Referenties particulieren

Op deze pagina kunt u de meest recente referenties terugvinden die op onze Facebook pagina zijn achtergelaten. Het is natuurlijk wel zo fijn om te weten wat anderen over ons zeggen. Zij zijn u namelijk al voorgegaan.

Marianne Andeweg
Marianne Andeweg
19:18 04 Mar 21
Zeer goede voorlichting beleefd en duidelijke uitleg.

De service kan niet beter goed gecommuniceerd.

Voor mij een fantastische matras
sta nu op zonder rugklachten.
Helemaal afgestemd op lengte en gewicht en geeft de ondersteuning waar het ook nodig is.

Echt een fantastische matras ben er erg blij mee.
Ik slaap weer sinds jaren zonder pijn.

Ik zal het iedereen aanraden!!!
Paula van Keulen
Paula van Keulen
18:37 03 Mar 21
We hebben al diverse soorten matrassen gehad zoals gestabiliseerd waterbed en boxspring. Omdat er steeds meer een kuil in het matras kwam en ik pijnklachten kreeg, hebben we contact opgenomen met Decupré. Na een prettig en uitgebreid telefonisch adviesgesprek hebben we matrassen op proef ontvangen. Wat een verademing. Heerlijk geslapen en zonder pijn. We hebben met plezier onze oude boxspring weggedaan en kunnen Decrupé van harte aanbevelen.
Saskia Jansen
Saskia Jansen
16:01 03 Mar 21
Wij hebben sinds 6 weken matrassen van Decupre. Vanaf dag 1 voelde het fijn. Wel even wennen maar zou niet anders meer willen. De verkoop online was ook zeer goed.
Fenke Seegers
Fenke Seegers
08:56 03 Mar 21
Er werd telefonisch goed doorgevraagd om tot een passend advies te komen. Na het bestellen werd het matras snel geleverd. Ik moest even wennen maar het matras ligt heel fijn!
Ron Hardonk
Ron Hardonk
06:47 02 Mar 21
Na veel te lang op een te oude matras te hebben geslapen uiteindelijk een nieuwe Decupre matras gekocht. Het was even slikken want ze zijn niet echt goedkoop. Prima advies gekregen en daarna perfect geregeld met de levering.
Heb nu alleen nog maar spijt dat ik deze matras niet eerder heb aangeschaft. Slaapt heerlijk en mijn rugklachten zijn bijna verdwenen.
Sjaak Smit
Sjaak Smit
18:06 01 Mar 21
Matras en kussen gekocht. Prima kwaliteit en totaal niet hoeven te wennen . Ik lig heerlijk te slapen op mijn nieuwe matras.
Miriam Reuselaars
Miriam Reuselaars
13:42 01 Mar 21
We zijn fijn geholpen met onze keuze voor het juiste matras per telefoon. Na 2 weken ontvingen we de matrassen al, en nu 30 dagen proefgeslapen. De matrassen zijn heerlijk, we staan op zonder pijn of ongemakken. We betalen snel en met volle tevredenheid de rekening.
Matti Heideman
Matti Heideman
09:58 26 Feb 21
wat fijn is dat twee verschillende matrassen in een teik zitten en je dus geen vervelende rand tussen de matrassen hebt, en bovendien slapen we er heerlijk op.
Bert van Veluwen
Bert van Veluwen
19:28 25 Feb 21
Begin januari, na heel veel onderzoek gepleegd te hebben, toch gekozen voor Decupré. Waarom dan toch Decupré? Nou das eigenlijk simpel. Zij zijn de enige die geld terug garantie bieden. De 30 dagen proef slapen is een erg fijne mogelijkheid. Zowel voor mijn vrouw als voor mij matrassen en kussens gekocht. Het slaapadvies in de voorbereiding heb ik als zeer positief ervaren. Tijdens dit advies word er heel goed geluisterd naar mijn wensen en opmerkingen waardoor de matrassen helemaal naar mijn wens gemaakt worden.

De aflevering was goed en er is goed aangegeven welke matras voor wie is. Mijn vrouw was enigszins sceptisch betreffende het kussen maar na 1 nacht was ze helemaal om. Dat was al duidelijk, die gaat zo wie zo niet terug. Vwb de matrassen hebben we enige gewenning nodig gehad maar daarna was ook duidelijk, dit zijn blijvers. Het gemak waarmee de hoes van de matras af kan (bovenkant) om uit te wassen is erg fijn. Ook de wetenschap dat je de matrassen niet om hoeft te draaien is een fijne gedachte. Het traagschuim voelt en vult erg goed. Ook is er geen probleem met onze hoofd en voeten verstelling in samenwerking met het matras.

Dan de hamvraag. Zijn ze de relatief hoge aanschafprijs waard? Is goede nachtrust betaalbaar? Voor wat ons betreft ja, op beide vragen. Ik heb geen rugpijn meer als ik opsta, daar geef ik dan graag wat extra voor uit. Zijn er alternatieve? Zeker, maar voor mij gaf de geld terug garantie de doorslag. Zijn er dan helemaal geen nadelen? Wat mij betreft niet maar mijn vrouw vindt het gewicht van de matrassen wat aan de zware kant met het bed opmaken.

Bert van Veluwen
Goede service, heel netjes afgeleverd en in elkaar gezet en na eventjes wennen slapen we er heerlijk op! Het is echt een feestje om 's avonds je bed in te stappen, super lekker matras.
Henk Erenstein
Henk Erenstein
12:27 10 Feb 21
mijn contacten met Decupre zijn meer dan voortreffelijk. Alhoewel de prijzen best wel hoog zijn vond ik de info en de service meer dan goed.
En belangrijker: het slaapcomfort is prima. Ik hoop hier nog vele jaren profijt van te hebben. Ik heb een matras van 160x 200m gekocht met de mogelijkheid van een proefperiode. Die was eigenlijk niet nodig want vanaf dag 1 beviel het slapen uitstekend.
Kortom een aanbeveling waard.
Coby Hoekstra
Coby Hoekstra
21:37 28 Jan 21
We hebben nu 10 nachten geslapen op onze nieuwe decupre matrassen. En vanaf de eerste nacht hebben we er heerlijk op geslapen. We hoefden niet te wennen. We sliepen er meteen heerlijk op.
Maria Roosen
Maria Roosen
18:24 19 Jan 21
Wij hebben laatst twee fijne matrassen gekocht bij Decupré. Schouder en heupklachten zijn inmiddels verdwenen doordat de matras voldoende ruimte geeft voor die lichaamsdelen. We hebben van te voren daar ook goed advies over gekregen wat voor ons het beste matras zou zijn. Twee tevreden klanten:)
Loes Teunissen
Loes Teunissen
20:01 15 Jan 21
Heerlijk bed om op te slapen .je bent in korte tijd in dromenland.Ook zeer goede service.
Nico de Reus
Nico de Reus
12:21 09 Jan 21
Wat een uitstekende matrassen. Na het invullen van het slaapadvies vlot, vriendelijk en goed geadviseerd. 2 matrassen gekocht en vlot en netjes geleverd. Wij slapen inmiddels al weer 2 maanden perfect en worden uitgerust wakker. Hadden wij veel eerder moeten doen.
Ik heb gereageerd na de reclame te hebben gezien op tv! Eerst het formulier ingevuld en daarna een telefonische afspraak. Dit verliep prima, geen gedram en te graag iets aan willen praten! We slapen nu een paar maanden op onze nieuwe Decupré matrassen en ik moet zeggen, we zijn zeer tevreden. Ik heb al een stuk minder last van "slapende ledematen". Een aanrader!!
Silvia Sodaar-Jacobs
Silvia Sodaar-Jacobs
07:48 30 Dec 20
Decupré Matrassen gekocht naar aanleiding van de reclame op tv. Ik schrok wel van de prijs, maar is het geld meer dan waard. Sinds wij op deze Matrassen slapen hebben wij veel minder Rugklachten en slapen de hele nacht door. Dit hadden wij niet verwacht. Wij hebben beide Artrose waarvan ik in de Ruggenwervels waardoor ik erg slecht kan slapen, je hebt altijd pijn. Het lopen gaat daardoor zeker s'morgens erg moeilijk, dat gaat nu een stuk makkelijker. Niet pijnloos, maar het zijn dan ook Matrassen, geen Wondermiddel wat alles ineens wegneemt. Daarom kunnen wij dan ook zeggen, probeer het uit, je zult merken dat het echt goed is voor Lijf en Leden. Decupré Matrassen 👍 Wij willen niet anders meer.
Na 6 jaar was ons pocketveringmatras al doorgelegen. Op tv reclame van decupre gezien,men mag 30 dagen proefliggen. Na het lezen van de recensies, de stap gezet naar decupre matrassen. Het is nu niet dat ik opeens na 35 jaar van mijn rugklachten af ben, maar het matras voegt zich geheel naar mijn lichaam. Je hebt geen last van drukpunten. En je krijgt 10 jaar garantie, iets wat ook niet geheel onbelangrijk is. Heb het intussen ook aan mijn dochter geadviseeerd, en ook zij is zeer tevreden. Dus zeer aan te bevelen
Max Ramali
Max Ramali
07:13 12 Dec 20
Al na enkele dagen geen spier- en rugpijn meer bij het opstaan.
We hebben prettig en laagdrempelig advies gekregen over wat voor matras bij ons past. Geen gehaast of druk op de ketel.
We slapen nu ongeveer 2/3maanden op het matras en zijn ontzettend tevreden! We worden echt uitgerust wakker, omdat het matras veel meer ondersteuning gaf dan ons vorige matras.
Aanrader!
Patrick Turk
Patrick Turk
18:49 03 Dec 20
Sinds een paar maanden een matras in huis van Decupre. We zijn erg tevreden met het matras. Aangepast op ons lichaam, 2 matrassen in 1 tijk. Heel fijn.
De service van Decupre is ook heel goed.
Snelle levering.
Evelyn van Hoven
Evelyn van Hoven
13:27 28 Nov 20
sinds 2maanden hebben we de matrassen van decupre. mijn schouderklachten zijn niet echt verbeterd ondanks dat het matras super lekker ligt. wel kom ik uitgeruster uit bed.manlief vond het voor hem eigenlijk niet nodig,maar vindt het een heerlijk matras...echt top matrassen die ik echt aanbeveel
Jutta Materman
Jutta Materman
18:18 27 Nov 20
Wij hebben een goed advies gekregen en slapen nu alweer 2 maanden op deze matrassen. Mijn rugklachten zijn nagenoeg verdwenen en ook mijn echtgenoot slaapt er prima op. Wij hebben geen spijt dat wij deze matrassen gekocht hebben.
Wessel van Dijk
Wessel van Dijk
19:58 26 Nov 20
We slapen nu 3 maanden op onze Decupre boxspring. Zeer tevreden over de adviezen vooraf, de fijne matrassen en de service voor, tijdens en na de aankoop. We zijn echt blij met dit heerlijke bed. Een aanrader voor iedereen
Ellen de Vries
Ellen de Vries
20:22 19 Nov 20
Sinds ik op mijn nieuwe matras en kussen slaap van Decupré zijn mijn rugklachten sterk verminderd. Het was best een investering maar elke cent waard 🙏🏻

De service is super en klantvriendelijkheid ten top👌🏻
geweldige service, omdat ik nogal wat klachten heb door de ziekte van Bechterew had ik veel aan het persoonlijk contact, ik ben nu erg tevreden met mijn nieuwe 7laags matras ik slaap er heerlijk op en wordt uitgerust wakker
Jordi de Maaijer
Jordi de Maaijer
10:04 16 Nov 20
De aangeschafte matras en hoofdkussen bevallen prima. Goede kwaliteit-prijs verhouding. Decupre heeft een goede service. Afspraken worden goed nagekomen. Van tevoren krijg je prima advies over het soort matras dat het beste bij je past.

Ik kan Decupre bij iedereen aanbevelen
Lysiane de Castro
Lysiane de Castro
21:50 14 Nov 20
We hebben vanaf september jl. een matras van Decupré op ons bed liggen. Dit tweepersoons matras bevalt prima. Het zijn eigenlijk twee individuele matrassen, ieder gemaakt volgens onze afzonderlijke slaapwensen. Het ondersteunt je lichaam in zijn geheel heel goed.

Zeker geen spijt van de aanschaf.
De service en informatie van Decupré is ook goed.
Wij raden iedereen een matras van Decupré aan.