Adviespaneel


Vul het adviespaneel binnen 2 minuten in en ontvang tot 35% advieskorting van onze specialisten.


Meteen iemand aan de lijn?
Bel 0316 750 441.


1. Wat is uw geslacht?

Voordelen van Decupré slaapcomfort

  • De expertise van de marktleider in de zorg

  • Matrassen worden individueel ingesteld
  • Gratis professioneel advies
  • Vrijblijvend proefslapen bij u thuis

  • Zeer hoge klantenwaardering
  • Het Decupré kwaliteitsmanagement is door TÜV ISO 9001:2015 gecertificeerd

  • Veelzijdig assortiment voor elke behoefte en prijzen vanaf € 295

Advies over boxsprings

Waar voorheen de boxspring nog een luxe goed was die voornamelijk te vinden was in hotels, is de boxspring tegenwoordig steeds vaker in slaapkamers te vinden. En dat vinden wij niet zo gek aangezien boxsprings een hoge mate van comfort bieden en tevens een luxe uitstraling hebben. Maar helaas is het vinden een kwalitatief hoogwaardige boxspring nog niet zo makkelijk. Om die reden zullen wij u in dit artikel voorzien van advies over boxsprings.

Waarom een boxspring?

Zoals hierboven al genoemd, heeft een boxspring een erg luxe uiterlijk. Dit is één van de redenen waarom de boxspring steeds populairder wordt. Daarnaast heeft een boxspring een hogere mate van comfort ten opzichte van een standaard bed aangezien een boxspring is opgebouwd uit verschillende lagen. Een ander verschil is dat de boxspring bekleed is en niet bestaat uit hout of metaal. Dit heeft als voordeel dat een boxspring niet piept of kraakt.

Waar moet u op letten bij de aanschaf van een boxspring?

Uiteraard is het uiterlijk niet het enige dat telt bij de aanschaf van een nieuwe boxspring. Het belangrijkste is dat u er goed op slaapt. Om die reden is het van belang om uw aankoop niet te baseren op het uiterlijk van de boxspring maar op de materialen waar de boxspring van is gemaakt.

Kies het juiste matras

Het matras dat op uw boxspring ligt is uiteindelijk het belangrijkste onderdeel van uw boxspring, omdat u hier direct op slaapt. Maar wat is nou het juiste matras? Dit verschilt van persoon tot persoon. Iedereen heeft andere voorkeuren en daarnaast kan de een letterlijk overal in slaap vallen terwijl de ander van het zachtste geluidje al wakker wordt. Op deze pagina kunt u meer lezen over waar u op moet letten bij het kiezen van het matras dat het beste bij u past.

Bovendien hebben veel mensen last van lichamelijke– en/of slaapklachten. Een groot gedeelte van deze klachten valt te reduceren met een goed matras. Daarom is het ook belangrijk om te kijken welk matras het beste past bij bepaalde klachten, indien dit voor u van toepassing is.

Waar moet u op letten bij het kiezen van een matras?

Allereerst is het belangrijk om te kijken naar de stevigheid van het matras. Welke stevigheid het beste bij u past, hangt enerzijds samen met uw lichaamsgewicht en lichaamsbouw en anderzijds met uw persoonlijke voorkeuren. De een vindt het namelijk fijner om op een iets zachter matras te slapen terwijl de ander liever op een iets steviger matras ligt. Echter hebben de meeste matrassen wel een maximum lichaamsgewicht van 150 kilogram dat zij kunnen dragen.

Ook is het belangrijk om te kiezen voor een matras met een wasbare tijk (ook wel matrashoes genoemd). Een wasbare tijk bevordert namelijk de hygiëne.

Het belang van proefslapen

Indien u van plan bent om een nieuwe boxspring aan te schaffen, kunt u ervoor kiezen om naar een aantal winkels te gaan zodat u verschillende boxsprings kunt zien en testen. Echter kunt u hierdoor een vertekend beeld krijgen over de werkelijke kwaliteit van de boxspring. Van winkel naar winkel slenteren vergt namelijk erg veel energie. Als u dan bij een winkel aankomt en op een matras gaat liggen, zal zelfs een matras van lage kwaliteit lekker liggen. Daarnaast is het enorm belangrijk om verschillende slaaphoudingen aan te nemen indien u een matras gaat uitproberen. Echter zullen veel mensen het ongemakkelijk vinden om in een drukke winkel de tijd hiervoor te nemen.

Om te achterhalen of een matras daadwerkelijk bij u past, kunt u het beste kiezen voor proefslapen. Tijdens het proefslapen kunt u het matras gedurende een bepaalde periode thuis in uw eigen vertrouwde slaapkamer uitproberen. Zo heeft u voldoende tijd om uw keuze te maken. Daarnaast is er uit onderzoek gebleken dat een lichaam gemiddeld twee weken nodig heeft om aan een nieuw matras te kunnen wennen. Genoeg reden dus om te kiezen voor een proefslaapperiode!

Wat zegt de prijs?

In veel gevallen denken mensen dat een hoge prijs automatisch leidt tot de beste kwaliteit. Echter is dat niet zo. Sommige bedrijven hebben voor een bepaalde strategie gekozen die ertoe leidt dat de consumentenprijs toeneemt. Denk hierbij aan bijvoorbeeld de keuze voor dure winkels op A-locaties of dure marketingcampagnes. Laat u dus niet misleiden door hoge prijzen.

De luxe boxsprings van Decupré

De hoogwaardige boxsprings van Decupré stralen niet alleen luxe uit maar hebben ook nog eens een enorm hoge mate van comfort vanwege de multi-layer opbouw. De boxspring is prachtig afgewerkt met Decupré stoffering in de kleuren Highlight Grijs of in Charged Antraciet. Daarnaast kunt u kiezen voor bijbehorende hockers en hoofdboord om het plaatje compleet te maken.

Maar wist u ook dat u zelf het matras bij de boxspring kunt kiezen? Al onze matrassen passen namelijk op onze luxe boxsprings en bestaan uit de unieke combinatie van koudschuim en traagschuim. Deze combinatie biedt uw lichaam de juiste ondersteuning en optimaal comfort. Het aantal lagen koudschuim en traagschuim waaruit het matras bestaat, is afhankelijk van het model dat u kiest. Zo hebben wij bijvoorbeeld de Quad Core Individual, de Quin Core Individual, de Sei Core Individual en de Sept Core Individual.

Bovendien wordt uw lichaamsdruk optimaal herverdeeld door het traagschuim. Al onze matrassen hebben een traagschuim HR waarde van 55. Dit waarborgt de hoge mate van ondersteuning en sluit kuilvorming uit waardoor de levensduur toeneemt. Daarnaast zijn alle matrassen voorzien van een luxe en ademend 550 grams doek van katoen met polyester/elasthaan die tevens volledig afritsbaar is zodat hij gewassen kan worden voor optimale hygiëne.

Tenslotte hebben al onze matrassen 7 comfortzones. Deze comfortzones verschaffen per zone de perfecte mate van tegendruk waardoor uw lichaam in de juiste slaaphouding komt te liggen. Zo verbetert u uw slaapkwaliteit!

Het kwaliteitsmanagementsysteem van Decupré B.V. en de toepassing daarvan voldoet aan de eisen zoals neergelegd in de norm NEN-EN-ISO 9001:2015 en is door TÜV gecertificeerd. Evaluatie van het kwaliteitsmanagementsysteem heeft plaatsgevonden door TÜV Nederland voor het toepassingsgebied:

  • Het ontwikkelen, produceren en leveren van hoofdkussens, matrassen en anti-decubitus lig- en zitsystemen voor de medische-en de consumentenmarkt.

 

Over Decupré

Al 15 jaar is Decupré de nummer één keuze van ziekenhuizen. Maar aangezien Decupré ernaar streeft om het beste slaap-, lig- en zitcomfort toegankelijk te maken voor iedereen, zijn onze matrassen sinds enkele jaren ook voor bij u thuis verkrijgbaar. Dat wij het beste slaap-, lig- en zitcomfort toegankelijk willen maken voor iedereen kunt u ook terugvinden in onze keuze voor een proefslaapperiode. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat u na slechts een paar minuutjes niet kunt bepalen of u goed slaapt op het betreffende matras, maar dat u hier zeker meerdere nachten voor nodig heeft. Vandaar dat wij ook altijd aanraden om de proefperiode af te maken.

De zeer hoogwaardige Decupré boxspring.

Wilt u zelf de kwaliteit van onze hoogwaardige boxsprings ervaren? Vul dan het adviespaneel in. Onze experts zullen vervolgens contact met u opnemen om u geheel vrijblijvend te adviseren welk matras het beste bij u en uw boxspring past.

Wat is uw leeftijd, gewicht, lengte en slaaphouding?
Gratis proefslapen, persoonlijk ingesteld, kwaliteit van de marktleider in de zorg en gratis retourneren.
Start gratis 150 nachten proefslapen. Bel of bestel online, wij helpen u graag.