Bestuur

“Irene Best eerste vrouwelijke Nederlandse uitvindster met Europees patent erkend lid van de Nederlandse Orde van Uitvinders”

“Ik heb het geluk om gezond te zijn en (nog) geen risico te lopen op decubitus, gewrichtsklachten of andere slaap- of ligproblemen, maar in de 25 jaar dat ik nu bezig ben om oplossingen te ontwikkelen heb ik veel leed gezien. Leed dat met onze ervaring en kennis vermeden of verlicht kan worden. Dit vind ik een waardevolle opdracht. Hieraan willen wij bijdragen.

Met deze wens werken mijn collega’s en ik met volle inzet, met volle energie, soms met emotie en altijd met doorzettingsvermogen.

Om te zien dat onze innovaties echt bijdragen in een situatie waar teveel het geld en de productie centraal staan en te weinig de mens en de uitkomsten, om te weten dat wij een verschil maken, dat is de mooiste beloning.

Decupré is marktleider in de gezondheidszorg en dus specialist op het gebied van gezond slapen en traagschuim matrassen. Decupré is mijn bedrijf. Wij werken intensief samen met fysiotherapeuten en ziekenhuizen. Ik heb 25 jaar ervaring, ik stond in 1992 aan de wieg van Tempur en bovendien in 2000 van M Line en startte Decupré in 2002.

In de huidige ingewikkelde tijd is het van groot belang dat uw producten hygiënisch worden gefabriceerd. Decupré levert al jaren aan de ziekenhuizen en verpleeghuizen. Wij leveren daar onder andere: couveusematrassen, operatietafelmatrassen en intensive-care-matrassen. Om deze producten te mogen produceren moet onze Nederlandse productiefaciliteit aan de hoogste hygiënische normen voldoen. Onze productie draait door en zal dat ook blijven doen want onze producten zijn hard nodig.

Voor nu wens ik u mentale veerkracht en een goede gezondheid. ”

Drs Irene Best MBA, directeur Decupré

Slapen is leven

Adviespaneel


Vul het adviespaneel binnen 2 minuten in en ontvang tot 35% advieskorting van onze specialisten.


Meteen iemand aan de lijn?
Bel 0316 750 441.


1. Wat is uw geslacht?

Voordelen van Decupré slaapcomfort

  • De expertise van de marktleider in de zorg

  • Matrassen worden individueel ingesteld
  • Gratis professioneel advies
  • Vrijblijvend proefslapen bij u thuis

  • Zeer hoge klantenwaardering
  • Het Decupré kwaliteitsmanagement is door TÜV ISO 9001:2015 gecertificeerd

  • Veelzijdig assortiment voor elke behoefte en prijzen vanaf € 295
Wat is uw leeftijd, gewicht, lengte en slaaphouding?
Gratis proefslapen, persoonlijk ingesteld, kwaliteit van de marktleider in de zorg en gratis retourneren.
Start gratis 150 nachten proefslapen. Bel of bestel online, wij helpen u graag.