Vrijblijvend proefslapen bij u thuis

Vanuit onze achtergrond in de zorgsector weten wij dat het lichaam tijd nodig heeft om aan een nieuw matras te wennen. Daarom mag u op alle Decupré producten eerst geheel kosteloos en vrijblijvend proefslapen. Een persoonlijk gedegen slaapadvies kan u helpen om het juiste matras te kiezen voor het proefslapen. Vul het adviespaneel in en ontvang vrijblijvend advies van de specialisten van de marktleider in de zorgsector over welk matras het meest voor u geschikt is.

Adviespaneel


Vul het adviespaneel binnen 2 minuten in en ontvang tot 35% advieskorting van onze specialisten.


Meteen iemand aan de lijn?
Bel 0316 750 441.


1. Wat is uw geslacht?

Voordelen van Decupré slaapcomfort

  • De expertise van de marktleider in de zorg

  • Matrassen worden individueel ingesteld
  • Gratis professioneel advies
  • Vrijblijvend proefslapen bij u thuis

  • Zeer hoge klantenwaardering
  • Het Decupré kwaliteitsmanagement is door TÜV ISO 9001:2015 gecertificeerd

  • Veelzijdig assortiment voor elke behoefte en prijzen vanaf € 295

“De professionals van Decupré gaven mij een gedegen advies. Ik slaap heerlijk”

“Eindelijk een goed matras voor mijn lichaam”

“Hoge kwaliteit en superservice van Decupré”

“Dit hadden we eerder moeten doen”

Klanten beoordelen ons consistent hoog

“De professionals van Decupré gaven mij een gedegen advies. Ik slaap heerlijk”

“Eindelijk een goed matras voor mijn lichaam”

Klanten beoordelen ons consistent hoog

Proefslapen

Wat houdt proefslapen in?

Proefslapen houdt in dat u het gewenste matras thuis ontvangt. Tijdens de proefperiode mag u vrijblijvend in het comfort van uw eigen slaapkamer ervaren of de Decupré producten voor u geschikt zijn. Het proefslapen is mogelijk op al onze consumenten producten, dus de matrassen, boxsprings, en hoofd- en zitkussens.

Waarom biedt Decupré proefslapen aan?

Bij Decupré zijn wij er van overtuigd uw lichaam moet wennen aan een nieuw matras. Wij vinden het onzin dat u bij sommige aanbieders slechts één minuut op het matras ligt alvorens u moet beslissen of het matras u bevalt. Bovendien ligt natuurlijk elk matras lekker als u al urenlang van winkel naar winkel struint. Op die manier krijgt u een vertekend beeld van welk matras het beste bij u past. Daarom bieden wij proefslapen aan, zo kunt u in uw eigen slaapkamer onze kwaliteit ervaren!

Hoe lang moet ik proefslapen?

In het verleden heeft de universiteit van Leuven onderzoek gedaan naar proefslapen. Dit onderzoek duurde maar liefst 6 jaar! Hieruit bleek dat een lichaam gemiddeld twee weken aan een matras moet wennen. Om die reden is het aan te raden om gebruik te maken van proefslapen en de gehele proefperiode vol te maken zodat u zo lang mogelijk kunt wennen.

Moet ik betalen om te mogen proefslapen?

Het proefslapen is geheel vrijblijvend. Het matras wordt dan ook gratis bij u thuisbezorgd. Mocht het matras u goed bevallen, ontvangt u pas na afloop van de proefperiode de factuur. Wij vragen voordat wij producten leveren voor een proefperiode een borg van 25% om onszelf te beschermen. De borg is geen aanbetaling en wordt verrekend met het openstaande bedrag indien u besluit het product te behouden. U ontvangt de volledige borg terug minus de eventuele kosten voor een retourzending (€34,50 voor een matras, gratis voor een kussen of topper) indien u besluit om een product te retourneren. Op deze manier is proefslapen geheel vrijblijvend en bovendien risicoloos voor u en ons.

Vanaf wanneer gaat het proefslapen in?

Het proefslapen begint op de dag dat u het Decupré matras thuis ontvangen heeft. Deze bezorgdatum wordt altijd in overleg bepaald zodat het u goed uitkomt.

Het proefslapen is me bevallen en ik wil het matras houden, wat moet ik doen?

Indien het Decupré matras u goed bevallen is en u hem wilt houden, hoeft u hier niets voor te doen. Binnen 7 dagen na de laatste dag van uw proefperiode ontvangt u automatisch de factuur.

Ik twijfel nog of ik het matras dat ik heb, bij mij past. Wat moet ik doen?

Gelukkig komt het nauwelijks voor, maar uiteraard kan het een keer zo zijn dat u twijfelt of het matras bij u past. Indien uw proefperiode nog niet afgelopen is, kunt u contact met ons opnemen zodat wij samen met u kunnen kijken voor een oplossing. Is het matras of de boxspring niet naar wens? Dan komen wij deze bij u ophalen tegen een kleine vergoeding voor de retourkosten. Wilt u liever een ander matras proberen? Dan komen wij deze gratis bij u omruilen. Indien u een hoofd- en/of zitkussen geprobeerd heeft die niet naar wens is, verzoeken wij u om het product naar ons retour te zenden.

Tijdens het proefslapen heb ik het matras omgeruild, gaat de proefperiode nu opnieuw in?

Ja, op het moment dat u het nieuwe matras ontvangt, gaat ook de nieuwe proefperiode in.

Staat uw vraag betreft proefslapen er niet bij of wilt u het proefslapen vrijblijvend aanvragen? Vul dan het adviespaneel in!

Wat is uw leeftijd, gewicht, lengte en slaaphouding?
Gratis proefslapen, persoonlijk ingesteld, kwaliteit van de marktleider in de zorg en gratis retourneren.
Start gratis 150 nachten proefslapen. Bel of bestel online, wij helpen u graag.