Referenties particulieren

Op deze pagina kunt u de meest recente referenties terugvinden die op onze Facebook pagina zijn achtergelaten. Het is natuurlijk wel zo fijn om te weten wat anderen over ons zeggen. Zij zijn u namelijk al voor gegaan.

Els Berndsen-Aaldering
Els Berndsen-Aaldering
11:46 21 Jan 20
Vriendelijke en goede voorlichting.Mooi product.Nu slapen zonder pijn.Tot nu toe super tevreden. 👌👌
Antoinette Sluijter
Antoinette Sluijter
17:28 19 Jan 20
We hebben nu ruim een half jaar de boxspring en matrassen. We zijn supertevreden! Mijn man is helemaal van zijn rugklachten af. Elke avond denken we "wat een feestje dit bed"!!!
Diana van der Poel
Diana van der Poel
18:09 14 Jan 20
Als zwaar rugpatiënt (scoliose) was ik op zoek naar een goed nieuw matras. Op internet kwam ik het bedrijf Decupré tegen. Na het lezen van hun website en het invullen van vragenlijst vrijblijvend persoonlijk advies, werd ik gebeld. Tijdens het telefonisch gesprek luisterde ze goed naar de klachten die ik nu had met mijn huidige matras, wat mijn wensen waren en aan de hand daarvan werden goede vragen gesteld/advies gegeven. De medewerker had kennis van zaken en nam uitgebreid de tijd met mij. Na het gesprek kreeg ik dezelfde dag nog een advies over matras met kosten daarbij. Daarna snel nieuw matras besteld en had ik binnen een paar dagen binnen. Ik zit nog in de 30 dagen uitprobeerfase, maar ben nu al meer dan tevreden met het nieuwe matras. Wil Decupré bij deze dan ook adviseren wanneer je op zoek bent naar een goed en betaalbaar matras en hun nogmaals bedanken voor de goede service.
Agnes Willemsen
Agnes Willemsen
18:23 05 Jan 20
Wat een fijn en correct bedrijf!!! Zeer duidelijke uitleg, een goed advies en een super fijn matras voor een hele goede prijs. Ik kan het iedereen aanbevelen.
Mark Schadenberg
Mark Schadenberg
14:37 18 Dec 19
Een fijn bedrijf met een goed kwaliteit matras! Voor elke leeftijd geschikt! Dus voorkom miskoop en ga naar decupre
Debora van Herwijnen
Debora van Herwijnen
15:03 25 Nov 19
Na veel verschillende matrassen geprobeerd te hebben en door mijn reuma (Bechterew) veel pijn en in de nacht wakker worden en gebroken opstaan toch maar eens de boxspring en matrassen van Décupre uitgeprobeerd voor 30 dagen.Normaal moest ik altijd aan een matras wennen maar na de eerste nacht al heerlijk geslapen en minder veel in de nacht wakker worden. De boxspring slaapt heerlijk. Zowel voor mijn man als voor mezelf. Natuurlijk is mijn Bechterew niet weg maar een fijne nachtrust is al zoveel waard.Ook de hulp bij het uitkiezen en het beantwoorden van de vragen zijn heel erg netjes. Een hele vriendelijke klantenservice waar je goed wordt geholpen. Wij hopen nog heel lang heerlijk te mogen slapen op onze boxspring.Dankjewel!
Maaike Luttikhuis
Maaike Luttikhuis
14:50 24 Oct 19
Wat een uitstekende service en een heel, heel fijn matras. Na uitproberen en deskundig advies in de kleine showroom, kregen we het matras 30 dagen op proef thuis. We willen het zeker houden!! We zijn erg blij dat we voor een matras van Decupré hebben gekozen.
Cathy Kols-Aipassa
Cathy Kols-Aipassa
16:20 15 Oct 19
Veel minder last van fybromyalgie en ischiasSlaap weer zonder s’nachts vaak wakker te worden van de pijn Een aanrader!
Phoenixs Su
Phoenixs Su
09:11 24 Sep 19
goeie service!! ze helpen je met een goede matras voor jezelf te vinden met jouw behoeftes en staan voor je klaar. reuze tevreden !!
Edwin Steen
Edwin Steen
18:42 13 Sep 19
in eerste instantie vrij sceptisch over een duurder matras. een Ikea matras is toch voldoende ? net klaar met de proefperiode en kan niet wachten vanavond weer mijn bed in te duiken. totaal geen spijt van mijn aankoop. 7 laags matras, 2 matrassen in 1 overtrek dus ook geen last meer van de naad tussen de matrassen. kortom, zeker de moeite waard een gesprek aan te gaan.
Jurgen Schepers
Jurgen Schepers
19:38 15 Aug 19
eerst op een matrss geslapen die meer dan 20 jaar oud was kon op een gevende moment niet meer teweten hoe ik moest gaan liggen en door ons mam aan decupre gekomen ben toen heel goed geholpen met het kiezen van mijn nieuwe matras nu die binnen is aan het begin tot nu beter geslapen zeker een anrader
Kees Mooiman
Kees Mooiman
08:08 10 Jun 19
goeide informatie in januari matras ontvangen nu juni geen lage rugklachten meer en weer uit gerust uit bed top Decupre
Monique Bakker
Monique Bakker
20:03 06 Jun 19
Supergoed advies na een persoonlijk gesprek. Ik sliep erg slecht door de pijn in mijn rug en heupen, s'morgens stond ik met pijn en stijfheid op. Na een 2tal weken wennen op het aanbevolen matras, voel ik me als herboren, snachts geen pijn meer en s'mogens fit en pijnloos opstaan. Het is wel even een inverstering maar dubbel en dwars waard!! Bedankt Decupre voor het goede advies en de geweldige service!😊
Lukas Goes
Lukas Goes
09:38 03 Jun 19
Heerlijk matras dat zich aanpast naar de vormen van je lichaam! Ik zou haast niet meer zonder kunnen slapen. Bovendien niks anders dan lovende woorden over de fijne service van Decupré.
JoAnn Lamb
JoAnn Lamb
14:27 27 May 19
De matras slaapt echt heerlijk!. Ik stap eindelijk s’morgen met een ontspannen lijf mijn bed uit. Ook het hoofdkussen is aan te raden. Mijn kind vond hem zo fijn dat ik er voor hem ook maar 1 besteld heb. En voor de service krijgen ze van mij ook een dikke 10. Super tevreden 😊
Mariska Wiendels
Mariska Wiendels
17:27 10 Apr 19
Wat een heerlijk matras, slaap na een lange tijd weer goed. Ben van de pijntjes en het dode gevoel in de vingers af. Kan het iedereen aanraden.
Marianne van Riel
Marianne van Riel
20:34 17 Mar 19
Wij slapen inmiddels al weer een jaar of 4 op een decupré matras en zijn er nog steeds heel erg blij mee! Één groet matras even geen kuilvorming. Super tevreden ! Een aanrader dus!
Joke De Waard Kortmann
Joke De Waard Kortmann
14:57 23 Jan 19
Ben heel tevreden matras ligt heerlijk Sta smorgens weer blij op goede Ondersteuning bij schouders en rug.Kan het iedereen aanbevelen en heel goed geholpen en aardige mensen aan de telefoon.Joke.
Caroline Bakker
Caroline Bakker
18:48 15 Jan 19
Ik heb een maand proef geslapen. In verband met mijn chronische rugklachten (ziekte Bechterew) ben ik altijd op zoek naar het ultieme matras. Helaas was dit matras het niet voor mij maar ik voelde en zag wel dat dit echt een kwaliteitsmatras is. En de service van Decupre is echt heel goed. Ten eerste namen ze alle tijd voor een goed advies. Toen ik belde om aan te geven dat mijn klachten helaas erger werden ' s nachts en dus niet beter sliep op het matras was daar meteen begrip voor en werd ik niet overgehaald oid. Binnen een paar dagen nadat het matras weer was opgehaald had ik de borg al terug ontvangen. Denk dat de meeste mensen hier een goed matras kunnen aanschaffen en ik echt een uitzondering ben. Dus zeker het proberen waard!
Laura Duin
Laura Duin
08:12 29 Dec 18
Maartje Groenland heeft alle tijd genomen voor een goed telefonisch advies. Ik slaap nu op de 7 laags en ik ben ontzettend tevreden.Snelle reacties bij vragen en goede uitleg over gebruik van matras. Het is zeker het proberen waard, ook vanwege de 30 dagen proefperiode. Groet, Laura Duin
Henny Bruggeling-Goedhart