De zeer hoogwaardige Decupré hoofdkussens

Dat een goed matras essentieel is voor een goede nachtrust, spreekt voor zich. Maar ook een goed kussen mag hierbij niet ontbreken. Een goed kussen zorgt er namelijk voor dat de spieren in en rond uw nek in de natuurlijke houding komen te liggen. Om uw slaapsituatie zo hygiënisch mogelijk te houden, raden wij daarnaast aan om elke drie jaar een nieuw hoofdkussen te kopen. Want voor een optimaal slaapklimaat, is een kwalitatief hoogwaardig hoofdkussen net zo belangrijk als een hoogwaardig matras.

In dit artikel leest u alles over de hoogwaardige hoofdkussens van Decupré. Is uw hoofdkussen aan vervanging toe en bent u benieuwd welk kussen het beste bij uw slaapsituatie past? Vul dan het adviespaneel in voor een persoonlijk advies van onze experts!

Dit artikel zal de volgende onderwerpen behandelen.

 

Marktleiderschap in de gezondheidszorg

Vanwege onze jaren lange marktleiderschap in de gezondheidszorg, verkopen wij uitsluitend orthopedische hoofdkussens met visco-elastische vol-kern van traagschuim. In dit kussen zitten dus geen snippers verwerkt. Op die manier komen uw nek- en rugwervels in hun natuurlijke houding te liggen waardoor u zeer comfortabel zult slapen en de kans op klachten vermindert.

Uw slaaphouding

In het geval van hoofdkussens is het meest belangrijke element dat het hoofdkussen aansluit bij uw slaaphouding. Om die reden hebben wij 3 verschillende modellen; het OP500 hoofdkussen, het OP1000 hoofdkussen en het AP1000 hoofdkussen.

Het hoogwaardige OP500 hoofdkussen van Decupré.Het hoogwaardige OP1000 hoofdkussen van Decupré.Het hoogwaardige AP1000 hoofdkussen van Decupré.

Het OP500 hoofdkussen is vierkant van vorm en daarom het meest geschikt voor de rugligging. Het OP1000 en het AP1000 hoofdkussen hebben daarentegen een uitsparing. Hierdoor is het hoofdkussen uitermate geschikt voor iedere slaaphouding. Het enige verschil tussen de twee laatst genoemde hoofdkussens zit hem in de nekrol. Bij de OP1000 zit de nekrol namelijk vast in het hoofdkussen verwerkt terwijl u bij de AP1000 de nekrol uit het hoofdkussen kunt halen. Daarnaast krijgt u bij de AP1000 een tweede nekrol geleverd waardoor u het hoofdkussen geheel naar uw eigen wensen kunt aanpassen.

Onze hoogwaardige orthopedische hoofdkussens zorgen ervoor dat uw dat de nek- en rugwervels op één lijn liggen waardoor uw lichaam optimaal kan ontspannen en u de juiste houding aanneemt. In combinatie met het traagschuim waar wij gebruik van maken, zult u een ongeëvenaard hoog comfort ervaren.

Koop vandaag nog uw nieuwe hoofdkussen bij de marktleider in de zorg en voorkom daarmee klachten aan uw nek, schouders en rug. Want goed slapen, dat wilt toch iedereen! Vul binnen twee minuten het adviespaneel in om samen met onze experts te achterhalen welk type hoofdkussen het beste bij uw persoonlijke situatie past.

Liever persoonlijk slaapadvies van onze slaapexperts? Vul dan het adviespaneel in. Onze experts maken geheel vrijblijvend persoonlijk advies.

150 dagen proefslapen

Adviespaneel


Vul het adviespaneel binnen 2 minuten in en ontvang vrijblijvend advies van onze specialisten.1. Wat is uw geslacht?

[trueflowchat]