In dit artikel over proefslapen zullen de volgende vragen beantwoord worden:

Wat houdt proefslapen in?

Proefslapen houdt in dat u het gewenste matras thuis ontvangt zonder dat u hiervoor hoeft te betalen. Tijdens de proefperiode mag u vrijblijvend en geheel kosteloos in uw eigen slaapkamer beleven wat de ‘Decupré ervaring’ inhoudt.

Waarom biedt Decupré proefslapen aan?

Bij Decupré zijn wij ervan overtuigd uw lichaam moet wennen aan een nieuw matras. Wij vinden het onzin dat u bij sommige aanbieders slechts één minuut op het matras ligt alvorens u moet beslissen of het matras u bevalt. Bovendien ligt natuurlijk elk matras lekker als u al urenlang van winkel naar winkel struint. Op die manier krijgt u een vertekend beeld van welk matras het beste bij u past. Daarom bieden wij een proefperiode aan, zo kunt u in uw eigen slaapkamer onze kwaliteit ervaren!

Waarom is een proefperiode aan te raden?

In het verleden heeft de universiteit van Leuven onderzoek gedaan naar proefslapen. Dit onderzoek duurde maar liefst 6 jaar! Uit dit onderzoek bleek dat een lichaam gemiddeld twee weken aan een matras moet wennen. Om die reden is het aan te raden om gebruik te maken van een proefperiode.

Waar is een proefperiode voor bedoeld?

Het doel van de proefperiode is dat u kunt ervaren hoe het nieuwe matras ligt ten opzichte van uw oude matras. Het is de bedoeling dat u ervaart dat het matras comfortabel ligt en dat de druk van uw lichaamsgewicht goed herverdeeld wordt. Ook gaat u uiteraard ervaren dat wij zeer hoogwaardig materiaal leveren. De proefperiode is er niet voor bedoeld dat u van uw (slaap)klachten afkomt. Hoe graag wij dit ook zouden willen oplossen binnen 30 dagen, helaas hebben zulke klachten vaak een lange periode nodig om te verminderen of te verdwijnen. Dit komt omdat lichamelijke klachten vaak ook over een langere tijd zijn opgebouwd of zelfs chronisch zijn. Als het comfort van uw Decupré matras u goed bevallen is tijdens de proefperiode en u er langere tijd op slaapt, zult u profiteren van een hoogwaardige ondersteuning en gezonde slaaphouding.

Een foto van een vrouw die haar traagschuim matras uitprobeert tijdens de proefslaap periode.

Moet ik betalen om te mogen proefslapen?

Nee, proefslapen is geheel vrijblijvend. Het matras wordt dan ook gratis bij u thuisbezorgd. Wij wijzen u er echter wel op dat uw lichaam moet wennen aan een nieuw matras. Om die reden raden wij aan om de gehele proefperiode af te maken voordat u een oordeel velt.

Vanaf wanneer gaat het proefslapen in?

Het proefslapen begint op de dag dat u het Decupré matras thuis ontvangen heeft.

De proefperiode is me bevallen en ik wil het matras houden, wat moet ik doen?

Indien het Decupré matras u goed bevallen is en u hem wilt houden, hoeft u hier niets voor te doen. Binnen 7 dagen na de laatste dag van uw proefperiode ontvangt u namelijk automatisch de factuur.

Ik twijfel nog of ik het matras dat ik heb, bij mij past. Wat moet ik doen?

Gelukkig komt het nauwelijks voor, maar uiteraard kan het een keer zo zijn dat u twijfelt of het matras bij u past. Indien uw proefperiode nog niet afgelopen is, kunt u contact opnemen met het secretariaat door te bellen naar 0316 750 441. Is het matras niet naar wens? Dan komen wij deze bij u ophalen. Indien u een hoofd- en/of zitkussen bij ons aangeschaft heeft die niet naar wens is, verzoeken wij u om het product naar ons retour te zenden. Staat uw vraag betreft proefslapen er niet bij of wilt u een proefperiode aanvragen? Neem dan gerust contact met ons op door het adviespaneel in te vullen!

Terug naar overzicht met artikelen

“De specialisten van Decupré gaven mij een gedegen advies. Ik slaap weer heerlijk!”

Gerelateerd

Waarvoor is de proefslaap periode bedoeld?

Zoals u wellicht weet biedt Decupré een proefperiode aan. Gedurende deze proefperiode kunt u het door u gekozen matras en/of hoofdkussen geheel vrijblijvend en kosteloos ervaren in uw eigen vertrouwde slaapkamer. Maar waarom bieden wij proefslapen aan? Dat is één van...

Goed matras advies helpt u bij uw matraskeuze

Een nieuw matras aanschaffen is niet iets wat u iedere dag doet. Daarom is het zeer waarschijnlijk dat u vragen heeft en zich afvraagt welk matras geschikt is voor uw persoonlijke situatie. Goed slapen is belangrijk maar een goed matras kiezen is daarentegen niet...

Aanbieders van matrassen

U heeft vast wel gehoord van de grote namen in de matrassenbranche. Naast deze kwalitatief hoogwaardige concurrenten zijn er ook tal van kleinere matras aanbieders. In dit artikel zullen wij u een beeld geven van de markt en de verschillende aanbieders. De volgende...