk profiteert hiervan! Tijdens de slaap vernieuwen de huid- en haarcellen zich. Hierdoor ziet uw haar en huid er ’s ochtends weer goed uit. Ondanks dat we ongetwijfeld allemaal wel ervaring hebben met wallen en donkere kringen, zijn veel mensen zich er niet van bewust dat een goede nachtrust wel degelijk mooi maakt.

Een belangrijk reden waarom mensen vermoeid uit bed komen is omdat ze geen kwalitatief diepe slaap hebben ervaren. Het komt heel vaak voor dat mensen wel acht uur onder zeil zijn, maar dat de kwaliteit van de nachtrust te wensen overlaat. Een belangrijke boosdoener is het matras. Veel mensen slapen op een matras met een slechte drukherverdeling waardoor ze veel draaien in hun slaap, niet comfortabel liggen en niet optimaal kunnen uitrusten. Met de juiste materialen is dit soort problematiek gelukkig te voorkomen. In de ziekenhuizen wordt alleen traagschuim en koudschuim ingezet om te zorgen dat mensen van een optimale nachtrust kunnen genieten; dit is niet alleen goed voor iemands uiterlijk, maar ook bevoorderlijk voor een optimaal herstel.

In het artikel hieronder leggen we uit hoe het komt dat mensen met een goede nachtrust als aantrekkelijker worden beschouwd. Kan uw nachtrust wel wat verbetering gebruiken en wilt u hier advies over? Vul dan het adviespaneel in voor een gedegen en vrijblijvend advies op maat zodat u ook mooi uit bed komt!

De tekst gaat hieronder verder

Vul het adviespaneel hieronder binnen 2 minuten in voor vrijblijvend persoonlijk advies van onze specialisten

1.

Wat is uw geslacht?


2.

Wat is uw leeftijd?


3.

Wat is uw lengte?


4.

Hoeveel weegt u?


5.

Postuur


6.

Temperatuur


7.

Lichamelijke bijzonderheden?


8.

Ik slaap nu op een ... matras


9.

Leeftijd huidige matras


10.

Hoe beoordeelt u uw eigen nachtrust?


11.

Hoe heeft u Decupré voor het eerst gevonden?