U ligt al een tijdje niet meer lekker op uw matras. U heeft het gevoel dat u niet goed meer ondersteund wordt en u wordt ’s ochtends stijf wakker. U besluit uw matras eens te inspecteren. Wat blijkt? Er zit een kuil in uw matras! Een kuil in uw matras ligt niet alleen ontzettend vervelend, het kan ook lichamelijke klachten veroorzaken. U komt daarnaast minder fit uit bed ’s morgens omdat uw lichaam niet kan herstellen of omdat u vaker draait in uw slaap. Immers is het matras niet meer in staat om uw lichaam te ondersteunen.

Een goed matras zou zo’n 8 tot 10 jaar mee moeten gaan. Echter, zijn er matrassen die al eerder aan vervanging toe zijn, bijvoorbeeld omdat u in een kuil ligt.  Kuilvorming is een van de mogelijke kenmerken van een verouderd matras. Wanneer u vermoedt dat uw matras kuilvorming vertoont dan is het belangrijk om actie te ondernemen, voordat uw slaapsituatie van kwaad tot erger gaat.

In het uitgebreide artikel hieronder vertellen we u alles wat u moet weten over kuilvorming en wat u moet doen als u in zo’n vervelende kuil ligt. Ligt u in zo’n vervelende kuil en wilt u hierover persoonlijk advies van onze experts? Vul dan het adviespaneel in voor een geheel vrijblijvend en kosteloos slaap advies van de specialisten van de marktleider in de zorg! Benieuwd naar de gevolgen van een kuil in uw matras? Lees dan verder.

De tekst gaat hieronder verder

Vul het adviespaneel hieronder binnen 2 minuten in voor vrijblijvend persoonlijk advies van onze specialisten

1.

Wat is uw geslacht?


2.

Wat is uw leeftijd?


3.

Wat is uw lengte?


4.

Hoeveel weegt u?


5.

Postuur


6.

Temperatuur


7.

Lichamelijke bijzonderheden?


8.

Ik slaap nu op een ... matras


9.

Leeftijd huidige matras


10.

Hoe beoordeelt u uw eigen nachtrust?