Boxspring voor thuis

Een boxspring is een comfortabele, verende en ventilerende bedbodem. Vanwege hun hoge comfort en luxe uitstraling worden boxsprings vaak gebruikt in hotels, maar ook voor thuis zijn ze enorm geschikt. Boxsprings zijn in verschillende maten verkrijgbaar.

In dit artikel vertellen wij u wat meer over de boxspring. Overweegt u een boxspring aan te schaffen, maar wilt u hier een goed advies over? Vul dan het adviespaneel in voor een gedegen en persoonlijk advies van één van onze slaapexperts.

De tekst gaat hieronder verder

Adviespaneel


Vul het adviespaneel binnen 2 minuten in en ontvang vrijblijvend advies van onze specialisten.1. Wat is uw geslacht?

Waar bestaan boxsprings uit?

Boxsprings bestaan uit onder andere een bedbox. Dit is het fundament van de boxspring en ondersteunt het gewicht van het matras dat op de bedbox komt te liggen. Verder bestaan boxsprings uit het boxspring matras, een hoofdbord en eventueel een voetenbord.

Het verschil met een standaard bedbodem

Het verschil tussen een boxspring en een standaard bed is dat een boxspring een compleet pakket is, mits er ook een matras op wordt gelegd. Boxsprings bieden een betere vering en daarom een beter comfort ten opzichte van een standaard bed. Verder is de bedbox van boxsprings bekleed met stof terwijl standaard bedden bestaan uit hout of metaal. Dit geeft een boxspring direct een luxe uitstraling.

De boxsprings van Decupré

Indien u gaat voor een boxspring set van Decupré, kunt u zelf kiezen welk matras u daarbij wilt. De Full Core Boxspring is namelijk speciaal ontworpen voor onze traagschuim matrassen. Door de 100% multi-layer foam kern biedt deze boxspring perfect comfort en ondersteuning. Onze boxsprings zijn prachtig afgewerkt met Decupré stoffering in Highlight Grijs of Charged Antraciet. Een groot voordeel is dat een Decupré boxspring niet piept of kraakt tijdens het omdraaien in bed. Verder zijn de Decupré boxsprings licht en makkelijk hanteerbaar, maar toch heel stabiel. Bovendien is de boxspring direct opgebouwd vanaf de vloer zonder pootjes, waardoor er geen stof onder het bed kan ophopen en u de slaapkamer makkelijker hygiënisch houdt. Voor een nog luxere uitstraling kunt u ook kiezen voor een hoofdbord en lockers in dezelfde stijl en kleur waardoor het plaatje compleet wordt!

De zeer luxe Decupré boxspring.

Aanbieding op boxspring sets van Decupré

Kiest u voor de ultieme Decupré ervaring? Dan ontvangt u nu tijdelijk een aanvullende korting op uw matras en boxspring. Profiteer vandaag nog van deze aanbieding! Voor meer informatie kunt u hier het adviespaneel invullen en dan zullen onze experts zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Onze klanten beoordelen ons met een 9. Bent u de volgende?

Terug naar overzicht met artikelen

Liever persoonlijk slaapadvies van onze slaapexperts? Vul dan het adviespaneel in. Onze experts maken geheel vrijblijvend persoonlijk advies.

30 dagen proefslapen