Een boxspring is een comfortabele, verende en ventilerende bedbodem. Vanwege hun hoge comfort en luxe uitstraling worden boxsprings vaak gebruikt in hotels, maar ook voor thuis zijn ze enorm geschikt. Boxsprings zijn in verschillende maten verkrijgbaar.

Waar bestaan boxsprings uit?

Boxsprings bestaan uit onder andere een bedbox. Dit is het fundament van de boxspring en ondersteunt het gewicht van het matras dat op de bedbox komt te liggen. Verder bestaan boxsprings uit het boxspring matras, een hoofdbord en eventueel een voetenbord.

Het verschil tussen met een standaard bedbodem

Het verschil tussen een boxspring en een standaard bed is dat een boxspring een compleet pakket is, mits er ook een matras of (minimaal) een topper op wordt gelegd. Boxsprings bieden een betere vering en daarom een beter comfort ten opzichte van een standaard bed. Verder is de bedbox van boxsprings bekleed met stof terwijl standaard bedden bestaan uit hout of metaal. Dit geeft een boxspring direct een luxe uitstraling.

De boxsprings van Decupré

Indien u gaat voor een boxspring set van Decupré, kunt u zelf kiezen welk matras u daarbij wilt. De Full Core Boxspring is namelijk speciaal ontworpen voor onze traagschuim matrassen. Door de 100% multi-layer foam kern biedt deze boxspring perfect comfort en ondersteuning. Onze boxsprings zijn prachtig afgewerkt met Decupré stoffering in Highlight Grijs of Charged Antraciet. Een groot voordeel is dat een Decupré boxspring niet piept of kraakt tijdens het omdraaien in bed. Verder zijn de Decupré boxsprings licht en makkelijk hanteerbaar, maar toch heel stabiel. Bovendien is de boxspring direct opgebouwd vanaf de vloer zonder pootjes, waardoor er geen stof onder het bed kan ophopen en u de slaapkamer makkelijker hygiënisch houdt. Voor een nog luxere uitstraling kunt u ook kiezen voor een hoofdboard en lockers in dezelfde stijl en kleur waardoor het plaatje compleet wordt!

Een foto van de luxe Decupré boxspring

Aanbieding op boxspring sets van Decupré

Kiest u voor de ultieme Decupré ervaring? Dan ontvangt u nu tijdelijk een aanvullende korting op uw matras en boxspring. Profiteer vandaag nog van deze aanbieding! Voor meer informatie kunt u hier het adviespaneel invullen en dan zullen onze experts zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Onze klanten beoordelen ons met een 9. Bent u de volgende?

Terug naar overzicht met artikelen

“De specialisten van Decupré gaven mij een gedegen advies. Ik slaap weer heerlijk!”

Gerelateerd

Waarvoor is de proefslaap periode bedoeld?

Zoals u wellicht weet biedt Decupré een proefperiode aan. Gedurende deze proefperiode kunt u het door u gekozen matras en/of hoofdkussen geheel vrijblijvend en kosteloos ervaren in uw eigen vertrouwde slaapkamer. Maar waarom bieden wij proefslapen aan? Dat is één van...

Goed matras advies helpt u bij uw matraskeuze

Een nieuw matras aanschaffen is niet iets wat u iedere dag doet. Daarom is het zeer waarschijnlijk dat u vragen heeft en zich afvraagt welk matras geschikt is voor uw persoonlijke situatie. Goed slapen is belangrijk maar een goed matras kiezen is daarentegen niet...

Aanbieders van matrassen

U heeft vast wel gehoord van de grote namen in de matrassenbranche. Naast deze kwalitatief hoogwaardige concurrenten zijn er ook tal van kleinere matras aanbieders. In dit artikel zullen wij u een beeld geven van de markt en de verschillende aanbieders. De volgende...