Een nieuwe boxspring kopen

Wilt u een nieuwe boxspring kopen? Dan bent u bij Decupré aan het juiste adres! Wij hebben namelijk een zeer luxe boxspring in ons assortiment, die uw slaapcomfort naar een hoger niveau brengt.

Wilt u liever direct een persoonlijk advies over het kopen van een nieuwe boxspring? Vul dan het adviespaneel in voor een gedegen en persoonlijk slaapadvies van onze experts!

De tekst zal de volgende onderwerpen behandelen.

Adviespaneel


Vul het adviespaneel binnen 2 minuten in en ontvang vrijblijvend advies van onze specialisten.1. Wat is uw geslacht?

Genoeg redenen om een boxspring te kopen

De populariteit van de boxspring is de afgelopen jaren flink toegenomen. En dat begrijpen wij maar al te goed. Een boxspring heeft namelijk een luxe uitstraling, biedt een ontzettend hoog comfort en kleed de slaapkamer ook nog eens mooi aan.

De luxe Decupré Full Core boxspring

De luxe Decupré boxspring staat voor comfort, kwaliteit en luxe, en is dan ook geproduceerd van louter de beste materialen. De kern van de boxspring is 100% gemaakt van zeer hoogwaardig HR koudschuim. Door de multi-layer opbouw ontstaat er cadans, wat leidt tot een hoger slaapcomfort. Om de kern heen vindt u een luxe bekleding dat bestaat uit een ademend 480 grams doek van katoen met polyester/elasthaan menging. Deze bekleding is verkrijgbaar in twee mooie kleuren: Highlight Gris en Charged Antraciet. Aan de bovenkant is een laag van polyurethaan met een non-slip coating aangebracht, om verschuiving van het matras te voorkomen.

Waarom u onze luxe boxspring zou moeten kopen

Naast de erg hoge kwaliteit van onze boxspring, zijn er nog andere zeer overtuigende redenen waarom de Decupré boxspring simpelweg de beste keuze is. Onze luxe boxspring biedt namelijk:

– Een geweldig slaapcomfort vanwege de 100% multi-layer;

– Maximale hygiëne vanwege de volledig afritsbare en daarmee wasbare tijk.

Daarnaast is de boxspring:

– Prachtig afgewerkt;

– Opgebouwd vanaf de vloer, waardoor er geen stof onder het bed kan komen;

– Licht en makkelijk hanteerbaar én toch zeer stabiel door multi-layer foam kern opbouw en door de verwerking van hoogwaardige anti-slipmaterialen;

– Vrij van gepiep of gekraak aangezien onze hoogwaardige boxspring is opgebouwd uit verschillende schuimlagen en dus geen hout of metaal;

– Eenvoudig op te bouwen en te verhuizen.

Het verschil tussen Decupré en andere leverancier

Om de winstmarges zo groot mogelijk te houden, komt het helaas wel eens voor dat boxspring leveranciers hun boxspring aanbieden in combinatie met een topper in plaats van een matras. Echter biedt een topper niet genoeg ondersteuning aan uw lichaam. Indien uw lichaam niet de juiste ondersteuning krijgt tijdens het slapen, wordt de natuurlijke S-vorm van uw ruggenwervel belemmert. Het vervelende gevolg hiervan is dat de kans op lichamelijke klachten zoals rugklachten, nekklachten, schouderklachten etc. vergroot wordt. Koop daarom ten alle tijden een boxspring in combinatie met een volwaardig matras en niet in combinatie met een topper.

De Decupré boxspring set

Wilt u een boxspring in combinatie met een hoogwaardig matras kopen? Ook dan bent u bij Decupré aan het juiste adres! De Decupré Full Core Boxspring is speciaal ontworpen voor de Decupré Individual matrassen. De luxe boxspring in combinatie met één van onze hoogwaardige matrassen zal uw slaapcomfort naar het hoogste niveau brengen. Door te kiezen voor de Decupre boxspring set, ontvangt u een aanvullende korting op uw matras en boxspring. Dus pak vandaag nog uw kans om deze uitstekende deal te sluiten!

De ultieme Decupré ervaring

Gaat u voor onze luxe boxspring set, dan gaat u voor de ultieme Decupré ervaring. U zult merken dat u niet alleen voor het aller beste slaapcomfort maar ook voor de beste service kiest. Wilt u onze luxe boxspring kopen? Dan kunt u het adviespaneel invullen. Onze experts zullen vervolgens contact met u opnemen om u geheel vrijblijvend en kosteloos te adviseren welk matras in combinatie met de boxspring het beste bij uw persoonlijke situatie past.

Decupré – De beste kwaliteit voor de scherpste prijs.

Terug naar het overzicht met artikelen

Liever persoonlijk slaapadvies van onze slaapexperts? Vul dan het adviespaneel in. Onze experts maken geheel vrijblijvend persoonlijk advies.

30 dagen proefslapen