Links

Op deze pagina vindt u een overzicht van een aantal links die wellicht nuttig voor u kunnen zijn. Deze links leiden u naar websites met bijvoorbeeld het laatste nieuws in de zorgsector, informatie over producten die bijdragen aan uw gezondheid of naar de website van een fysiotherapeut.

Verder kunt u links vinden naar websites die u alle informatie betreft decubitus en wondzorg verstrekken. Op de website van Decubitus Nederland kunt u bijvoorbeeld allerlei informatie vinden over wat decubitus precies is, welke classificaties er zijn, hoe u het kunt voorkomen en hoe een decubitus wond het beste verzorgd kan worden.

Op de website van WCS Kenniscentrum Wondzorg kunt u verschillende artikelen lezen over wondzorg. Verder worden er op deze website ook nieuwsartikelen gepubliceerd met betrekking tot dit onderwerp.

Tenslotte kunt u nog een link vinden naar een website waarop u de tv-uitzending van ‘Wist Je Dat?’ met Koert-Jan de Bruijn kunt terugzien, waarin wij te gast waren. In deze aflevering legt Irene Best, directeur van Decupré, uit hoe belangrijk een goede nachtrust nou eigenlijk is en wat de gevolgen zijn van een slechte nachtrust. Verder geeft zij nog een aantal tips en tricks om het beste uit uw nachtrust te halen

Wat is uw leeftijd, gewicht, lengte en slaaphouding?
Gratis proefslapen, persoonlijk ingesteld, kwaliteit van de marktleider in de zorg en gratis retourneren.
Start gratis 150 nachten proefslapen. Bel of bestel online, wij helpen u graag.