Bent u toe aan een gloednieuw bed? Kies dan voor onze luxe boxspring set, daarmee heeft u in één klap uw slaapkamer ingericht én slaapt u op het meest comfortabele type bed! Zo wordt u iedere dag uitgerust wakker en houdt u voldoende energie over om van het leven te genieten. Klinkt goed, toch?

Maar het wordt nog veel beter. Onze boxspring is niet zomaar een boxspring, de luxe Decupré boxspring is gemaakt van uitsluitende de beste materialen. Zo bestaat de boxspring uit een 100% multi-layer foam kern met daar omheen de zeer luxe bekleding dat is opgebouwd uit een ademend 480 grams doek van katoen met polyester/elasthaan menging. Op de bovenkant van de boxspring vindt u een laag van polyurethaan met een non-slip coating. Dit dient om verschuiving van het matras te voorkomen, dat boven op uw boxspring komt te liggen. Bij Decupré heeft u keuze uit 4 verschillende matrassen, alle van sublieme kwaliteit.

Wilt u liever direct een persoonlijk advies over de Decupré boxspring? Vul dan het adviespaneel in voor een gedegen en kosteloos advies van één van onze slaapexperts!

De tekst gaat hieronder verder

Vul het adviespaneel hieronder binnen 2 minuten in voor vrijblijvend persoonlijk advies van onze specialisten

1.

Wat is uw geslacht?


2.

Wat is uw leeftijd?


3.

Wat is uw lengte?


4.

Hoeveel weegt u?


5.

Postuur


6.

Temperatuur


7.

Lichamelijke bijzonderheden?


8.

Ik slaap nu op een ... matras


9.

Leeftijd huidige matras


10.

Hoe beoordeelt u uw eigen nachtrust?


11.

Hoe heeft u Decupré voor het eerst gevonden?