Referenties particulieren

Op deze pagina kunt u de meest recente referenties terugvinden die onze klanten voor ons hebben achtergelaten. Het is natuurlijk wel zo fijn om te weten wat anderen over ons zeggen. Zij zijn u namelijk al voorgegaan.

 

Ik moet jullie een compliment geven voor dit heerlijke matras. Ik lig heel ontspannen en draai veel minder en uitgerust uit bed, ondanks dat 19 juni mijn rechterheup word vervangen in de Bergman kliniek in Rijswijk pak ik heel goed mijn rust,bij voorbaat dank.

Dit matras blijft na proefperiode mijn matras, dan weten jullie dit alvast.

Groetjes Ruud Timmermans

 

 

 

Nooit geweten dat er zulke fantastische matrassen bestaan! Voor de bestelling werd er op een zeer professionele werkwijze contact met mij gezocht en vervolgens uitvoerig aandacht besteed aan mijn wensen en is er uiteindelijk een uitstekend matras op maat gemaakt. Na een week het matras uitgeprobeerd te hebben wist ik al dat “dit” ‘m was!

Ik heb de ziekte van Besnier Boeck (Sarcoïdose) , een longziekte die ook verdere gevolgen heeft zoals variërende pijn in de gewrichten.( klinkt ernstiger dan het is, in mijn geval )

Ik had al een redelijk goed “bedje”maar met mijn nieuwe matras sta ik ‘s ochtends nog meer uitgerust op dan voorheen en het extra uurtje uitslapen in de weekenden heb ik zelfs niet meer nodig. Heel blij met deze super aankoop ! * * * * * *

(zes sterren) “

Vriendelijke groet,

Sven de Jonge

 

 

 

Goed slapen geen kwestie van geluk…..! Winkel in, winkel uit, verschillende verhalen………….verschillende materialen, ook verschillende adviezen! Het ondoordringbare woud van het “ goed slapen” is voor menigeen een doorn in het oog. In plaats van beter slapen wordt het aanschaffen van een goed bed/ matras een lijdensweg die juist zorg draagt voor (extra) slapeloze nachten. Zo niet bij Irene Best en haar Decupré. Een combinatie van een heldere visie op slapen gecombineerd met passie voor mensen, daadkracht en een no nonsens aanpak verpakt in heldere garanties en de niet goed geld terug aanpak. Laatste kenmerkt een heilig geloof in eigen producten en dienstverlening, zonder omwegen, zonder enige restrictie! Een professionele aanpak die ik als ondernemer graag onderschrijf! Niet alleen slaap ik beter dan ooit tevoren, ook de wetenschap dat alles goed geregeld is, wordt en blijft in samenwerking met Decupré zorgt voor een zorgeloze nachtrust. De matrassen zijn van buitengewone kwaliteit, de presentatie en verpakking van de matrassen voelt als het krijgen van een cadeautje en de afwikkeling, bereikbaarheid bij vragen en follow up is perfect geregeld. Enige kritisch kanttekening…………het heeft te lang geduurd voordat ik wist dat “goed slapen” geen kwestie van gewoon geluk hebben is, vraag maar aan Irene en haar team. Hun slogan “slapen is leven” komt dan ook niet uit de lucht vallen..………………. Ik ben niet alleen tevreden maar ook enthousiast.

 

 

Slapen fantastisch op de Decupré Quad Core matrassen en de Adaptable hoofdkussens. Goede service mooie matrassen. Gaan iedere avond met veel plezier naar bed.

 

Ik slaap sinds kort op jullie Decupré matras. Op dit matras lig ik meteen lekker en stabiel, ik hoef niet meer te zoeken naar de beste lichaamshouding. Door de gelijkmatige drukverdeling en demping van beweging (en geluid!) slaap ik rustig en diep. Dit geldt trouwens ook voor mijn partner die er vaak al eerder in ligt en mijn aankomst tegenwoordig niet of nauwelijks opmerkt. Prettig is ook dat mijn slaap niet onderbroken wordt door bewegingen van mijn partner.

Lekker slapen, ik weet nu wat dat is.

 

Van: Cas van der velden

Datum: 18 december 2014 17:57:11 CET

Aan:[email protected]

Onderwerp:beoordeling van Uw Quad Core matras

hallo Irene, een beoordeling geven voor een persoon of een produkt is niet onze gewoonte, maar in dit geval kunnen we het wel uitschreeuwen : onze zoektocht naar een heerlijk matras is ge-eindigd bij Uw bedrijf Decupre. Gezien de ernstige pijnklachten als gevolg van fibromyalgie bij mijn echtgenote, hebben we in de afgelopen 10 jaar vele matrassen aangeschaft en steeds weer was het op een teleurstelling uitgelopen. Veel geld hebben wij uitgegeven, zelfs een kompleet bed van Hastens gaf niet het beoogde resultaat. Via pocket-geveerde matrassen / waterbed / tempur  hebben we ten einde raad nog 1 keer een beddenspeciaalzaak bezocht. Het verhaal van de verkoopster klonk zo overtuigend dat wij , helaas opnieuw, niet het bed hadden gekocht waar we zo op hadden gehoopt. Opnieuw een aardig bedrag kwijt, maar belangrijker was dat we nog steeds geen fijn matras hadden. Mijn echtgenote is daarna op internet gaan zoeken wat er dan nog mogelijk was. Zo kwam zij terecht op de site van Uw bedrijf Decupre en las dat Uw garantievoorwaarden wel heel ver gingen, nl. 30 dagen proefslapen thuis en pas daarna betalen of indien het niet zou bevallen dat U tegen zeer geringe vergoeding de matras weer zou komen terughalen en er geen verdere bedragen verschuldigd zouden zijn. Klonk te mooi om waar te zijn.

Maar liever eerst zien, dan voelen en dan bestellen. Kon ook, maar dan in Uw showroom in Didam vlakbij de Duitse grens. Voor ons geen probleem want wij wonen er maar een kwartiertje vandaan. Uw hartelijke ontvangst en de zeer duidelijke uitleg onder het genot van een kopje overheerlijke koffie gaf ons een zodanig gevoel dat wij hier op het juiste adres waren. Uw advies om tot aankoop van een Quadcore matras over te gaan hebben wij dan ook ter harte genomen. De levering was werkelijk zeer snel en bijzonder goed verpakt in een zeer luxe uitziende matras-tas. Nu, na 2 weken hebben wij U al laten weten dat deze matras eindelijk het comfort gaf waar wij zolang naar hebben gezocht. Wij hebben U gezegd dat U de rekening wel kon sturen en niet hoefde te wachten tot de 30 dagen verstreken zouden zijn. U hebt ons laten weten gewoon de 30 dagen periode te hanteren en blij voor ons te zijn dat wij nu zo heerlijk sliepen en de pijnen bij mijn echtgenote als gevolg van fibromyalgie steeds minder aan het worden zijn.

Wij zullen ook onze vrienden Uw adres geven omdat wij ook hen een goede nachtrust toewensen.

Nogmaals hartelijk dank voor alles.

hartelijke groeten,

Cas en Henny van der Velden.

Van: Monique Becht <[email protected]>
Datum: woensdag 24 oktober 2018 om 13:07
Aan: <[email protected]>
Onderwerp: Re: Opdrachtbevestiging voor Mevrouw M. Becht

Hallo meneer Dijkhof,

Ik wil mijn dankbaarheid uitspreken over het feit dat jullie, als medewerkers van dit mooie bedrijf, het mogelijk maken voor mensen die in andere omstandigheden leven door bv financiële situatie die door ziekte/ongeluk zijn ontstaan.

Aanbieden om zo’n prachtig comfortabel bed ter beschikking te stellen

met zo’n korting en betalingsregeling.

Dit had ik niet durven bedenken!

Bedankt voor dit prachtige gebaar.

Met vriendelijke groet,

Monique Becht

Meer referenties kunt u vinden op onze Facebook pagina.

Klik hier voor referenties medical.

Wat is uw leeftijd, gewicht, lengte en slaaphouding?
Gratis proefslapen, persoonlijk ingesteld, kwaliteit van de marktleider in de zorg en gratis retourneren.
Start gratis 150 nachten proefslapen. Bel of bestel online, wij helpen u graag.