Anti-decubitus zitsystemen

Anti-decubitus zitsystemen

Decubitus ontstaat als gevolg van permanente druk op-, en verminderde bloedvoorziening in een bepaald huidgebied. Decubitus bij het zitten komt voornamelijk voor op stuit en zitbeenknobbels. De Decupré anti-decubitus zitkussens kunnen de druk op stuit en zitbeenknobbels eenvoudig wegnemen. Door het unieke Zero Pressure principe wordt de druk gereduceerd naar nihil.

Geen druk, geen decubitus!

Decupré levert haar zitsystemen in academische, topklinische en algemene ziekenhuizen. Ook worden de gepatenteerde systemen veelvuldig ingezet bij verpleeghuizen en hospices. Door eigen productie in Nederland hebben onze producten een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Decupré 2000 anti-decubitus zitsysteem

Couveusematrassen

Het Decupré 2000 anti-decubitus zitsysteem biedt uitstekend comfort en een optimale drukverdeling. Deze zitkussens hebben een comfortlaag van het drukverdelende Decupré traagschuim. En een ondersteunende laag van koudschuim. Het unieke aan het Decupé-2000 zitsysteem is dat met een zeer eenvoudige handeling de druk op de zitbeenderen volledig kan worden weg genomen.

Geen druk, geen decubitus!

Het Decupré 2000 zitsysteem is verkrijgbaar in een medium, soft en obesitas uitvoering. En kan in iedere maatvoering geleverd worden. Door de unieke opbouw kan het ingezet worden in iedere stoel of rolstoel. Het zitkussen is in te zetten bij decubitus categorie I, II, III en IV

Wanneer u meer wenst te weten over de mogelijkheden, aarzelt u dan niet om contact met  één van onze specialisten op te nemen door een email te sturen naar [email protected] of bel gerust 0316 750 441. Wij staan u graag te woord!

Decupré 1000 anti-decubitus zitsysteem

Het Decupré 1000 anti-decubitus zitsysteem biedt uitstekend comfort en een optimale drukverdeling. Deze zitkussens hebben een comfortlaag van het drukverdelende Decupré traagschuim. En een ondersteunende laag van koudschuim. Het unieke aan het Decupé-1000 zitsysteem is dat met een zeer eenvoudige handeling de druk op de stuit volledig kan worden weg genomen.

Geen druk, geen decubitus!

Het Decupré 1000 zitsysteem is verkrijgbaar in een medium, soft en obesitas uitvoering. En kan in iedere maatvoering geleverd worden. Door de unieke opbouw kan het ingezet worden in iedere stoel of rolstoel. Het zitkussen is in te zetten bij decubitus categorie I, II, III, IV

Wilt u contact met één van onze specialisten aarzelt u dan niet om een email te sturen naar [email protected] of bel 0316750441 wij staan u graag te woord.

Couveusematrassen

Decupré 500 anti-decubitus zitsysteem

Couveusematrassen

Het Decupré 500 anti-decubitus zitsysteem biedt uitstekend comfort en een optimale drukverdeling. Deze zitkussens hebben een comfortlaag van het drukverdelende Decupré traagschuim. En een ondersteunende laag van koudschuim. Het Decupré 500 zitsysteem onderscheidt zich door een perfecte drukverdeling waardoor de puntdruk over het gehele contactoppervlak afneemt.

Het Decupré 500 zitsysteem is verkrijgbaar in een medium, soft en obesitas uitvoering. En is in alle maten verkrijgbaar. Door de unieke opbouw kan het ingezet worden in iedere stoel of rolstoel. Het Decupré 500 zitsysteem is in te zetten bij decubitus categorie I en II

Wanneer u meer wenst te weten over de mogelijkheden, aarzelt u dan niet om contact met één van onze specialisten op te nemen door een email te sturen naar [email protected] of bel gerust 0316 750 441. Wij staan u graag te woord!

Wat is uw leeftijd, gewicht, lengte en slaaphouding?
Gratis proefslapen, persoonlijk ingesteld, kwaliteit van de marktleider in de zorg en gratis retourneren.
Start gratis 150 nachten proefslapen. Bel of bestel online, wij helpen u graag.