Referenties particulieren

Op deze pagina kunt u de meest recente referenties terugvinden die onze klanten voor ons hebben achtergelaten. Het is natuurlijk wel zo fijn om te weten wat anderen over ons zeggen. Zij zijn u namelijk al voorgegaan.

Klik voor slaapadvies
Jacko Meester
Jacko Meester
10:57 18 Sep 21
Prima service en een goede kwaliteit van het matras en kussen wat ik heb aangeschaft. Fijne communicatie
Dahlia Feenstra
Dahlia Feenstra
10:31 11 Jun 21
zoals al bij de eerdere reviews wordt aangegeven over goed slapen en minder klachten rug, nek en benen, ik kan het alleen bevestigen. We slapen nu 2 maanden op het matras met de hoofdkussens en we hebben nog nooit zo heerlijk geslapen en al onze klachten zijn meer dan de helft verdwenen, waardoor de dag ook heerlijk begint.
Patje Bezemsteel
Patje Bezemsteel
20:17 05 Jun 21
ik slaap nu ruim 2 maanden op mijn nieuw matras.
Na het persoonlijk slaap advies besloot ik de gok te nemen.
Ook kreeg ik met bestellen een gratis upgade naar een duurder matras.
2 jaar geleden ook dure nieuwe matrassen gekocht maar helaas gaven deze geen verlichting
van de schouder en onderrug klachten.
Zoals besproken met het advies is het geen wondermatras, deze kan niet mijn 2 hernia weg nemen. ik slaap heerlijk en comfortabel het matras geeft voldoende ondersteuning
en vormt zich naar mijn lichaam. Het vele draaien is verleden tijd en kom met gemak mijn bed uit.
Kort om zeer tevreden en zou willen dat ik dit eerder geweten had.
Claudia Remmelzwaal
Claudia Remmelzwaal
04:59 29 May 21
Na een nieuw bed (boxspring vóór heen spiraalbodem) aangeschaft te hebben. Kreeg ik pijnklachten in mijn rug,heupen en schouders.Als ik een half uurtje uit bed was. Waren de klachten weg.De fysio zei dat dit aan de bodem van mijn bed kon liggen Er een losse lattenbodem(Ikea) opgelegd. Toen nwerden de klachten al minder. Alle matrassen in huis uitgeprobeerd. Toen Emma matras uitgeprobeerd dit ging beter, maar was niet van mijn klachten af. Toen zag ik op tv een reclame van decupre. Na een lang en telefoon gesprek waar je het hemd van je lijf gevraagd werd . Werd mij het 6 laags matras aanbevolen. Ik heb hem matras nu 2 maanden . Mijn pijnklachten zijn zo goed als weg. Wat ik ook waardeer is dat ze je op bellen om te vragen of het matras bevalt. Conclusie : Super service en een heerlijk matras
Wij slapen sinds enkele maanden op onze decupre matrassen. We zijn erg tevreden. We hebben ook het speciale kussen met nekuitsparing erbij gekocht.. hier moeten we nog erg aan wennen..we liggen momenteel weer op onze oude kussens.
onze rugklachten na het slapen zijn verleden tijd.
Er werd veel tijd en aandacht besteed om tot een juist advies te komen.
De eerste 2 dagen was het even wennen, maar ik slaap heerlijk op dit matras en vormt zich goed naar mijn lichaam
John van Meeteren
John van Meeteren
21:14 20 May 21
Goede informatie vooraf, levering geheel volgens plan en natuurlijk het matras ligt heerlijk met prettige ondersteuning van het lichaam. Kwaliteitsmatras voor een redelijke prijs.
Maaike Bosch
Maaike Bosch
13:53 18 May 21
Mijn dochter heeft een decupre matras. Wordt nu zonder rugklachten wakker en slaapt beter ( ze heeft scoliose )
Marijke Schreur
Marijke Schreur
12:25 15 May 21
vanaf de eerste nacht slapen we zo fijn op onze matrassen. ook de hoofdkussens zijn toppie!
levering en verdere afwikkeling.ook prima. we zullen onze goede ervaring zeker delen met anderen.
Syreeta Iskandil
Syreeta Iskandil
05:54 12 May 21
ik heb een matras en kussen van Decupré. slaap er sinds de eerste nacht heerlijk op! Mijn klachten werden ook gelijk minder. had ik veel eerder moeten doen! Is het geld meer dan waard!
Wij hebben matrassen van Decupre gekocht. Wij hebben serieus moeten wennen maar zijn nu erg blij met onze aankoop. Ook het advies vooraf, de bereikbaarheid voor vragen en de aftersales zijn heel prettig.
Slaap nu een half jaar op het Decupre matras. Ben er nog elke nacht heel blij mee. Slaap beter en sta uitgerust en pijnloos op.
Ik zeg zeker niet twijfelen en een decupre matras aanschaffen.
Willem Luiten
Willem Luiten
10:47 15 Apr 21
Onze box spring met topper vervangen door nieuwe matras van decupré . Voor ons nooit geen boxspring meer. We liggen veel beter en worden uitgerust wakker .
Angelique Rademaker
Angelique Rademaker
08:18 03 Apr 21
Wij slapen sinds december op onze nieuwe Decupré matrassen en kan niet anders zeggen dat we zeer tevreden zijn.
Ik heb zelf erg veel rugklachten en ondervind nu geen tegendruk meer.
Wij bevelen deze matrassen dan ook ten zeerste aan. We zijn goed geholpen en hebben professionele uitleg gehad.
Angelique Rademaker
Anneke Flikweert
Anneke Flikweert
19:17 31 Mar 21
Heel tevreden met mijn matras ik heb veel last van lage rugklachten maar nu sta ik op zonder pijn.
Dus raad ik dit matras zeker aan
Nelly Smulders
Nelly Smulders
15:41 30 Mar 21
Ik heb dit matras eerst een maand uitgeprobeerd. Na een week wist ik al dit wordt mijn matras. Ik heb het nu 2 maanden en mijn pijnklachten van heup zijn verdwenen. Het is iedere dag weer heerlijk om te gaan slapen op zo,n heerlijk matras.
Het matras geeft een goede druk aan je lichaam. Ik raad het iedereen aan.
Wij hebben allebei rugklachten en hebben nu sinds een paar weken bedden van traagschuim en koudschuim en ook een speciaal kussen.
Je mag het 4 weken uitproberen en bevalt het niet mag het weer terug maar wij wisten na een paar dagen al dat het niet meer teruggaat.
Een heerlijk bed!
Joke Prins
Joke Prins
19:30 17 Mar 21
Het was een fijne samenwerking met decupre. Helaas ook na aanpassing was de matras door mijn handicap niet geschikt voor mij. Zonder problemen is de matras terug gegaan en binnen een week was de aanbetaling teruggestort.
Bedankt voor het fijne contact en het meedenken.
Trudy Hengeveld
Trudy Hengeveld
13:13 10 Mar 21
Wij slapen nu ruim 2 maanden op deze heerlijke matrassen !
Lekker warm ,ik heb zelf altijd vaak last van mijn rug .
De klachten zijn natuurlijke niet helemaal weg maar kom wel uitgerust uit bed!
En wij hebben de kussens er ook bij aangeschaft en dat is een echte aanrader!
Marianne Andeweg
Marianne Andeweg
19:18 04 Mar 21
Zeer goede voorlichting beleefd en duidelijke uitleg.

De service kan niet beter goed gecommuniceerd.

Voor mij een fantastische matras
sta nu op zonder rugklachten.
Helemaal afgestemd op lengte en gewicht en geeft de ondersteuning waar het ook nodig is.

Echt een fantastische matras ben er erg blij mee.
Ik slaap weer sinds jaren zonder pijn.

Ik zal het iedereen aanraden!!!
Paula van Keulen
Paula van Keulen
18:37 03 Mar 21
We hebben al diverse soorten matrassen gehad zoals gestabiliseerd waterbed en boxspring. Omdat er steeds meer een kuil in het matras kwam en ik pijnklachten kreeg, hebben we contact opgenomen met Decupré. Na een prettig en uitgebreid telefonisch adviesgesprek hebben we matrassen op proef ontvangen. Wat een verademing. Heerlijk geslapen en zonder pijn. We hebben met plezier onze oude boxspring weggedaan en kunnen Decrupé van harte aanbevelen.
Saskia Jansen
Saskia Jansen
16:01 03 Mar 21
Wij hebben sinds 6 weken matrassen van Decupre. Vanaf dag 1 voelde het fijn. Wel even wennen maar zou niet anders meer willen. De verkoop online was ook zeer goed.
Fenke Seegers
Fenke Seegers
08:56 03 Mar 21
Er werd telefonisch goed doorgevraagd om tot een passend advies te komen. Na het bestellen werd het matras snel geleverd. Ik moest even wennen maar het matras ligt heel fijn!
Ron Hardonk
Ron Hardonk
06:47 02 Mar 21
Na veel te lang op een te oude matras te hebben geslapen uiteindelijk een nieuwe Decupre matras gekocht. Het was even slikken want ze zijn niet echt goedkoop. Prima advies gekregen en daarna perfect geregeld met de levering.
Heb nu alleen nog maar spijt dat ik deze matras niet eerder heb aangeschaft. Slaapt heerlijk en mijn rugklachten zijn bijna verdwenen.
Sjaak Smit
Sjaak Smit
18:06 01 Mar 21
Matras en kussen gekocht. Prima kwaliteit en totaal niet hoeven te wennen . Ik lig heerlijk te slapen op mijn nieuwe matras.
Miriam Reuselaars
Miriam Reuselaars
13:42 01 Mar 21
We zijn fijn geholpen met onze keuze voor het juiste matras per telefoon. Na 2 weken ontvingen we de matrassen al, en nu 30 dagen proefgeslapen. De matrassen zijn heerlijk, we staan op zonder pijn of ongemakken. We betalen snel en met volle tevredenheid de rekening.
Matti Heideman
Matti Heideman
09:58 26 Feb 21
wat fijn is dat twee verschillende matrassen in een teik zitten en je dus geen vervelende rand tussen de matrassen hebt, en bovendien slapen we er heerlijk op.
Bert van Veluwen
Bert van Veluwen
19:28 25 Feb 21
Begin januari, na heel veel onderzoek gepleegd te hebben, toch gekozen voor Decupré. Waarom dan toch Decupré? Nou das eigenlijk simpel. Zij zijn de enige die geld terug garantie bieden. De 30 dagen proef slapen is een erg fijne mogelijkheid. Zowel voor mijn vrouw als voor mij matrassen en kussens gekocht. Het slaapadvies in de voorbereiding heb ik als zeer positief ervaren. Tijdens dit advies word er heel goed geluisterd naar mijn wensen en opmerkingen waardoor de matrassen helemaal naar mijn wens gemaakt worden.

De aflevering was goed en er is goed aangegeven welke matras voor wie is. Mijn vrouw was enigszins sceptisch betreffende het kussen maar na 1 nacht was ze helemaal om. Dat was al duidelijk, die gaat zo wie zo niet terug. Vwb de matrassen hebben we enige gewenning nodig gehad maar daarna was ook duidelijk, dit zijn blijvers. Het gemak waarmee de hoes van de matras af kan (bovenkant) om uit te wassen is erg fijn. Ook de wetenschap dat je de matrassen niet om hoeft te draaien is een fijne gedachte. Het traagschuim voelt en vult erg goed. Ook is er geen probleem met onze hoofd en voeten verstelling in samenwerking met het matras.

Dan de hamvraag. Zijn ze de relatief hoge aanschafprijs waard? Is goede nachtrust betaalbaar? Voor wat ons betreft ja, op beide vragen. Ik heb geen rugpijn meer als ik opsta, daar geef ik dan graag wat extra voor uit. Zijn er alternatieve? Zeker, maar voor mij gaf de geld terug garantie de doorslag. Zijn er dan helemaal geen nadelen? Wat mij betreft niet maar mijn vrouw vindt het gewicht van de matrassen wat aan de zware kant met het bed opmaken.

Bert van Veluwen
Goede service, heel netjes afgeleverd en in elkaar gezet en na eventjes wennen slapen we er heerlijk op! Het is echt een feestje om 's avonds je bed in te stappen, super lekker matras.
Henk Erenstein
Henk Erenstein
12:27 10 Feb 21
mijn contacten met Decupre zijn meer dan voortreffelijk. Alhoewel de prijzen best wel hoog zijn vond ik de info en de service meer dan goed.
En belangrijker: het slaapcomfort is prima. Ik hoop hier nog vele jaren profijt van te hebben. Ik heb een matras van 160x 200m gekocht met de mogelijkheid van een proefperiode. Die was eigenlijk niet nodig want vanaf dag 1 beviel het slapen uitstekend.
Kortom een aanbeveling waard.
Coby Hoekstra
Coby Hoekstra
21:37 28 Jan 21
We hebben nu 10 nachten geslapen op onze nieuwe decupre matrassen. En vanaf de eerste nacht hebben we er heerlijk op geslapen. We hoefden niet te wennen. We sliepen er meteen heerlijk op.
Maria Roosen
Maria Roosen
18:24 19 Jan 21
Wij hebben laatst twee fijne matrassen gekocht bij Decupré. Schouder en heupklachten zijn inmiddels verdwenen doordat de matras voldoende ruimte geeft voor die lichaamsdelen. We hebben van te voren daar ook goed advies over gekregen wat voor ons het beste matras zou zijn. Twee tevreden klanten:)
Loes Teunissen
Loes Teunissen
20:01 15 Jan 21
Heerlijk bed om op te slapen .je bent in korte tijd in dromenland.Ook zeer goede service.
Nico de Reus
Nico de Reus
12:21 09 Jan 21
Wat een uitstekende matrassen. Na het invullen van het slaapadvies vlot, vriendelijk en goed geadviseerd. 2 matrassen gekocht en vlot en netjes geleverd. Wij slapen inmiddels al weer 2 maanden perfect en worden uitgerust wakker. Hadden wij veel eerder moeten doen.
Ik heb gereageerd na de reclame te hebben gezien op tv! Eerst het formulier ingevuld en daarna een telefonische afspraak. Dit verliep prima, geen gedram en te graag iets aan willen praten! We slapen nu een paar maanden op onze nieuwe Decupré matrassen en ik moet zeggen, we zijn zeer tevreden. Ik heb al een stuk minder last van "slapende ledematen". Een aanrader!!
Silvia Sodaar-Jacobs
Silvia Sodaar-Jacobs
07:48 30 Dec 20
Decupré Matrassen gekocht naar aanleiding van de reclame op tv. Ik schrok wel van de prijs, maar is het geld meer dan waard. Sinds wij op deze Matrassen slapen hebben wij veel minder Rugklachten en slapen de hele nacht door. Dit hadden wij niet verwacht. Wij hebben beide Artrose waarvan ik in de Ruggenwervels waardoor ik erg slecht kan slapen, je hebt altijd pijn. Het lopen gaat daardoor zeker s'morgens erg moeilijk, dat gaat nu een stuk makkelijker. Niet pijnloos, maar het zijn dan ook Matrassen, geen Wondermiddel wat alles ineens wegneemt. Daarom kunnen wij dan ook zeggen, probeer het uit, je zult merken dat het echt goed is voor Lijf en Leden. Decupré Matrassen 👍 Wij willen niet anders meer.
Mariet Heijkant
Mariet Heijkant
08:22 25 Dec 20
Na 6 jaar was ons pocketveringmatras al doorgelegen. Op tv reclame van decupre gezien,men mag 30 dagen proefliggen. Na het lezen van de recensies, de stap gezet naar decupre matrassen. Het is nu niet dat ik opeens na 35 jaar van mijn rugklachten af ben, maar het matras voegt zich geheel naar mijn lichaam. Je hebt geen last van drukpunten. En je krijgt 10 jaar garantie, iets wat ook niet geheel onbelangrijk is. Heb het intussen ook aan mijn dochter geadviseeerd, en ook zij is zeer tevreden. Dus zeer aan te bevelen
Max Ramali
Max Ramali
07:13 12 Dec 20
Al na enkele dagen geen spier- en rugpijn meer bij het opstaan.
We hebben prettig en laagdrempelig advies gekregen over wat voor matras bij ons past. Geen gehaast of druk op de ketel.
We slapen nu ongeveer 2/3maanden op het matras en zijn ontzettend tevreden! We worden echt uitgerust wakker, omdat het matras veel meer ondersteuning gaf dan ons vorige matras.
Aanrader!
Patrick Turk
Patrick Turk
18:49 03 Dec 20
Sinds een paar maanden een matras in huis van Decupre. We zijn erg tevreden met het matras. Aangepast op ons lichaam, 2 matrassen in 1 tijk. Heel fijn.
De service van Decupre is ook heel goed.
Snelle levering.
Evelyn van Hoven
Evelyn van Hoven
13:27 28 Nov 20
sinds 2maanden hebben we de matrassen van decupre. mijn schouderklachten zijn niet echt verbeterd ondanks dat het matras super lekker ligt. wel kom ik uitgeruster uit bed.manlief vond het voor hem eigenlijk niet nodig,maar vindt het een heerlijk matras...echt top matrassen die ik echt aanbeveel
Jutta Materman
Jutta Materman
18:18 27 Nov 20
Wij hebben een goed advies gekregen en slapen nu alweer 2 maanden op deze matrassen. Mijn rugklachten zijn nagenoeg verdwenen en ook mijn echtgenoot slaapt er prima op. Wij hebben geen spijt dat wij deze matrassen gekocht hebben.
Wessel van Dijk
Wessel van Dijk
19:58 26 Nov 20
We slapen nu 3 maanden op onze Decupre boxspring. Zeer tevreden over de adviezen vooraf, de fijne matrassen en de service voor, tijdens en na de aankoop. We zijn echt blij met dit heerlijke bed. Een aanrader voor iedereen
Ellen de Vries
Ellen de Vries
20:22 19 Nov 20
Sinds ik op mijn nieuwe matras en kussen slaap van Decupré zijn mijn rugklachten sterk verminderd. Het was best een investering maar elke cent waard 🙏🏻

De service is super en klantvriendelijkheid ten top👌🏻
geweldige service, omdat ik nogal wat klachten heb door de ziekte van Bechterew had ik veel aan het persoonlijk contact, ik ben nu erg tevreden met mijn nieuwe 7laags matras ik slaap er heerlijk op en wordt uitgerust wakker
Jordi de Maaijer
Jordi de Maaijer
10:04 16 Nov 20
De aangeschafte matras en hoofdkussen bevallen prima. Goede kwaliteit-prijs verhouding. Decupre heeft een goede service. Afspraken worden goed nagekomen. Van tevoren krijg je prima advies over het soort matras dat het beste bij je past.

Ik kan Decupre bij iedereen aanbevelen
Lysiane de Castro
Lysiane de Castro
21:50 14 Nov 20
We hebben vanaf september jl. een matras van Decupré op ons bed liggen. Dit tweepersoons matras bevalt prima. Het zijn eigenlijk twee individuele matrassen, ieder gemaakt volgens onze afzonderlijke slaapwensen. Het ondersteunt je lichaam in zijn geheel heel goed.

Zeker geen spijt van de aanschaf.
De service en informatie van Decupré is ook goed.
Wij raden iedereen een matras van Decupré aan.
Monique Koos Elshoff
Monique Koos Elshoff
10:14 07 Nov 20
Zeer goed advies, fantastische producten en hele vriendelijke benadering.
Jaap Van Meurs
Jaap Van Meurs
09:54 06 Nov 20
27 augustus het nieuwe bed gekregen en zijn zeer tevreden, dit hadden we veel eerder moeten doen en slapen heerlijk, geen heupklachten meer. Ook de service van Decupré is geweldig altijd vriendelijke mensen aan de telefoon.
Esther Lotz
Esther Lotz
13:01 02 Nov 20
al heel lang tevreden, nu is mijn vraag of de matras hoezen na wassen ook in de droger mogen?
Wij hebben geen moment spijt gehad van onze aankoop bij Decupré. En bevelen hen dan ook ten zeerste aan bij familie en vrienden.
Bedankt voor jullie advies en wij hopen nog jarenlang lekker te slapen😀.
Joyce Willemse
Joyce Willemse
15:42 22 Oct 20
mijn moeder j willemse heeft onlangs een matras gekocht bij jullie en dat bevalt haar uitstekend is dus echt een aanrader
Sinds 2 dagen onze 6 laags matrassen gekregen. Ze zijn nu al GEWELDIG! Een heuse aanrader .... prijzig maar dagelijks met pijn opstaan, is met geen geld uit te drukken. Niet meer moe en stuk minder pijn nu al . Succes 👍😇
Liesbeth Nuse
Liesbeth Nuse
15:15 17 Oct 20
Supergoed advies gekregen en goed geholpen bij t proefliggen. We zijn superblij met de matrassen. Ik kon helaas niet wennen aan het speciale nekkussen, deze mocht dus terug.
Stephanie Winia-Vuur
Stephanie Winia-Vuur
18:09 16 Oct 20
Ik heb sinds Augustus een matras van Decupé en had het eigenlijk eerder moeten doen. Ik slaap er veel beter/rustiger op en ben ook niet meer wakker in de nacht. Ik word veel beter uitgerust wakker.
Echt een aanrader. Het is een kostbaar product maar het geld meer dan waard. Ik overweeg er nog 1 te bestellen voor op ons vakantieadres.
Carla Gijzen
Carla Gijzen
17:27 16 Oct 20
de matrassen voldoen prima.
het slaapgenot is vergroot en de rugklachten zijn verminderd
Dorien van Doorn
Dorien van Doorn
16:51 16 Oct 20
Super blij met mijn nieuwe matras, minder rugpijn klachten. Slaapt veel rustiger , beveel het iedereen aan! Goede keuze en goede prijs !!
Wilma van Dijkhuizen
Wilma van Dijkhuizen
16:08 16 Oct 20
Ongeveer een maand geleden nieuwe matrassen gekocht eerste dagen even wennen maar nu ik zou geen ander matras meer willen hebben geen last meer van mijn rug en slaap ook veel beter. Ik raad iedereen dit matras aan.
Ingrid Padmos-Kleinee
Ingrid Padmos-Kleinee
10:17 16 Oct 20
Het was in het begin even wennen na pocketveringmatras maar nu liggen we er prima op! geen last meer van heup en rugklachten. Heel tevreden!
Mirjam Bonné-Nollen
Mirjam Bonné-Nollen
07:31 16 Oct 20
Matras en kussen (voor mijn man). We hebben de matras nu een paar maanden. Het is echt de beste matras die we (50-plussers) ooit hebben gehad. Helemaal geen last meer van nek/schouders/rug!
Pieter Berkers
Pieter Berkers
12:05 08 Oct 20
Onlangs een matras en kussen aangeschaft ,had geen betere keuze kunnen doen
Het ligt heel fijn je voelt je wegzakken en ontspannen
Uitgerust en geen slapende armen meer ook draai ik veel minder dus ik ben zeer tevreden en kan t aanbevelen
Ook de service is top en snel geregeld
Susanne
Trudy Meijer
Trudy Meijer
03:14 08 Oct 20
Sinds 2 weken slapen we op de matrassen van Decupre.
We hebben nog nooit zo heerlijk geslapen.
Het matras voelt zacht aan maar biedt ondersteuning aan het hele lichaam.
We bevelen deze matrassen van harte aan.

Fam. Meijer Nieuw-Vennep
Marijke Nijboer
Marijke Nijboer
18:40 02 Oct 20
sinds maart slapen wij op de matrassen.
altijd pijn in mijn rug als ik wakker werd. sinds de 1e nacht nergens meer last van.
heerlijk.
super goed advies gekregen over welk matras we moesten hebben. sinds deze week ook het kussen erbij gekocht.
wat een heerlijkheid om smorgens zonder pijn uit bed te mogen komen.
Paul Roodenburg
Paul Roodenburg
20:46 01 Oct 20
Prima matras, had al voor een lange tijd last van pijnlijke heup gewrichten, na een nacht slapen op dit voortreffelijk matras, de pijn trok direct weg. De goed uitgebalanceerde ondersteuningsgebieden in de matras werken uitstekend. Zeker een aanrader als je last hebt van je gewrichten, rug etc. Het proef slapen van 30 dagen is een juiste periode om dit uit te proberen. Na de eerste week wist ik al deze houden we.
Groeten
Paul
Theo Van de Steeg
Theo Van de Steeg
15:32 01 Oct 20
het bed is fantastisch. net als de service .
Boy Hauser
Boy Hauser
12:52 01 Oct 20
in het begin was ik wat sceptisch want het is weer het zoveelste matras, maar, ik kan nu zeggen dat dat niet waar is, ik heb er ff aan moeten wennen maar dat duurde niet lang, ik wil niet zeggen dat ik 's morgens helemaal pijnvrij opsta maar het is een heel stuk minder als met mijn oude matras precies zoals jullie het gezegd hadden in het gesprek, ik kan het matras dus ook met een gerust geweten aanbevelen.
Jan Aanraad
Jan Aanraad
19:51 17 Sep 20
Fijne matrassen echt een aanrader 😂🤣
Marco Kasteel
Marco Kasteel
18:26 26 Aug 20
fijne matras had veel eerder moeten doen geen klachten meer
goede service
Miranda Vos
Miranda Vos
11:09 26 Aug 20
Fijn matras, goede ondersteuning, goede service... Geen rug en schouderklachten meer... dus blij!
Roelanda Ruizendaal
Roelanda Ruizendaal
17:33 12 Aug 20
Vanaf de eerste nacht, heerlijk slapen. Top matras
René Van Eijk
René Van Eijk
11:13 12 Aug 20
Ik werd op ons oude matras altijd wakker met pijn in mijn gewrichten. dat was na 2 nachten slapen op dit nieuwe matras gelijk over.
Decupré een echte aanrader👌💪
Gerda Heuvel
Gerda Heuvel
14:00 11 Aug 20
Sinds 10 juni slaap ik op de “Sept core “ echt heerlijk!
Een aanrader
Irma de Ronde
Irma de Ronde
16:23 21 Jul 20
Prima en betrouwbare service. Vooraf kreeg ik goede informatie, had bij bestelling per ongeluk een foute maat doorgegeven, maar herstellen was geen probleem, en het matras werd al na paar dagen keurig thuisbezorgd. Helaas bleek het na 28 dagen proefslapen toch niet het matras waar ik naar op zoek was voor mijn klachten. Eén telefoontje en het retour zenden was geregeld. Geen ‘zeurvragen’ of nader aandringen. Er werd me succes gewenst met verder zoeken. Tijdstip van bezorgen en afhalen ging ook in plezierig overleg. 10 dagen later stond het geld van de borg terug op mijn rekening. Al met al een heel positieve ervaring met de service van Décupré: ze doen wat ze beloven.
Decupre ik had er nog nooit van gehoord , maar nu zal ik het iedereen aan raden .Ik slaap stukken beter op mijn nieuwe matras van decupre
Yvonne Haverhoek
Yvonne Haverhoek
08:14 13 Jul 20
N.a.v. de tv reclame een advies gevraagd. I.v.m. een gebroken rugwervel veel rugklachten en van nature ook nog eens een slechte slaper. Na een uitgebreid telefonisch gesprek een advies gekregen en een matras op proef besteld. Het onvoorstelbare gebeurde, de eerste nacht versliep ik mij een uur, wat had ik heerlijk geslapen. Ik wist niet dat een matras zoveel verschil kon maken. De proeftijd van een maand was achteraf niet nodig geweest. Ik ben nog steeds super blij dat ik deze keuze heb gemaakt. En alle keren zeer correct en ontzettend vriendelijk te woord gestaan.Ik beveel jullie dan ook van harte aan!
Hans Rieff
Hans Rieff
15:26 09 Jul 20
Had tot voor kort een pocketvering matras, maar dat was na de nodige jaren verandert in een pokkeveringmatras. Was dus toe aan een nieuwe matras, omdat ik last kreeg van mn schouder en veel nachtelijke kramp. Toen ik de reclame van Décupré op de tv zag heb ik gereageerd en om een slaapadvies gevraagd. Aan de hand van dit zeer vriendelijke en goede advies heb ik een 6-laags matras besteld. Zeer snel geleverd en na twee nachten op de nieuwe matras stond voor mij al vast dat dit voor mij perfect was! Daar had ik geen 30 dagen proeftijd voor nodig.
Hulde Décupré!!
Kitty Daals-Matser
Kitty Daals-Matser
14:07 08 Jul 20
Wij zijn zeer tevreden ,wij zijn 6 juni verhuisd ,en we hebben dus vanaf die tijd op jullie matrassen en kussens geslapen.
Mijn man heeft verleden jaar 38 fysio behandelingen gehad voor zijn schouder ,na drie weken slapen op jullie kussen ,is de pijn helemaal weg .
Zelf had ik ook altijd veel last van mijn nek .mijn dochter zegt ik moet je veel minder in smeren ,je klaagt veel minder .
Dus als je klachten hebt ,koop deze matrassen en kussens .
Sarka Van Stiphout
Sarka Van Stiphout
16:32 05 Jul 20
Een nieuw matras is zo geregeld bij het vriendelijke personeel. Hele goede en snelle service! Ik slaap nu op de Sept Core en hij ligt geweldig! Ontzettend veel comfort en geen last meer van mijn rug. Ik kan dit iedereen aanbevelen.
Ans Witbraad
Ans Witbraad
10:27 02 May 20
Ik heb artrose in mijn heup en onderrug, de nachten waren heel slecht. Na het zien van de reclame heb ik alles ingevuld. Ik ben super geholpen door de adviseur. Binnen 1 week was mijn matras er. Ook de vervoerder heeft super werk geleverd. Ik slaap nu 1 week zonder pijn. Mijn man mocht even op mijn nieuwe matras liggen. Sinds gisteren ook zijn matras binnen. Hij wou vanochtend eigenlijk blijven liggen. Ook hij is super blij. Decupre ontzettend bedankt. Wij hebben eindelijk een matras waar we heerlijk en zonder pijn op slapen.
Geweldig matras!!! Ik lig heel fijn, goede ondersteuning en ik beweeg me veel minder in mijn slaap. Echt een aanrader!!!!👍
Christien van Dokkum
Christien van Dokkum
11:57 30 Mar 20
Erg positieve ervaring met Decupré! Ze zijn een professioneel bedrijf en dat blijkt uit de service en uiteraard het product. Na bestelling van mijn matras werd ik netjes op de hoogte gehouden van de status en op de afgesproken leverdatum werd mijn matras thuisbezorgd.
Na 1 nacht slapen op het matras merk je direct dat dit een matras is van een ander kaliber. Een uitmate goede ondersteuning en verdeling zodat je geen drukpunten voelt. Zeer tevreden!
Maaike Huisman
Maaike Huisman
16:23 20 Mar 20
Na een lange zoektocht zag ik een filmpje van Decupré, heb de vragenlijst ingevuld al snel werd er contact met me opgenomen, na telefonisch advies ben ik naar de showroom gegaan waar ik een uitgebreide uitleg kreeg, ik mocht ook nog effe proefliggen op de matrassen daar. Ik heb daarna besloten om een matras te proberen, lekker 30 dagen proef slapen! Ik heb vandaag mijn 2e matras gekregen en ik ben super blij met mijn sept core matrassen! de mensen zijn erg behulpzaam, staan je meteen te woord en ze proberen alles te regelen. Dit is echt een aanrader ! Wat voor mij de doorslag gaf behalve de prijs natuurlijk , is dat je mag proef slapen en als het niet bevalt, je het kan retourneren tegen een bedrag van 34,50. En dus niet zoals bij Tempur of M line , omruilen tegen een ander matras. de kwaliteit is hetzelfde of misschien nog wel beter dan bovengenoemd alleen de prijs is anders! Dus nogmaals ik raad het iedereen aan !
Els Berndsen-Aaldering
Els Berndsen-Aaldering
11:46 21 Jan 20
Vriendelijke en goede voorlichting.
Mooi product.
Nu slapen zonder pijn.
Tot nu toe super tevreden. 👌👌
Diana van der Poel
Diana van der Poel
18:09 14 Jan 20
Als zwaar rugpatiënt (scoliose) was ik op zoek naar een goed nieuw matras. Op internet kwam ik het bedrijf Decupré tegen. Na het lezen van hun website en het invullen van vragenlijst vrijblijvend persoonlijk advies, werd ik gebeld. Tijdens het telefonisch gesprek luisterde ze goed naar de klachten die ik nu had met mijn huidige matras, wat mijn wensen waren en aan de hand daarvan werden goede vragen gesteld/advies gegeven. De medewerker had kennis van zaken en nam uitgebreid de tijd met mij. Na het gesprek kreeg ik dezelfde dag nog een advies over matras met kosten daarbij. Daarna snel nieuw matras besteld en had ik binnen een paar dagen binnen. Ik zit nog in de 30 dagen uitprobeerfase, maar ben nu al meer dan tevreden met het nieuwe matras. Wil Decupré bij deze dan ook adviseren wanneer je op zoek bent naar een goed en betaalbaar matras en hun nogmaals bedanken voor de goede service.
Agnes Willemsen
Agnes Willemsen
18:23 05 Jan 20
Wat een fijn en correct bedrijf!!! Zeer duidelijke uitleg, een goed advies en een super fijn matras voor een hele goede prijs. Ik kan het iedereen aanbevelen.
Mark Schadenberg
Mark Schadenberg
14:37 18 Dec 19
Een fijn bedrijf met een goed kwaliteit matras! Voor elke leeftijd geschikt! Dus voorkom miskoop en ga naar decupre
Debora van Herwijnen
Debora van Herwijnen
15:03 25 Nov 19
Na veel verschillende matrassen geprobeerd te hebben en door mijn reuma (Bechterew) veel pijn en in de nacht wakker worden en gebroken opstaan toch maar eens de boxspring en matrassen van Décupre uitgeprobeerd voor 30 dagen.
Normaal moest ik altijd aan een matras wennen maar na de eerste nacht al heerlijk geslapen en minder veel in de nacht wakker worden. De boxspring slaapt heerlijk. Zowel voor mijn man als voor mezelf. Natuurlijk is mijn Bechterew niet weg maar een fijne nachtrust is al zoveel waard.

Ook de hulp bij het uitkiezen en het beantwoorden van de vragen zijn heel erg netjes. Een hele vriendelijke klantenservice waar je goed wordt geholpen. Wij hopen nog heel lang heerlijk te mogen slapen op onze boxspring.

Dankjewel!
Maaike Luttikhuis
Maaike Luttikhuis
14:50 24 Oct 19
Wat een uitstekende service en een heel, heel fijn matras. Na uitproberen en deskundig advies in de kleine showroom, kregen we het matras 30 dagen op proef thuis. We willen het zeker houden!! We zijn erg blij dat we voor een matras van Decupré hebben gekozen.
Cathy Kols-Aipassa
Cathy Kols-Aipassa
16:20 15 Oct 19
Veel minder last van fybromyalgie en ischias
Slaap weer zonder s’nachts vaak wakker te worden van de pijn
Een aanrader!
Phoenixs Su
Phoenixs Su
09:11 24 Sep 19
goeie service!! ze helpen je met een goede matras voor jezelf te vinden met jouw behoeftes en staan voor je klaar. reuze tevreden !!

Ik moet jullie een compliment geven voor dit heerlijke matras. Ik lig heel ontspannen en draai veel minder en uitgerust uit bed, ondanks dat 19 juni mijn rechterheup word vervangen in de Bergman kliniek in Rijswijk pak ik heel goed mijn rust,bij voorbaat dank.

Dit matras blijft na proefperiode mijn matras, dan weten jullie dit alvast.

Groetjes Ruud Timmermans

Nooit geweten dat er zulke fantastische matrassen bestaan! Voor de bestelling werd er op een zeer professionele werkwijze contact met mij gezocht en vervolgens uitvoerig aandacht besteed aan mijn wensen en is er uiteindelijk een uitstekend matras op maat gemaakt. Na een week het matras uitgeprobeerd te hebben wist ik al dat “dit” ‘m was!

Ik heb de ziekte van Besnier Boeck (Sarcoïdose) , een longziekte die ook verdere gevolgen heeft zoals variërende pijn in de gewrichten.( klinkt ernstiger dan het is, in mijn geval )

Ik had al een redelijk goed “bedje”maar met mijn nieuwe matras sta ik ‘s ochtends nog meer uitgerust op dan voorheen en het extra uurtje uitslapen in de weekenden heb ik zelfs niet meer nodig. Heel blij met deze super aankoop ! * * * * * *

(zes sterren) “

Vriendelijke groet,

Sven de Jonge

Goed slapen geen kwestie van geluk…..! Winkel in, winkel uit, verschillende verhalen………….verschillende materialen, ook verschillende adviezen! Het ondoordringbare woud van het “ goed slapen” is voor menigeen een doorn in het oog. In plaats van beter slapen wordt het aanschaffen van een goed bed/ matras een lijdensweg die juist zorg draagt voor (extra) slapeloze nachten. Zo niet bij Irene Best en haar Decupré. Een combinatie van een heldere visie op slapen gecombineerd met passie voor mensen, daadkracht en een no nonsens aanpak verpakt in heldere garanties en de niet goed geld terug aanpak. Laatste kenmerkt een heilig geloof in eigen producten en dienstverlening, zonder omwegen, zonder enige restrictie! Een professionele aanpak die ik als ondernemer graag onderschrijf! Niet alleen slaap ik beter dan ooit tevoren, ook de wetenschap dat alles goed geregeld is, wordt en blijft in samenwerking met Decupré zorgt voor een zorgeloze nachtrust. De matrassen zijn van buitengewone kwaliteit, de presentatie en verpakking van de matrassen voelt als het krijgen van een cadeautje en de afwikkeling, bereikbaarheid bij vragen en follow up is perfect geregeld. Enige kritisch kanttekening…………het heeft te lang geduurd voordat ik wist dat “goed slapen” geen kwestie van gewoon geluk hebben is, vraag maar aan Irene en haar team. Hun slogan “slapen is leven” komt dan ook niet uit de lucht vallen..………………. Ik ben niet alleen tevreden maar ook enthousiast.

Slapen fantastisch op de Decupré Quad Core matrassen en de Adaptable hoofdkussens. Goede service mooie matrassen. Gaan iedere avond met veel plezier naar bed.

Ik slaap sinds kort op jullie Decupré matras. Op dit matras lig ik meteen lekker en stabiel, ik hoef niet meer te zoeken naar de beste lichaamshouding. Door de gelijkmatige drukverdeling en demping van beweging (en geluid!) slaap ik rustig en diep. Dit geldt trouwens ook voor mijn partner die er vaak al eerder in ligt en mijn aankomst tegenwoordig niet of nauwelijks opmerkt. Prettig is ook dat mijn slaap niet onderbroken wordt door bewegingen van mijn partner.

Lekker slapen, ik weet nu wat dat is.

Van: Cas van der velden

Datum: 18 december 2014 17:57:11 CET

Aan:[email protected]

Onderwerp:beoordeling van Uw Quad Core matras

hallo Irene, een beoordeling geven voor een persoon of een produkt is niet onze gewoonte, maar in dit geval kunnen we het wel uitschreeuwen : onze zoektocht naar een heerlijk matras is ge-eindigd bij Uw bedrijf Decupre. Gezien de ernstige pijnklachten als gevolg van fibromyalgie bij mijn echtgenote, hebben we in de afgelopen 10 jaar vele matrassen aangeschaft en steeds weer was het op een teleurstelling uitgelopen. Veel geld hebben wij uitgegeven, zelfs een kompleet bed van Hastens gaf niet het beoogde resultaat. Via pocket-geveerde matrassen / waterbed / tempur  hebben we ten einde raad nog 1 keer een beddenspeciaalzaak bezocht. Het verhaal van de verkoopster klonk zo overtuigend dat wij , helaas opnieuw, niet het bed hadden gekocht waar we zo op hadden gehoopt. Opnieuw een aardig bedrag kwijt, maar belangrijker was dat we nog steeds geen fijn matras hadden. Mijn echtgenote is daarna op internet gaan zoeken wat er dan nog mogelijk was. Zo kwam zij terecht op de site van Uw bedrijf Decupre en las dat Uw garantievoorwaarden wel heel ver gingen, nl. 30 dagen proefslapen thuis en pas daarna betalen of indien het niet zou bevallen dat U tegen zeer geringe vergoeding de matras weer zou komen terughalen en er geen verdere bedragen verschuldigd zouden zijn. Klonk te mooi om waar te zijn.

Maar liever eerst zien, dan voelen en dan bestellen. Kon ook, maar dan in Uw showroom in Didam vlakbij de Duitse grens. Voor ons geen probleem want wij wonen er maar een kwartiertje vandaan. Uw hartelijke ontvangst en de zeer duidelijke uitleg onder het genot van een kopje overheerlijke koffie gaf ons een zodanig gevoel dat wij hier op het juiste adres waren. Uw advies om tot aankoop van een Quadcore matras over te gaan hebben wij dan ook ter harte genomen. De levering was werkelijk zeer snel en bijzonder goed verpakt in een zeer luxe uitziende matras-tas. Nu, na 2 weken hebben wij U al laten weten dat deze matras eindelijk het comfort gaf waar wij zolang naar hebben gezocht. Wij hebben U gezegd dat U de rekening wel kon sturen en niet hoefde te wachten tot de 30 dagen verstreken zouden zijn. U hebt ons laten weten gewoon de 30 dagen periode te hanteren en blij voor ons te zijn dat wij nu zo heerlijk sliepen en de pijnen bij mijn echtgenote als gevolg van fibromyalgie steeds minder aan het worden zijn.

Wij zullen ook onze vrienden Uw adres geven omdat wij ook hen een goede nachtrust toewensen.

Nogmaals hartelijk dank voor alles.

hartelijke groeten,

Cas en Henny van der Velden.

Van: Monique Becht <[email protected]>
Datum: woensdag 24 oktober 2018 om 13:07
Aan: <[email protected]>
Onderwerp: Re: Opdrachtbevestiging voor Mevrouw M. Becht

Hallo meneer Dijkhof,

Ik wil mijn dankbaarheid uitspreken over het feit dat jullie, als medewerkers van dit mooie bedrijf, het mogelijk maken voor mensen die in andere omstandigheden leven door bv financiële situatie die door ziekte/ongeluk zijn ontstaan.

Aanbieden om zo’n prachtig comfortabel bed ter beschikking te stellen

met zo’n korting en betalingsregeling.

Dit had ik niet durven bedenken!

Bedankt voor dit prachtige gebaar.

Met vriendelijke groet,

Monique Becht

Meer referenties kunt u vinden op onze Facebook pagina.

Klik hier voor referenties medical.