Decubitus

Decupré is met haar gepatenteerde matrassen marktleider in de zorgsector. Decubitus, ook wel doorligwond of doorliggen genoemd, is een gelokaliseerde beschadiging van de huid en/of onderliggend weefsel. Meestal komt dit voor ter hoogte van een botuitsteeksel, als gevolg van druk of druk in samenhang met schuifkracht. Decubitus is één van de meest voorkomende aandoeningen in de thuiszorg. Het komt onder andere voor bij bedlegerige mensen, rolstoelgebruikers en mensen met ernstig overgewicht. Met de Decupré matrassen en zitkussens kan de druk op hiel en stuit met een eenvoudige handeling tot NUL gereduceerd worden. Wilt u meer weten neem dan een kijkje bij de wetenschappelijke onderbouwing en case studies. Ook kunt u de referenties bekijken van zowel particulieren als zorginstellingen.

Vul het onderstaande adviespaneel in en u krijgt van ons gratis en geheel vrijblijvend een professioneel advies van onze experts over het voorkomen en behandelen van decubitus.

Irene Best van Decupré over haar oplossing voor het voorkomen en behandelen van doorliggen

Ik wil graag een gratis en vrijblijvend advies over het voorkomen en behandelen van decubitus.

Vul het advies paneel in en ontvang een gratis en vrijblijvend advies.

Adviespaneel


Vul het adviespaneel binnen 2 minuten in en ontvang tot 35% advieskorting van onze specialisten.1. Wat is uw geslacht?

RISICOSCORELIJST

Het LEVVen anderen adviseren om decubitus preventiebeleid binnen organisaties niet uitsluitend te baseren op een risicoschaal, maar om daarnaast gebruik te maken van de klinische blik van verzorgenden en verpleegkundigen. Specifiek voor ziekenhuizen bestaat de PrePurse scorelijst die ontwikkeld is door Lisette Schoonhoven.

Met de proef van de Decupré matrassen binnen onze organisatie bleek al snel dat we niet meer zonder Decupré konden. Het vrij leggen van de hielen en het sacrum leverde na 1 week al goede resultaten op bij de hoogrisicocliënt met decubitus. Het doorliggen verslechterde niet, maar werd juist gestabiliseerd en verbeterde na een paar weken aanzienlijk.

,

Er was maar een methode die hielp, namelijk die van Decupré. Bedankt!

,
Wat is uw leeftijd, gewicht, lengte en slaaphouding?
Gratis proefslapen, persoonlijk ingesteld, kwaliteit van de marktleider in de zorg en gratis retourneren.
Start gratis 150 nachten proefslapen. Bel of bestel online, wij helpen u graag.