Wanneer u een nieuw matras gaat aanschaffen zijn er een aantal dingen waar u rekening mee houdt. Ten eerste wilt u natuurlijk een goede kwaliteit, voor een goede prijs. Het matras moet lekker liggen en uw lichaam juist ondersteunen. Uiteraard wilt u daar niet een vermogen aan uitgeven. Daarnaast wilt u ook niet binnen korte tijd een nieuw matras moeten aanschaffen. Een matras moet dus ook duurzaam zijn. Dit is niet alleen beter voor uw portemonnee, ook het milieu zal u hier dankbaar voor zijn.

In dit artikel bespreken we in welke opzichten een matras duurzaam kan zijn.Wilt u meteen een persoonlijk advies van één van onze slaapexperts? Vul dan het adviespaneel in voor een gedegen en kosteloos slaapadvies!

De tekst gaat hieronder verder

Vul het adviespaneel hieronder binnen 2 minuten in voor vrijblijvend persoonlijk advies van onze specialisten

1.

Wat is uw geslacht?

2.

Wat is uw leeftijd?


3.

Wat is uw lengte?


4.

Hoeveel weegt u?


5.

Postuur


6.

Temperatuur


7.

Lichamelijke bijzonderheden?


8.

Ik slaap nu op een ... matras


9.

Leeftijd huidige matras


10.

Hoe beoordeelt u uw eigen nachtrust?


11.

Hoe heeft u Decupré voor het eerst gevonden?Wij zullen uw persoonlijke slaapadvies in een uitgebreide rapportage naar u toezenden. Indien wij aanvullende vragen hebben omtrent uw situatie zal een van onze specialisten contact met u opnemen.

Zonder uw contactgegevens kunnen wij u niet van een accuraat rapport voorzien. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het geven van slaapadvies.Naam
Email
Telefoon

Een duurzaam matras

Een kwalitatief goed matras is per definitie al een stuk duurzamer dan een matras van slechte of matige kwaliteit. Het is immers zo dat een matras van goede kwaliteit een stuk langer mee gaat. Gemiddeld hoort u een matras elke 10 jaar te vervangen. Bij een slecht matras moet dit eigenlijk al om de 5 jaar. Sommigen materialen die worden gebruikt voor matrassen gaan langer mee dan anderen. Zo ontstaat er bij een pocketveer matras of een polyether matras meestal na een aantal jaar al een kuil. Traagschuim met een hoge densiteit gaat een stuk langer mee, en is dus ook een duurzamere keuze.

Duurzaam slapen op een kwalitatief hoogwaardig matras

Decupré & duurzaamheid

Bij Decupré vinden we duurzaamheid erg belangrijk. We moeten niet alleen zuinig zijn op ons lichaam, maar ook op onze aarde. Naast één lichaam hebben we namelijk ook maar één aarde. Decupré is een ISO 26000 gecertificeerd bedrijf. ISO 26000 is een richtlijn voor maatschappelijk verantwoord ondernemen en duurzaamheid. Deze richtlijn is in samenwerking met MVO Nederland en onder andere het Ministerie van Economische zaken, Landbouw en Innovatie ontwikkeld. Allen hebben zij duurzaamheid hoog in het vaandel.

Al onze matrassen worden geproduceerd in Nederland. Daarnaast komen al onze stoffen uit Nederland, België en Duitsland. Door onze hoogwaardige matrassen lokaal te produceren verkleinen wij onze voetafdruk op deze aarde, ze hoeven immers niet vanuit China verscheept te worden. Daarnaast zijn onze matrassen kwalitatief zeer hoogwaardig. Op een Decupré matras zult u gemiddeld zo’n 12 jaar heerlijk liggen. Dat is nog eens duurzaam slapen!

De kwalitatief hoogwaardige matrassen van Decupré

Alle matrassen van Decupré bestaan uit een unieke combinatie van kwalitatief hoogwaardig traagschuim met een densiteit van 55 en High Resilience koudschuim, eveneens met een densiteit van 55. Deze combinatie biedt enerzijds een ontzettend hoge mate van comfort, en anderzijds de ondersteuning die het lichaam gedurende de nacht nodig heeft. Door het aanpassend vermogen, de optimale ondersteuning en de ultieme drukherverdeling die de matrassen van Decupré bieden ligt u niet alleen lekker, u wordt ook nog eens fit en uitgerust wakker.

De matrassen van Decupré zijn uitgebreid getest door het onafhankelijke kwaliteitsinstituut TÜV/TNO en kregen een score van 100 van de 100 punten voor de kwaliteit. Daarnaast zijn de ziekenhuizen al langer overtuigd van de werking en kwaliteit van de matrassen van Decupré: Decupré is namelijk al meer dan 15 jaar marktleider in de zorg.

Bent u benieuwd welk van de modellen het best aansluit bij uw situatie? Vul dan het adviespaneel in! Onze experts zullen u dan een uitgebreid en persoonlijk advies geven.