Verbeter uw slaapcomfort met de luxe Decupré boxspring

Bent u toe aan een gloednieuw bed? Kies dan voor onze luxe boxspring set, daarmee heeft u in één klap uw slaapkamer ingericht én slaapt u op het meest comfortabele type bed! Zo wordt u iedere dag uitgerust wakker en houdt u voldoende energie over om van het leven te genieten. Klinkt goed, toch?

Maar het wordt nog veel beter. Onze boxspring is niet zomaar een boxspring, de luxe Decupré boxspring is gemaakt van uitsluitende de beste materialen. Zo bestaat de boxspring uit een 100% multi-layer foam kern met daar omheen de zeer luxe bekleding dat is opgebouwd uit een ademend 480 grams doek van katoen met polyester/elasthaan menging. Op de bovenkant van de boxspring vindt u een laag van polyurethaan met een non-slip coating. Dit dient om verschuiving van het matras te voorkomen, dat boven op uw boxspring komt te liggen. Bij Decupré heeft u keuze uit 4 verschillende matrassen, alle van sublieme kwaliteit.

De zeer luxe boxspring van Decupré brengt uw slaapcomfort naar een hoger niveau.

De hoogwaardige Decupré matrassen

Al onze matrassen zijn gemaakt van dezelfde, hoogwaardige kwaliteit. Maar omdat slapen enorm persoonlijk is en iedereen een andere lichaamsbouw en eventuele slaapklachten heeft, kunt u bij ons kiezen uit meerdere modellen. Al onze matrassen bestaan uit een combinatie van hoogwaardig traagschuim en HIgh Resilience koudschuim en het enige verschil tussen de verschillende modellen is het aantal lagen traagschuim en koudschuim dat verwerkt is in het matras.

Wij hebben zorgvuldig voor deze uitmuntende combinatie gekozen vanwege haar geweldige comfort en duurzaamheid. Zo werkt het traagschuim druk herverdelend waardoor er geen piekdrukken kunnen ontstaan. Het voordeel hiervan is dat de kans op lichamelijke klachten, die ontstaan door het slapen op een kwalitatief laagwaardig of verouderd matras, afneemt. Het koudschuim vergelijken wij ook wel met een efficiënte veer vanwege de enorm hoge mate van veerkracht. Dit schuim is fundamenteel om het lichaam een waanzinnige ondersteuning te kunnen bieden. Het gebruik van deze twee materialen samen leidt enerzijds tot hoge duurzaamheid en anderzijds tot een ongekend hoog slaapcomfort.

Verbeter uw slaapcomfort behulp van de luxe Decupré boxspring in combinatie met één van onze hoogwaardige matrassen.

Het verschil tussen de luxe Decupré boxspring set en andere boxsprings

Naast onze zeer fraaie afwerking en het gebruik van enkel de aller beste materialen, onderscheidt Decupré zich ten opzichte van de concurrentie ook nog op een ander gebied. Namelijk met onze zeer hoogwaardige matrassen. Bij veel boxspring aanbieders is het namelijk zo dat u ontzettend veel geld betaalt voor een boxspring met daarop een (dun) matrasje van laagwaardige kwaliteit. Op die manier proberen zij hun marges te vergroten. Bij Decupré ontvang u ten alle tijden een zeer hoogwaardig matras zoals eerder in dit artikel is beschreven. Want wij als familiebedrijf zijn van mening dat het beste slaapcomfort toegankelijk moet zijn voor iedereen. Bovendien is het niet voor niks dat onze producten met de maximale score van 100 van de 100 punten voor kwaliteit zijn beoordeeld door het onafhankelijke kwaliteitsinstituut TÜV/TNO.

De voordelen van de Decupré boxspring

Maar waarom is het nou zo raadzaam om te kiezen voor een Decupré boxspring? Die vraag is eenvoudig te beantwoorden. Onze luxe boxspring biedt namelijk:

  • Een geweldig slaapcomfort vanwege de 100% multi-layer opbouw in combinatie met één van onze hoogwaardige matrassen;
  • Maximale hygiëne vanwege de volledig afritsbare en daarmee wasbare tijk.

Daarnaast is de boxspring:

  • Prachtig afgewerkt met Decupré stoffering in Highlight Gris of in Charged Antraciet;
  • Opgebouwd vanaf de vloer, waardoor er geen stof onder het bed kan komen;
  • Licht en makkelijk hanteerbaar én toch zeer stabiel door multi-layer foam kern opbouw en door de verwerking van hoogwaardige anti-slipmaterialen;
  • Vrij van gepiep of gekraak aangezien onze hoogwaardige boxspring is opgebouwd uit verschillende schuimlagen en dus geen hout of metaal;
  • Eenvoudig op te bouwen en te verhuizen.

Tijdelijke actie die u niet mag missen!

Bestelt u onze luxe boxspring in combinatie met ons allerbeste matras, namelijk het Sept Core Individual matras, dan krijgt u nu tijdelijk het hoofdboord en de hockers ter waarde van €270,- helemaal gratis!

Het Sept Core Individual matras is met maar liefst 7 lagen het beste matras dat wij in ons assortiment hebben. Uiteraard is dit matras kwalitatief gezien net zo goed als al onze andere matrassen. Echter onderscheidt dit matras zich door haar 7 lagen waarmee een ongeëvenaard hoog slaapcomfort, een geweldig aanpassend vermogen en een uitstekende ondersteuning gerealiseerd wordt. Op die manier zult u heerlijk slapen!

Een luxe boxspring in combinatie met een hoogwaardig matras verbetert uw slaapcomfort.

Ga voor de ultieme Decupré ervaring

Gaat u voor onze luxe boxspring set, dan gaat u voor de ultieme Decupré ervaring. U zult merken dat u niet alleen voor het aller beste slaapcomfort maar ook voor de beste service kiest. Bent u toe aan een gloednieuw bed en bent u enthousiast geworden over onze zeer luxe boxspring set? Vul dan het adviespaneel in op onze website zodat onze experts u kunnen adviseren over welk matras uit ons assortiment het beste bij u en uw persoonlijke situatie past in combinatie met de hoogwaardige Decupré boxspring.

Duizenden tevreden klanten ging u voor, bent u de volgende?

Terug naar het overzicht met artikelen

Vul het adviespaneel hieronder binnen 2 minuten in voor vrijblijvend persoonlijk advies van onze specialisten
1.

Wat is uw geslacht?
2.

Wat is uw leeftijd?


3.

Wat is uw lengte?


4.

Hoeveel weegt u?


5.

Postuur


6.

Temperatuur


7.

Lichamelijke bijzonderheden?


8.

Ik slaap nu op een ... matras


9.

Leeftijd huidige matras


10.

Hoe beoordeelt u uw eigen nachtrust?


11.

Hoe heeft u Decupré voor het eerst gevonden?Wij zullen uw persoonlijke slaapadvies in een uitgebreide rapportage naar u toezenden. Indien wij aanvullende vragen hebben omtrent uw situatie zal een van onze specialisten contact met u opnemen.

Zonder uw contactgegevens kunnen wij u niet van een accuraat rapport voorzien. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het geven van slaapadvies.Naam
Email
Telefoon
By |2018-09-11T17:31:39+00:00augustus 23rd, 2018|Slaaptips|Reacties uitgeschakeld voor Verbeter uw slaapcomfort met de luxe Decupré boxspring