Kwaliteit

Onze matrassen, hoofdkussens en zitkussens voldoen aan de hoogste eisen van product en productie veiligheid en kwaliteit. Daarnaast zijn ze functioneel en innovatief. Dit is gebaseerd op resultaten van wetenschappelijke studies en tientallen jaren ervaring. Het kwaliteitsmanagementsysteem van Decupré B.V. en de toepassing daarvan voldoet aan de eisen zoals neergelegd in de norm NEN-EN-ISO 9001:2015 en is door TÜV gecertificeerd. Evaluatie van het kwaliteitsmanagementsysteem heeft plaatsgevonden door TÜV Nederland. Daarnaast zijn onze producten in overeenstemming met het Decupré gedachtegoed, onder meer wat betreft de kwaliteit van de gebruikte grondstoffen, ecologische aspecten en in het algemeen van MVO, Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

Een grafiek waarin duurzaamheid en comfort in functie van densiteit worden weergegeven.

Unieke functionaliteit

De Decupré anti-decubitus producten zijn uniek en leveren een optimale drukverdeling door de druk op hiel en stuit te reduceren tot nul (afhankelijk van het gekozen type). Daarmee zijn de Decupré anti-decubitus matrassen beter (en goedkoper) dan luchtwissel systemen. Dit is klinisch getest in vele instellingen en wetenschappelijk bewezen in een uitvoerige onafhankelijke vergelijkende wetenschappelijke studie. De Decupré anti-decubitus matrassen zijn gepatenteerd. Speciaal voor de ziekenhuishygiëne en voor gebruik door astma of allergische patiënten heeft Decupré een assortiment gesealde matrassen, hoofd- en zitkussens. Deze zijn geproduceerd onder negatieve druk met de flat double lastechniek (ook een innovatie van Decupré). De (Adaptable) matrassen en hoofdkussens, verkrijgbaar via deze website en via de Fysio- en Ergotherapeute, stellen u in staat om precies de juiste instelling en ondersteuning te kiezen voor uw lichaam. Uw lichaam is immers niet standaard. De Multi-layer opbouw garandeert een optimaal slaapcomfort voor elk lichaam. Voor de temperatuur regulatie kunnen de Individual Matrassen gedraaid worden, zodat deze matrassen ook geschikt zijn voor mensen die wat eerder transpireren. Onze niet verstelbare Individual traagschuim matrassen en hoofdkussens bieden een optimaal comfort. De opbouw uit meerdere lagen schuim is zo gekozen dat uw lichaam optimale ondersteuning en comfort ervaart. U koopt bij ons direct, dus geen winkelkosten in onze prijzen.

Grondstoffen

Traagschuim biedt onomstotelijk bewezen de beste drukverdeling en daarmee het beste lig- en zitcomfort. Daarom is in alle Decupré producten het contactvlak, het vlak waarop u of uw cliënt of patiënt ligt of zit, gemaakt van het beste traagschuim. Dit heeft optimale ventilerende eigenschappen, voor het product de juiste densiteit en mechanische eigenschappen. Schuim staat tot een matras als de ingrediënten tot een gerecht. Een goed schuim is noodzakelijk maar nog niet voldoende voor een goed matras, hoofd- of zitkussen. Net zoals goede ingrediënten niet vanzelf een culinaire prestatie opleveren. Daar komt meer bij kijken. Het gaat om de juiste combinaties van schuimen in de juiste diktes, met voor de toepassing de juiste mechanische en thermische eigenschappen. Het is de combinatie die zorgt voor het gewenste comfort. Hier komt de jarenlange ervaring van Decupré goed van pas. Onze stoffen kopen wij in in Nederland, België,en Duitsland. Ons schuim komt uit Nederland. Confectioneren en sealen doen wij in Nederland en in Duitsland en onze eind-assemblage is in Nederland.

Materialen

De tijk (of overtrek) van de matras heeft een grote invloed op de mogelijke toepassingen, op het comfort en op de duurzaamheid. De eisen in de gezondheidszorg en voor de particulier zijn daarbij natuurlijk verschillend. Voor de gezondheidszorg worden de Decupré producten omkleed met een eerste klas PU tijk. Dit materiaal is waterdicht, maar toch nog ademend. Waar nodig gebruikt Decupré tweezijdig gecoate PU tijk. Voor de wasstraat bestendige hoezen heeft Decupré een eigen lastechniek ontwikkeld die resulteert in circa 5 x sterkere lasnaden in de tijk. Vanzelfsprekend zijn de Decupré producten voor de gezondheidszorg anti-bacterieel en kunnen tijken geleverd worden die zelfs met actieve chloor behandeld mogen worden. De tijken van onze consumenten matrassen kunnen op 60°C worden gewassen. Voor de hygiëne net zo goed, voor u en het milieu veel beter. Voor zeer allergische of astmatische personen heeft Decupré de afdoende oplossing met haar gesealde matrassen en hoofdkussens. Hierbij wordt een gelaste PU tijk gebruikt. Top comfort én top hygiëne. Er gaat immers niets in en er komt niets uit. Heeft u vragen neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag.

Om optimaal te profiteren van de eigenschappen van het traagschuim verwerken de meeste leveranciers dunne stoffen in hun matras tijken. Het nadeel daarvan is dat deze stoffen minder goed de warmte en het vocht afvoeren waardoor het bekende broeierige bed klimaat ontstaat. Decupré heeft hierin een eigen aanpak. Wij gebruiken de nieuwste bi-directionele stoffen. Deze schitterende stoffen hebben veel rek en een groot absorberend en ademend vermogen. Hierdoor komt het comfort van het traagschuim optimaal tot zijn recht en behoort het broeierige bed klimaat tot het verleden. Het beste van alle werelden dus. Onze kwaliteitsnormen behoren tot de hoogste ter wereld en alle onze producten worden voor levering gecontroleerd en afgeleverd onder de solide Decupré garantievoorwaarden. Voor vragen kunt u altijd bij een van onze productspecialisten terecht.

Adviespaneel

Vul het adviespaneel hieronder binnen 2 minuten in voor vrijblijvend persoonlijk advies van onze specialisten
[customquiz]

Voordelen van Decupré slaapcomfort

  • De expertise van de marktleider in de zorg
  • Het Decupré kwaliteitsmanagement is door TÜV ISO 9001:2015 gecertificeerd

  • Zeer hoge klantenwaardering
  • Gratis professioneel advies
  • Matrassen worden individueel ingesteld
  • Vrijblijvend proefslapen bij u thuis

  • Veelzijdig assortiment voor elke behoefte en prijzen vanaf € 295
Wat is uw leeftijd, gewicht, lengte en slaaphouding?
Gratis proefslapen, persoonlijk ingesteld, kwaliteit van de marktleider in de zorg en gratis retourneren.
Start gratis 150 nachten proefslapen. Bel of bestel online, wij helpen u graag.