Boxspring

Een boxspring is een comfortabel, verend en ventilerend bed. Vrij vertaald vanuit het Engels betekent boxspring ‘’bak met springveren’’. Vanwege hun hoge comfort en luxe uitstraling worden boxsprings vaak gebruikt in hotels, maar ook voor thuis zijn ze enorm geschikt.

Waar bestaat een boxspring uit?

Een boxspring bestaat uit onder andere een bedbox. Dit is het fundament en ondersteunt het gewicht van het matras dat op de bedbox komt te liggen. Optioneel zijn een hoofdbord en een voetenbord.

Een rendering van de Decupré boxspring

Het verschil tussen een boxspring en een standaard bedbodem

Een boxspring is ten op van een standaard bed een compleet pakket is. Bij dit type bedbodem is er sprake van een betere vering en daarom een beter comfort dan bij een standaard bed omdat een boxspring is opgebouwd uit verschillende lagen. Verder is de bedbox van de boxspring bekleed met stof terwijl een standaard bed bestaat uit hout of metaal. Dit heeft niet alleen een luxere uitstraling, maar een bijkomend voordeel is dat u geen last heeft van gepiep of gekraak tijdens het omdraaien in bed. 

Decupré

Indien u gaat voor een boxspring set van Decupré, kunt u zelf kiezen welk matras u daarbij wilt. De Full Core Boxspring is namelijk speciaal ontworpen voor onze traagschuim matrassen. Door de 100% multi-layer foam kern biedt deze boxspring perfect comfort en ondersteuning. Onze boxspring is prachtig afgewerkt met Decupré stoffering in de kleuren Highlight Grijs of Charged Antraciet. Daarnaast is deze direct opgebouwd vanaf de vloer zonder pootjes, waardoor er geen stof onder het bed kan ophopen en u de slaapkamer makkelijker hygiënisch houdt. Voor een nog luxere uitstraling kunt u ook kiezen voor een hoofdboard en lockers in dezelfde stijl en kleur waardoor het plaatje compleet wordt!

 

Een foto van de uitermate luxe boxspring van Decupré

De boxspring set aanbieding

Kiest u voor de ultieme Decupré ervaring? Dan ontvangt u nu tijdelijk een aanvullende korting! Profiteer vandaag nog van deze aanbieding. Voor meer informatie kunt u het adviespaneel invullen en dan zullen onze experts zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Decupré als bedrijf

Decupré is al 15 jaar marktleider in de zorg met haar kwalitatief hoogwaardige matrassen. De zorgsector is dan ook waar de basis van Decupré ligt. Echter is men bij Decupré er van overtuigd dat het beste slaap-, lig- en zitcomfort toegankelijk zou moeten zijn voor iedereen. Daarom zijn onze matrassen sinds enkele jaren ook bij u thuis verkrijgbaar.

Dat wij het beste slaap-, lig- en zitcomfort toegankelijk willen maken voor iedereen kunt u ook aan onze prijs merken. Wij maken namelijk geen gebruik van dure winkels op toplocaties of dure marketingcampagnes. Al deze keuzes maken wij voor u!

Bent u benieuwd naar onze luxe boxsprings? Dan kunt u gebruik maken van onze proefslaap periode. Dit houdt in dat u onze producten geheel vrijblijvend en kosteloos in uw eigen vertrouwde slaapkamer kunt uitproberen. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat het onzin is om een aantal minuten op een matras te liggen in een winkel. In die paar minuten zult u echt niet te weten komen of u daadwerkelijk lekker gaat slapen.

Het enige wat u hier voor hoeft te doen is het adviespaneel invullen op onze website, wat slechts twee minuten van uw tijd zal kosten. Vervolgens zullen onze experts zo spoedig mogelijk contact met u opnemen voor vrijblijvend advies over welk product het beste bij u past. Voordat u het weet staat onze boxspring in uw slaapkamer en kunt u zelf onze kwaliteit ervaren.

Onze klanten beoordelen ons met een 9. Bent u de volgende?