Referenties particulieren

Op deze pagina kunt u de meest recente referenties terugvinden die op onze Facebook pagina zijn achtergelaten. Het is natuurlijk wel zo fijn om te weten wat anderen over ons zeggen. Zij zijn u namelijk al voorgegaan.

eigenlijk iedereen slaapt heerlijk en mijn dochter zei al lijkt wel op een waterbed
Marijke Schreur
Marijke Schreur
12:25 15 May 21
vanaf de eerste nacht slapen we zo fijn op onze matrassen. ook de hoofdkussens zijn toppie!
levering en verdere afwikkeling.ook prima. we zullen onze goede ervaring zeker delen met anderen.
Syreeta Iskandil
Syreeta Iskandil
05:54 12 May 21
ik heb een matras en kussen van Decupré. slaap er sinds de eerste nacht heerlijk op! Mijn klachten werden ook gelijk minder. had ik veel eerder moeten doen! Is het geld meer dan waard!
Wij hebben matrassen van Decupre gekocht. Wij hebben serieus moeten wennen maar zijn nu erg blij met onze aankoop. Ook het advies vooraf, de bereikbaarheid voor vragen en de aftersales zijn heel prettig.
Slaap nu een half jaar op het Decupre matras. Ben er nog elke nacht heel blij mee. Slaap beter en sta uitgerust en pijnloos op.
Ik zeg zeker niet twijfelen en een decupre matras aanschaffen.
Willem Luiten
Willem Luiten
10:47 15 Apr 21
Onze box spring met topper vervangen door nieuwe matras van decupré . Voor ons nooit geen boxspring meer. We liggen veel beter en worden uitgerust wakker .
Angelique Rademaker
Angelique Rademaker
08:18 03 Apr 21
Wij slapen sinds december op onze nieuwe Decupré matrassen en kan niet anders zeggen dat we zeer tevreden zijn.
Ik heb zelf erg veel rugklachten en ondervind nu geen tegendruk meer.
Wij bevelen deze matrassen dan ook ten zeerste aan. We zijn goed geholpen en hebben professionele uitleg gehad.
Angelique Rademaker
Anneke Flikweert
Anneke Flikweert
19:17 31 Mar 21
Heel tevreden met mijn matras ik heb veel last van lage rugklachten maar nu sta ik op zonder pijn.
Dus raad ik dit matras zeker aan
Nelly Smulders
Nelly Smulders
15:41 30 Mar 21
Ik heb dit matras eerst een maand uitgeprobeerd. Na een week wist ik al dit wordt mijn matras. Ik heb het nu 2 maanden en mijn pijnklachten van heup zijn verdwenen. Het is iedere dag weer heerlijk om te gaan slapen op zo,n heerlijk matras.
Het matras geeft een goede druk aan je lichaam. Ik raad het iedereen aan.
Wij hebben allebei rugklachten en hebben nu sinds een paar weken bedden van traagschuim en koudschuim en ook een speciaal kussen.
Je mag het 4 weken uitproberen en bevalt het niet mag het weer terug maar wij wisten na een paar dagen al dat het niet meer teruggaat.
Een heerlijk bed!
Joke Prins
Joke Prins
19:30 17 Mar 21
Het was een fijne samenwerking met decupre. Helaas ook na aanpassing was de matras door mijn handicap niet geschikt voor mij. Zonder problemen is de matras terug gegaan en binnen een week was de aanbetaling teruggestort.
Bedankt voor het fijne contact en het meedenken.
Trudy Hengeveld
Trudy Hengeveld
13:13 10 Mar 21
Wij slapen nu ruim 2 maanden op deze heerlijke matrassen !
Lekker warm ,ik heb zelf altijd vaak last van mijn rug .
De klachten zijn natuurlijke niet helemaal weg maar kom wel uitgerust uit bed!
En wij hebben de kussens er ook bij aangeschaft en dat is een echte aanrader!
Marianne Andeweg
Marianne Andeweg
19:18 04 Mar 21
Zeer goede voorlichting beleefd en duidelijke uitleg.

De service kan niet beter goed gecommuniceerd.

Voor mij een fantastische matras
sta nu op zonder rugklachten.
Helemaal afgestemd op lengte en gewicht en geeft de ondersteuning waar het ook nodig is.

Echt een fantastische matras ben er erg blij mee.
Ik slaap weer sinds jaren zonder pijn.

Ik zal het iedereen aanraden!!!
Paula van Keulen
Paula van Keulen
18:37 03 Mar 21
We hebben al diverse soorten matrassen gehad zoals gestabiliseerd waterbed en boxspring. Omdat er steeds meer een kuil in het matras kwam en ik pijnklachten kreeg, hebben we contact opgenomen met Decupré. Na een prettig en uitgebreid telefonisch adviesgesprek hebben we matrassen op proef ontvangen. Wat een verademing. Heerlijk geslapen en zonder pijn. We hebben met plezier onze oude boxspring weggedaan en kunnen Decrupé van harte aanbevelen.
Saskia Jansen
Saskia Jansen
16:01 03 Mar 21
Wij hebben sinds 6 weken matrassen van Decupre. Vanaf dag 1 voelde het fijn. Wel even wennen maar zou niet anders meer willen. De verkoop online was ook zeer goed.
Fenke Seegers
Fenke Seegers
08:56 03 Mar 21
Er werd telefonisch goed doorgevraagd om tot een passend advies te komen. Na het bestellen werd het matras snel geleverd. Ik moest even wennen maar het matras ligt heel fijn!
Ron Hardonk
Ron Hardonk
06:47 02 Mar 21
Na veel te lang op een te oude matras te hebben geslapen uiteindelijk een nieuwe Decupre matras gekocht. Het was even slikken want ze zijn niet echt goedkoop. Prima advies gekregen en daarna perfect geregeld met de levering.
Heb nu alleen nog maar spijt dat ik deze matras niet eerder heb aangeschaft. Slaapt heerlijk en mijn rugklachten zijn bijna verdwenen.
Sjaak Smit
Sjaak Smit
18:06 01 Mar 21
Matras en kussen gekocht. Prima kwaliteit en totaal niet hoeven te wennen . Ik lig heerlijk te slapen op mijn nieuwe matras.
Miriam Reuselaars
Miriam Reuselaars
13:42 01 Mar 21
We zijn fijn geholpen met onze keuze voor het juiste matras per telefoon. Na 2 weken ontvingen we de matrassen al, en nu 30 dagen proefgeslapen. De matrassen zijn heerlijk, we staan op zonder pijn of ongemakken. We betalen snel en met volle tevredenheid de rekening.
Matti Heideman
Matti Heideman
09:58 26 Feb 21
wat fijn is dat twee verschillende matrassen in een teik zitten en je dus geen vervelende rand tussen de matrassen hebt, en bovendien slapen we er heerlijk op.
Bert van Veluwen
Bert van Veluwen
19:28 25 Feb 21
Begin januari, na heel veel onderzoek gepleegd te hebben, toch gekozen voor Decupré. Waarom dan toch Decupré? Nou das eigenlijk simpel. Zij zijn de enige die geld terug garantie bieden. De 30 dagen proef slapen is een erg fijne mogelijkheid. Zowel voor mijn vrouw als voor mij matrassen en kussens gekocht. Het slaapadvies in de voorbereiding heb ik als zeer positief ervaren. Tijdens dit advies word er heel goed geluisterd naar mijn wensen en opmerkingen waardoor de matrassen helemaal naar mijn wens gemaakt worden.

De aflevering was goed en er is goed aangegeven welke matras voor wie is. Mijn vrouw was enigszins sceptisch betreffende het kussen maar na 1 nacht was ze helemaal om. Dat was al duidelijk, die gaat zo wie zo niet terug. Vwb de matrassen hebben we enige gewenning nodig gehad maar daarna was ook duidelijk, dit zijn blijvers. Het gemak waarmee de hoes van de matras af kan (bovenkant) om uit te wassen is erg fijn. Ook de wetenschap dat je de matrassen niet om hoeft te draaien is een fijne gedachte. Het traagschuim voelt en vult erg goed. Ook is er geen probleem met onze hoofd en voeten verstelling in samenwerking met het matras.

Dan de hamvraag. Zijn ze de relatief hoge aanschafprijs waard? Is goede nachtrust betaalbaar? Voor wat ons betreft ja, op beide vragen. Ik heb geen rugpijn meer als ik opsta, daar geef ik dan graag wat extra voor uit. Zijn er alternatieve? Zeker, maar voor mij gaf de geld terug garantie de doorslag. Zijn er dan helemaal geen nadelen? Wat mij betreft niet maar mijn vrouw vindt het gewicht van de matrassen wat aan de zware kant met het bed opmaken.

Bert van Veluwen
Goede service, heel netjes afgeleverd en in elkaar gezet en na eventjes wennen slapen we er heerlijk op! Het is echt een feestje om 's avonds je bed in te stappen, super lekker matras.
Henk Erenstein
Henk Erenstein
12:27 10 Feb 21
mijn contacten met Decupre zijn meer dan voortreffelijk. Alhoewel de prijzen best wel hoog zijn vond ik de info en de service meer dan goed.
En belangrijker: het slaapcomfort is prima. Ik hoop hier nog vele jaren profijt van te hebben. Ik heb een matras van 160x 200m gekocht met de mogelijkheid van een proefperiode. Die was eigenlijk niet nodig want vanaf dag 1 beviel het slapen uitstekend.
Kortom een aanbeveling waard.
Coby Hoekstra
Coby Hoekstra
21:37 28 Jan 21
We hebben nu 10 nachten geslapen op onze nieuwe decupre matrassen. En vanaf de eerste nacht hebben we er heerlijk op geslapen. We hoefden niet te wennen. We sliepen er meteen heerlijk op.
Maria Roosen
Maria Roosen
18:24 19 Jan 21
Wij hebben laatst twee fijne matrassen gekocht bij Decupré. Schouder en heupklachten zijn inmiddels verdwenen doordat de matras voldoende ruimte geeft voor die lichaamsdelen. We hebben van te voren daar ook goed advies over gekregen wat voor ons het beste matras zou zijn. Twee tevreden klanten:)
Loes Teunissen
Loes Teunissen
20:01 15 Jan 21
Heerlijk bed om op te slapen .je bent in korte tijd in dromenland.Ook zeer goede service.
Nico de Reus
Nico de Reus
12:21 09 Jan 21
Wat een uitstekende matrassen. Na het invullen van het slaapadvies vlot, vriendelijk en goed geadviseerd. 2 matrassen gekocht en vlot en netjes geleverd. Wij slapen inmiddels al weer 2 maanden perfect en worden uitgerust wakker. Hadden wij veel eerder moeten doen.