Een nieuw matras kopen

Is het tijd om een nieuw matras te kopen? Dan bent u bij Decupré in goede handen! Wij bieden namelijk de beste kwaliteit matrassen tegen de scherpste prijs. Bovendien hebben wij al meer dan 30 jaar ervaring en zijn wij al meer dan 15 jaar de marktleider in de zorgsector. Hierdoor hebben wij genoeg kennis om u te helpen bij de aankoop van uw nieuwe matras. Een goed matras koopt u bij Decupré.

Omdat wij van mening zijn dat het beste slaap- en ligcomfort toegankelijk moet zijn voor iedereen bieden wij vier verschillende modellen aan. In alle modellen zijn uitsluitend de beste materialen verwerkt, vandaar dat elk model beschikt over dezelfde kwaliteit. Het enige verschil tussen onze 4 modellen is het aantal verwerkte lagen traagschuim en High Resilience koudschuim.

Een nieuw matras kopen: de vier verschillende Decupré modellen.

De bovenste laag van al onze matrassen bestaat uit een zeer luxe temperatuur- en bovendien vochtregulerende boven-tijk. Deze bovenste laag is volledig afritsbaar waardoor u hem eenvoudig kunt wassen op 60 graden Celsius. Op die manier kunt u het matras gemakkelijk reinigen waardoor de hygiëne optimaal blijft en de levensduur niet achteruit gaat. Daaronder vindt u de zeer hoogwaardige traagschuim en HR koudschuim lagen. Het aantal schuimlagen kan variëren van 2 tot 5, afhankelijk van het model dat u kiest. Hierbij geldt: hoe meer lagen, hoe beter de ondersteuning en het aanpassend vermogen en dus een beter slaapcomfort. De onderste laag van al onze matrassen is de onder-tijk. Deze is gemaakt van ademend 480 grams doek is evenees volledig afritsbaar en wasbaar op 40 graden Celsius.

Om het comfort naar het hoogste niveau te tillen, worden onze matrassen enerzijds individueel ingesteld op uw lichaamskenmerken en eventuele klachten. Anderzijds hebben al onze modellen 7 comfortzones. Deze zones zijn in de breedte over het matras verdeeld en zorgen ervoor dat elk lichaamsdeel de juiste mate van ondersteuning krijgt. Tevens zijn al onze matrassen hypoallergeen, zo kan een ieder genieten van onze zeer hoogwaardige matrassen en wordt er niemand uitgesloten.

Alle Decupré matrassen bieden een uitstekende ondersteuning.

Welk model het beste bij u past hangt onder andere af van uw lengte, postuur en gewicht. Vul nu het adviespaneel in, om samen met één van onze experts te kijken welk model het beste bij uw persoonlijke situatie past.

Vanwege onze medische achtergrond, voldoen al onze producten aan de hoogste eisen als het gaat om veiligheid en kwaliteit. Daarnaast zijn wij dankzij onze jaren lange expertise in staat om de meest functionele en innovatieve matrassen te produceren. Het is dan ook niet voor niets dat het onafhankelijke kwaliteitsinstituut TÜV/TNO onze matrassen met de maximale score van 100 van de 100 punten beoordeeld heeft.

Bij Decupré krijgt u de beste kwaliteit voor de scherpste prijs. Om dit te kunnen realiseren, hebben wij een aantal keuzes gemaakt. Zo vindt de productie van onze kwalitatief hoogwaardige matrassen uitsluitend plaats in eigen land en maken wij geen gebruik van dure winkels op toplocaties en dure marketingcampagnes. Dit alles doen wij speciaal voor u.

Een nieuw matras kopen: Bij Decupré krijgt u de beste kwaliteit voor de scherpste prijs.

Wilt u een nieuw matras kopen?  Kies dan voor één van de hoogwaardige Decupré matrassen. U zult merken dat u niet alleen het beste matras ontvangt maar ook de beste service krijgt. Zo worden onze matrassen bijvoorbeeld geheel kosteloos bij u geleverd. Verder kiest u voor de beste prijs-kwaliteitverhouding indien u uw matras bij Decupré koopt.

Ontvangt u liever een gedegen en persoonlijk advies voordat u uw matras koopt? Vul dan in slechts twee minuten het adviespaneel op onze website, dan nemen onze experts zo spoedig mogelijk contact met u op.

Uw nieuwe matras van hoogwaardige kwaliteit koopt u bij Decupré!

Terug naar het overzicht met artikelen

Vul het adviespaneel hieronder binnen 2 minuten in voor vrijblijvend persoonlijk advies van onze specialisten
1.

Wat is uw geslacht?
2.

Wat is uw leeftijd?


3.

Wat is uw lengte?


4.

Hoeveel weegt u?


5.

Postuur


6.

Temperatuur


7.

Lichamelijke bijzonderheden?


8.

Ik slaap nu op een ... matras


9.

Leeftijd huidige matras


10.

Hoe beoordeelt u uw eigen nachtrust?


11.

Hoe heeft u Decupré voor het eerst gevonden?Wij zullen uw persoonlijke slaapadvies in een uitgebreide rapportage naar u toezenden. Indien wij aanvullende vragen hebben omtrent uw situatie zal een van onze specialisten contact met u opnemen.

Zonder uw contactgegevens kunnen wij u niet van een accuraat rapport voorzien. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het geven van slaapadvies.Naam
Email
Telefoon
By |2018-09-11T17:17:39+00:00augustus 16th, 2018|Matrassen|Reacties uitgeschakeld voor Een nieuw matras kopen