Bestuur

Irene Best eerste vrouwelijke Nederlandse uitvindster met Europees patent erkend lid van de Nederlandse Orde van Uitvinders
Irene Best

“Ik heb het geluk om gezond te zijn en (nog) geen risico te lopen op decubitus, gewrichtsklachten of andere slaap- of ligproblemen, maar in de 25 jaar dat ik nu bezig ben om oplossingen te ontwikkelen heb ik veel leed gezien. Leed dat met onze ervaring en kennis vermeden of verlicht kan worden. Dit vind ik een waardevolle opdracht. Hieraan willen wij bijdragen.

Met deze wens werken mijn collega’s en ik met volle inzet, met volle energie, soms met emotie en altijd met doorzettingsvermogen.

Om te zien dat onze innovaties echt bijdragen in een situatie waar teveel het geld en de productie centraal staan en te weinig de mens en de uitkomsten, om te weten dat wij een verschil maken, dat is de mooiste beloning.

Decupré is marktleider in de gezondheidszorg en dus specialist op het gebied van gezond slapen en traagschuim matrassen. Decupré is mijn bedrijf. Wij werken intensief samen met fysiotherapeuten en ziekenhuizen. Ik heb 25 jaar ervaring, ik stond in 1992 aan de wieg van Tempur en bovendien in 2000 van M Line en startte Decupré in 2002.

Slapen is leven.”

Drs Irene Best MBA, directeur Decupré

Slapen is leven