Missie en Visie

Slapen is Leven

Over Decupré

Decupré is marktleider in de zorg met haar gepatenteerde anti-decubitus traagschuim matrassen en kussens en dus specialist op het gebied van gezond slapen. Daarnaast heeft Decupré ook nieuwe oplossingen ontwikkeld ter verbetering van de ziekenhuishygiëne voor patiënten. Op basis van deze technologieën biedt Decupré nu ook een lijn van consumentenmatrassen en hoofdkussens aan. Deze worden gekenmerkt door hun vermogen om zich aan u aan te passen. De matrassen en hoofdkussens zijn geschikt voor elk lichaam. Daarnaast is Decupré ook nog eens circa 70% voordeliger doordat Decupré, ten eerste, een hoog inkoopvolume heeft en, ten tweede, niet via winkels verkoopt. U kunt de producten 30 dagen proef slapen voordat u besluit om het te kopen. Uiteraard sluit dit allemaal aan bij onze missie en visie.

Decupré missie gezond slapen bereikbaar maken comfort
Missie en Visie

Onze missie is eenvoudig te verwoorden: slapen is leven. Wij willen het beste slaap-, lig- en zitcomfort toegankelijk maken voor iedereen en op die manier bijdragen aan een gezond slaapklimaat voor iedereen.

Missie

Slapen is leven. Decupré streeft naar een wereld waarin het beste lig- en zitcomfort op maat toegankelijk is voor iedereen, een wereld zonder decubitus en slaapklachten in een gezonde slaapomgeving.

Visie

Waarden en normen – Handel als een verantwoorde burger. Informeer eenieder feitelijk, zonder bijbedoelingen en onjuistheden. Maak de verwachtingen van de gebruikers waar en overtref ze.

Mensen- Mens en lichaam zijn uniek. Maak daarom voor eenieder een specifiek, op eigen lichaamsbouw en wensen geënt, matras dat ten alle tijden is aan te passen naar de wensen voor elke nacht.

Milieu – Kijk in de gehele keten naar het gebruik van de juiste materialen en recyclebaarheid van de producten.

Assortiment – Biedt door de inzet van onze gepatenteerde Decupré matrassen en zitkussens een productassortiment aan van kwalitatief de beste matrassen en zitkussens die voldoen aan de persoonlijke wensen van elke gebruiker.