Referenties particulieren

Op deze pagina kunt u de meest recente referenties terugvinden die op onze Facebook pagina zijn achtergelaten. Het is natuurlijk wel zo fijn om te weten wat anderen over ons zeggen. Zij zijn u namelijk al voor gegaan.

Christien van Dokkum
Christien van Dokkum
11:57 30 Mar 20
Erg positieve ervaring met Decupré! Ze zijn een professioneel bedrijf en dat blijkt uit de service en uiteraard het product. Na bestelling van mijn matras werd ik netjes op de hoogte gehouden van de status en op de afgesproken leverdatum werd mijn matras thuisbezorgd. Na 1 nacht slapen op het matras merk je direct dat dit een matras is van een ander kaliber. Een uitmate goede ondersteuning en verdeling zodat je geen drukpunten voelt. Zeer tevreden!
Maaike Huisman
Maaike Huisman
16:23 20 Mar 20
Na een lange zoektocht zag ik een filmpje van Decupré, heb de vragenlijst ingevuld al snel werd er contact met me opgenomen, na telefonisch advies ben ik naar de showroom gegaan waar ik een uitgebreide uitleg kreeg, ik mocht ook nog effe proefliggen op de matrassen daar. Ik heb daarna besloten om een matras te proberen, lekker 30 dagen proef slapen! Ik heb vandaag mijn 2e matras gekregen en ik ben super blij met mijn sept core matrassen! de mensen zijn erg behulpzaam, staan je meteen te woord en ze proberen alles te regelen. Dit is echt een aanrader ! Wat voor mij de doorslag gaf behalve de prijs natuurlijk , is dat je mag proef slapen en als het niet bevalt, je het kan retourneren tegen een bedrag van 34,50. En dus niet zoals bij Tempur of M line , omruilen tegen een ander matras. de kwaliteit is hetzelfde of misschien nog wel beter dan bovengenoemd alleen de prijs is anders! Dus nogmaals ik raad het iedereen aan !
Annette van Wijk
Annette van Wijk
09:01 04 Feb 20
Nadat we de vragenlijst hadden ingevuld kregen we een telefoontje met aanvullende vragen en een goed matras advies.De matrassen een maand mogen uit proberen maar ze gaan voor geen goud meer terug :-)We slapen als engeltjes de nacht door op onze nieuwe matrassen.dat is wel anders geweest met een man met rugproblemen naar nu kunnen "uitslapen" en uitgerust opstaan!nog geen seconde spijt gehad !
Els Berndsen-Aaldering
Els Berndsen-Aaldering
11:46 21 Jan 20
Vriendelijke en goede voorlichting.Mooi product.Nu slapen zonder pijn.Tot nu toe super tevreden. 👌👌
Antoinette Sluijter
Antoinette Sluijter
17:28 19 Jan 20
We hebben nu ruim een half jaar de boxspring en matrassen. We zijn supertevreden! Mijn man is helemaal van zijn rugklachten af. Elke avond denken we "wat een feestje dit bed"!!!
Diana van der Poel
Diana van der Poel
18:09 14 Jan 20
Als zwaar rugpatiënt (scoliose) was ik op zoek naar een goed nieuw matras. Op internet kwam ik het bedrijf Decupré tegen. Na het lezen van hun website en het invullen van vragenlijst vrijblijvend persoonlijk advies, werd ik gebeld. Tijdens het telefonisch gesprek luisterde ze goed naar de klachten die ik nu had met mijn huidige matras, wat mijn wensen waren en aan de hand daarvan werden goede vragen gesteld/advies gegeven. De medewerker had kennis van zaken en nam uitgebreid de tijd met mij. Na het gesprek kreeg ik dezelfde dag nog een advies over matras met kosten daarbij. Daarna snel nieuw matras besteld en had ik binnen een paar dagen binnen. Ik zit nog in de 30 dagen uitprobeerfase, maar ben nu al meer dan tevreden met het nieuwe matras. Wil Decupré bij deze dan ook adviseren wanneer je op zoek bent naar een goed en betaalbaar matras en hun nogmaals bedanken voor de goede service.
Agnes Willemsen
Agnes Willemsen
18:23 05 Jan 20
Wat een fijn en correct bedrijf!!! Zeer duidelijke uitleg, een goed advies en een super fijn matras voor een hele goede prijs. Ik kan het iedereen aanbevelen.
Mark Schadenberg
Mark Schadenberg
14:37 18 Dec