Referenties particulieren

Op deze pagina kunt u de meest recente referenties terugvinden die op onze Facebook pagina zijn achtergelaten. Het is natuurlijk wel zo fijn om te weten wat anderen over ons zeggen. Zij zijn u namelijk al voor gegaan.

Hans Rieff
Hans Rieff
15:26 09 Jul 20
Had tot voor kort een pocketvering matras, maar dat was na de nodige jaren verandert in een pokkeveringmatras. Was dus toe aan een nieuwe matras, omdat ik last kreeg van mn schouder en veel nachtelijke kramp. Toen ik de reclame van Décupré op de tv zag heb ik gereageerd en om een slaapadvies gevraagd. Aan de hand van dit zeer vriendelijke en goede advies heb ik een 6-laags matras besteld. Zeer snel geleverd en na twee nachten op de nieuwe matras stond voor mij al vast dat dit voor mij perfect was! Daar had ik geen 30 dagen proeftijd voor nodig.
Hulde Décupré!!
Kitty Daals-Matser
Kitty Daals-Matser
14:07 08 Jul 20
Wij zijn zeer tevreden ,wij zijn 6 juni verhuisd ,en we hebben dus vanaf die tijd op jullie matrassen en kussens geslapen.
Mijn man heeft verleden jaar 38 fysio behandelingen gehad voor zijn schouder ,na drie weken slapen op jullie kussen ,is de pijn helemaal weg .
Zelf had ik ook altijd veel last van mijn nek .mijn dochter zegt ik moet je veel minder in smeren ,je klaagt veel minder .
Dus als je klachten hebt ,koop deze matrassen en kussens .
Sarka Van Stiphout
Sarka Van Stiphout
16:32 05 Jul 20
Een nieuw matras is zo geregeld bij het vriendelijke personeel. Hele goede en snelle service! Ik slaap nu op de Sept Core en hij ligt geweldig! Ontzettend veel comfort en geen last meer van mijn rug. Ik kan dit iedereen aanbevelen.
Ans Witbraad
Ans Witbraad
10:27 02 May 20
Ik heb artrose in mijn heup en onderrug, de nachten waren heel slecht. Na het zien van de reclame heb ik alles ingevuld. Ik ben super geholpen door de adviseur. Binnen 1 week was mijn matras er. Ook de vervoerder heeft super werk geleverd. Ik slaap nu 1 week zonder pijn. Mijn man mocht even op mijn nieuwe matras liggen. Sinds gisteren ook zijn matras binnen. Hij wou vanochtend eigenlijk blijven liggen. Ook hij is super blij. Decupre ontzettend bedankt. Wij hebben eindelijk een matras waar we heerlijk en zonder pijn op slapen.
Geweldig matras!!! Ik lig heel fijn, goede ondersteuning en ik beweeg me veel minder in mijn slaap. Echt een aanrader!!!!👍
Christien van Dokkum
Christien van Dokkum
11:57 30 Mar 20
Erg positieve ervaring met Decupré! Ze zijn een professioneel bedrijf en dat blijkt uit de service en uiteraard het product. Na bestelling van mijn matras werd ik netjes op de hoogte gehouden van de status en op de afgesproken leverdatum werd mijn matras thuisbezorgd.
Na 1 nacht slapen op het matras merk je direct dat dit een matras is van een ander kaliber. Een uitmate goede ondersteuning en verdeling zodat je geen drukpunten voelt. Zeer tevreden!
Maaike Huisman
Maaike Huisman
16:23 20 Mar 20
Na een lange zoektocht zag ik een filmpje van Decupré, heb de vragenlijst ingevuld al snel werd er contact met me opgenomen, na telefonisch advies ben ik naar de showroom gegaan waar ik een uitgebreide uitleg kreeg, ik mocht ook nog effe proefliggen op de matrassen daar. Ik heb daarna besloten om een matras te proberen, lekker 30 dagen proef slapen! Ik heb vandaag mijn 2e matras gekregen en ik ben super blij met mijn sept core matrassen! de mensen zijn erg behulpzaam, staan je meteen te woord en ze proberen alles te regelen. Dit is echt een aanrader ! Wat voor mij de doorslag gaf behalve de prijs natuurlijk , is dat je mag proef slapen en als het niet bevalt, je het kan retourneren tegen een bedrag van 34,50. En dus niet zoals bij Tempur of M line , omruilen tegen een ander matras. de kwaliteit is hetzelfde of misschien nog wel beter dan bovengenoemd alleen de prijs is anders! Dus nogmaals ik raad het iedereen aan !