Referenties particulieren

Op deze pagina kunt u de meest recente referenties terugvinden die op onze Facebook pagina zijn achtergelaten. Het is natuurlijk wel zo fijn om te weten wat anderen over ons zeggen. Zij zijn u namelijk al voorgegaan.

Ellen de Vries
Ellen de Vries
20:22 19 Nov 20
Sinds ik op mijn nieuwe matras en kussen slaap van Decupré zijn mijn rugklachten sterk verminderd. Het was best een investering maar elke cent waard 🙏🏻

De service is super en klantvriendelijkheid ten top👌🏻
geweldige service, omdat ik nogal wat klachten heb door de ziekte van Bechterew had ik veel aan het persoonlijk contact, ik ben nu erg tevreden met mijn nieuwe 7laags matras ik slaap er heerlijk op en wordt uitgerust wakker
Jordi de Maaijer
Jordi de Maaijer
10:04 16 Nov 20
De aangeschafte matras en hoofdkussen bevallen prima. Goede kwaliteit-prijs verhouding. Decupre heeft een goede service. Afspraken worden goed nagekomen. Van tevoren krijg je prima advies over het soort matras dat het beste bij je past.

Ik kan Decupre bij iedereen aanbevelen
Lysiane de Castro
Lysiane de Castro
21:50 14 Nov 20
We hebben vanaf september jl. een matras van Decupré op ons bed liggen. Dit tweepersoons matras bevalt prima. Het zijn eigenlijk twee individuele matrassen, ieder gemaakt volgens onze afzonderlijke slaapwensen. Het ondersteunt je lichaam in zijn geheel heel goed.

Zeker geen spijt van de aanschaf.
De service en informatie van Decupré is ook goed.
Wij raden iedereen een matras van Decupré aan.
Monique Koos Elshoff
Monique Koos Elshoff
10:14 07 Nov 20
Zeer goed advies, fantastische producten en hele vriendelijke benadering.
Jaap Van Meurs
Jaap Van Meurs
09:54 06 Nov 20
27 augustus het nieuwe bed gekregen en zijn zeer tevreden, dit hadden we veel eerder moeten doen en slapen heerlijk, geen heupklachten meer. Ook de service van Decupré is geweldig altijd vriendelijke mensen aan de telefoon.
Esther Lotz
Esther Lotz
13:01 02 Nov 20
al heel lang tevreden, nu is mijn vraag of de matras hoezen na wassen ook in de droger mogen?
Wij hebben geen moment spijt gehad van onze aankoop bij Decupré. En bevelen hen dan ook ten zeerste aan bij familie en vrienden.
Bedankt voor jullie advies en wij hopen nog jarenlang lekker te slapen😀.
Joyce Willemse
Joyce Willemse
15:42 22 Oct 20