De dagen worden langer en het weer wordt beter: dat betekent dat de zomer voor de deur staat. De zomer is de uitgelegen periode om heerlijk te varen met uw partner of uw gezin. Varen geeft een ongelofelijk gevoel van vrijheid, helemaal met lekker weer. Daarnaast is het ook een goed moment om te ontspannen en uit te rusten van de drukke periode voorafgaand aan de vakantie. Het klotsen van water tegen de romp van de boot en het geluid van vogels werken uitermate ontspannend. Hoewel het varen van uw eigen boot ontzettend fijn is, laat het comfort in zo’n boot vaak nog wat te wensen over. Met name het matras dat meegeleverd wordt met de boot ligt vaak niet erg comfortabel. De kwaliteit van matrassen voor in boten is immers geen prioriteit voor fabrikanten van boten. In dit artikel vertellen wij u wat meer over het belang van een goed matras, óók als u op vakantie gaat met de boot. Daarnaast leest u over de mogelijkheid om een heerlijk Decupré matras op maat te laten maken voor uw boot. Wij produceren al jaren matrassen op maat voor campers, caravans en boten. Op deze manier kunnen onze klanten niet alleen thuis, maar ook op vakantie genieten van een goede nachtrust.

Bent u opzoek naar het beste bootmatras voor u en wilt u hier advies over? Vul dan het adviespaneel in voor een gedegen en vrijblijvend advies van één van onze experts!

De tekst gaat hieronder verder

Vul het adviespaneel hieronder binnen 2 minuten in voor vrijblijvend persoonlijk advies van onze specialisten

1.

Wat is uw geslacht?

2.

Wat is uw leeftijd?


3.

Wat is uw lengte?


4.

Hoeveel weegt u?


5.

Postuur


6.

Temperatuur


7.

Lichamelijke bijzonderheden?


8.

Ik slaap nu op een ... matras


9.

Leeftijd huidige matras


10.

Hoe beoordeelt u uw eigen nachtrust?


11.

Hoe heeft u Decupré voor het eerst gevonden?Wij zullen uw persoonlijke slaapadvies in een uitgebreide rapportage naar u toezenden. Indien wij aanvullende vragen hebben omtrent uw situatie zal een van onze specialisten contact met u opnemen.

Zonder uw contactgegevens kunnen wij u niet van een accuraat rapport voorzien. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het geven van slaapadvies.Naam
Email
Telefoon

Varen met uw boot: ontspannen en uitrusten

Op vakantie gaan met uw boot geeft een groot gevoel van vrijheid: u bepaalt zelf waar u naartoe vaart en in welk tempo. U komt langs de mooiste plekjes en kunt aanmeren wanneer u dat uitkomt. Op het water komt u volledig tot trust na wellicht een drukke en stressvolle periode. De verstaging die fluit in de wind laat u even alles vergeten. Als u ’s ochtends wakker wordt hoort u het gekabbel van het water en het gefluit van de vogels. Maar wordt u wel zo fit wakker als u zou willen?

Grote kans dat het matras in uw boot niet helemaal voldoet aan uw wensen. Het ligt vaak toch niet zo lekker als uw matras thuis. Ook biedt het matras in uw boot niet de luxe die u zou verwachten in een hotel. Dit komt omdat veel boten standaard uitgerust zijn met matrassen. De bedden in een boot hebben meestal geen standaard afmeting. Hierdoor zijn er geen reguliere matrassenaanbieders die matrassen voor boten verkopen. Fabrikanten van boten zijn genoodzaakt deze mee te leveren met de boot, maar zo’n matras heeft geen prioriteit. Hierdoor zijn de matrassen vaak van laagwaardige kwaliteit. Bovendien zijn deze standaard meegeleverde matrassen niet in staat om zich aan te passen naar uw lichaam en de druk te verdelen. Hierdoor krijgt u dus niet de nachtrust die u nodig heeft om optimaal uit te rusten op uw vakantie. Om alles uit uw vakantie te halen en volledig te ontspannen en uit te rusten zou u dus eigenlijk ook in uw boot op een kwalitatief goed matras moeten slapen.

Aanpassend vermogen, drukherverdeling en ondersteuning

De matrassen die standaard worden meegeleverd met boten worden vaak in grote getale geproduceerd. Zoals al eerder benoemd ligt de prioriteit bij het produceren van een boot niet bij de matrassen. Boot fabrikanten zijn vanwege de afwijkende bedden genoodzaakt om matrassen mee te leveren. Deze matrassen zijn echter vaak van lagere kwaliteit. De matrassen passen zich niet aan naar uw lichaam, waardoor de spieren moeten ‘werken’ om de rug in de juiste houding te krijgen. Hierdoor kan het zijn dat u zelfs op vakantie, waar het draait om ontspannen en uitrusten, niet fit uit bed stapt. Daarnaast zijn de matrassen niet in staat om de druk te verdelen. Hierdoor ontstaan er piekdrukken op bepaalde spieren en gewrichten. Niet alleen belemmert dit de doorbloeding van de spieren, het zorgt er ook voor dat u in uw slaap veel gaat draaien. Dit komt omdat u simpelweg niet comfortabel ligt vanwege de druk op uw spieren. Als laatste laat de ondersteuning van bootmatrassen ook aardig wat te wensen over. Zo kan het voelen alsof u wegzakt in het matras, of juist op een soort plank ligt.

Al deze dingen belemmeren uw nachtrust en zorgen er dus voor dat u niet volledig tot rust komt op uw welverdiende vakantie. U wilt natuurlijk optimaal kunnen genieten en ontspannen tijdens uw vakantie. Daarom zou een kwalitatief hoogwaardig matras niet mogen ontbreken in uw boot.

De hoogwaardige bootmatrassen van Decupré

Naast de hoogwaardige, reguliere traag-en koudschuim matrassen kunt u bij Decupré ook terecht voor hoge kwaliteit bootmatrassen op maat. Deze matrassen bestaan uit meerdere lagen traag- en koudschuim met een densiteit van 55. Deze combinatie biedt enerzijds een ontzettend hoge mate van comfort, en anderzijds een perfect aanpassend vermogen. Daarnaast zorgt de uitstekende drukherverdeling en perfecte ondersteuning ervoor dat u ’s ochtends fit en uitgerust uit uw camper stapt. Zo komt u volledig tot rust op vakantie.

De matrassen van Decupré zijn uitgebreid getest door het onafhankelijke kwaliteitsinstituut TÜV/TNO en kregen een score van 100 van de 100 punten voor de kwaliteit. Daarnaast zijn de ziekenhuizen al langer overtuigd van de werking en kwaliteit van de matrassen van Decupré. Decupré is namelijk al meer dan 15 jaar marktleider in de zorg. Ook de fysiotherapeuten in Nederland raden de matrassen van Decupré aan. Onze klanten beoordelen ons met een 9,4, hier zijn we natuurlijk heel erg trots op.

Bent u benieuwd wat we voor uw nachtrust tijdens uw bootvakantie kunnen doen? Vul dan het adviespaneel in voor een gedegen en vrijblijvend advies op maat van één van onze slaapexperts.