Aanbieders van matrassen

U heeft vast wel gehoord van de grote namen in de matrassenbranche. Naast deze kwalitatief hoogwaardige concurrenten zijn er ook tal van kleinere matras aanbieders. In dit artikel zullen wij u een beeld geven van de markt en de verschillende aanbieders. De volgende thema’s zullen worden besproken:

Matras aanbieders met eveneens kwalitatief hoogwaardige matrassen

Op het eerste gezicht zal een groot aantal matrassen er kwalitatief hetzelfde uitzien. Echter, als er meer in detail getreden wordt, zullen er slechts een aantal matras aanbieders naar boven komen die kwalitatief hoogwaardige matrassen aanbieden, waaronder Decupré. Echter onderscheidt Decupré zich omdat wij in staat zijn om ditzelfde kwalitatief hoogwaardige matras voor een veel scherpere prijs aan te bieden! Dit kunnen wij realiseren door middel van een hoog inkoopvolume en door geen gebruik te maken van van dure winkels op A-locaties. Hierdoor hoeven wij geen hoge huur en winkelpersoneel te betalen. Op deze manier willen wij het beste slaap-, lig- en zitcomfort toegankelijk maken voor iedereen, ook als uw budget net iets lager is.

Proefslapen versus omruilgarantie

Tevens kunt u bij Decupré vrijblijvend proefslapen alvorens u het matras aankoopt. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat u pas écht weet of het matras bij u past als u er meerdere nachten op slaapt. Vele andere matras aanbieders bieden dit echter niet aan en gaan ervan uit dat u na één minuut op een matras gelegen te hebben, kan bepalen of dat matras wel of niet bij u past. Maar als u al urenlang van winkel naar winkel struint, ligt natuurlijk elk matras lekker. Hierdoor weet u uiteindelijk nog niet welk matras het beste bij u past. Wat andere aanbieders daarentegen wel aanbieden is een omruilgarantie. Wat zij hier echter niet bij vermelden is dat u uw matras alleen mag omruilen voor een duurdere variant. Op deze manier moet u zelfs geld bijleggen in plaats van dat u uw geld terug krijgt.

Overige aanbieders

Daarnaast zijn er, zoals eerder vermeld, ook een aantal matras aanbieders die ogenschijnlijk gelijkwaardige matrassen aanbieden. Deze leveranciers bieden namelijk dezelfde voorwaarden aan als Decupré. Echter, als er inhoudelijk gekeken wordt naar de productspecificaties, komt Decupré veel beter uit de test omdat Decupré gebruik maakt van veel betere materialen.

Zo biedt Decupré ten eerste veel verschillende matrassen aan die ook nog eens persoonlijk ingesteld worden, terwijl een aantal andere matras aanbieders slechts één type matras in hun assortiment heeft. Hierdoor heeft u meer kans om een matras te vinden dat het beste aansluit bij uw persoonlijke situatie en wensen. Daarnaast zijn de matrassen van Decupré verdeeld in 7 verschillende zones om ervoor te zorgen dat alle lichaamsdelen evenredig worden verdeeld wat de slaaphouding verbetert en het comfort verhoogt.

Verder biedt Decupré een kwalitatief hoogwaardige tijk aan die tevens wasbaar is. Onze boventijk bestaat uit een zeer luxe, temperatuur- en vochtregulerende 550 grams doek met polyester vulling en elastan. De ondertijk is gemaakt van ademend 480 grams doek van katoen met polyester/elastan menging. De voordelen van deze tijk zijn dat deze een zeer hoog ademend vermogen heeft en vocht goed afvoert, waardoor uw bed hygiënisch blijft. Welke materialen andere matras aanbieders gebruiken, wordt echter nergens vermeld. Om die reden is het niet te achterhalen hoe hoog de kwaliteit is van de tijk die zij aanbieden.

Daarnaast valt er eveneens niet te achterhalen wat de dichtheid is van de matrassen van deze leveranciers. Bij Decupré gebruiken wij een koudschuim HR-waarde van 55, wat de beste combinatie van comfort en duurzaamheid biedt.

De luxe Decupré boxspring.

De kwaliteit van Decupré

Tot slot is het belangrijk om mee te nemen dat Decupré al 15 jaar de nummer één keuze is van ziekenhuizen in Nederland. Deze expertise wordt dan ook meegenomen in de matrassen voor bij u thuis. Bent u nog niet overtuigd? TÜV/TNO heeft onze matrassen beoordeeld met een uitstekende score van 100 van de 100 punten! Dit geeft aan dat de kwaliteit van de door ons gebruikte materialen uitstekend is. Tevens bevestigt dit dat onze matrassen de optimale combinatie van comfort en duurzaamheid bieden. Hierdoor zijn Decupré matrassen niet alleen buitengewoon geschikt in de zorg, maar ook voor bij u thuis! Onze particuliere klanten beoordelen ons niet voor niets met een ruime 9!

Zou u graag een van onze matrassen willen ervaren? Vul dan het adviespaneel in. Onze experts zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen en u adviseren over welk matras het beste bij u en uw persoonlijke situatie past.

Terug naar het overzicht met artikelen

“De specialisten van Decupré gaven mij een gedegen advies. Ik slaap weer heerlijk!”

Vul het adviespaneel hieronder binnen 2 minuten in voor vrijblijvend persoonlijk advies van onze specialisten
1.

Wat is uw geslacht?
2.

Wat is uw leeftijd?


3.

Wat is uw lengte?


4.

Hoeveel weegt u?


5.

Postuur


6.

Temperatuur


7.

Lichamelijke bijzonderheden?


8.

Ik slaap nu op een ... matras


9.

Leeftijd huidige matras


10.

Hoe beoordeelt u uw eigen nachtrust?


11.

Hoe heeft u Decupré voor het eerst gevonden?Wij zullen uw persoonlijke slaapadvies in een uitgebreide rapportage naar u toezenden. Indien wij aanvullende vragen hebben omtrent uw situatie zal een van onze specialisten contact met u opnemen.

Zonder uw contactgegevens kunnen wij u niet van een accuraat rapport voorzien. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het geven van slaapadvies.Naam
Email
Telefoon
By |2018-09-23T03:17:09+00:00april 26th, 2018|Belang van slapen|0 Comments