Paramedici

Advies voor uw patiënten en informatie voor onze partners

Vul het adviespaneel hieronder binnen 2 minuten in voor vrijblijvend persoonlijk advies van onze specialisten

[qsm quiz=1]

Voordelen Decupré slaapcomfort

  • De expertise van de marktleider in de zorg
  • 100/100 score van TÜV/TNO voor kwaliteit
  • Zeer hoge klantenwaardering
  • Gratis professioneel advies
  • Matrassen worden individueel ingesteld
  • Proefslapen zonder betaling vooraf
  • Veelzijdig assortiment voor elke behoefte en prijzen vanaf € 295

“De professionals van Decupré gaven mij een gedegen advies. Ik slaap heerlijk”

Klanten beoordelen ons met een 9,2. Bekijk hier onze beoordelingen.

“De professionals van Decupré gaven mij een gedegen advies. Ik slaap heerlijk”

Klanten beoordelen ons met een 9,2. Bekijk hier onze beoordelingen.

40% korting voor uw patiënten

Wanneer uw patiënt bij ons een matras besteld ontvangt deze 40% korting op de adviesprijs.

Geen extra werk

Wij verschaffen u het benodigde materiaal zoals folders voor in de wachtkamer en een lijst met vragen die u uw patiënt kunt stellen, om de dialoog over het matras op gang te brengen.

Hoogwaardige oplegmatrassen voor uw behandelbank

Het van hoogwaardig Decupré traagschuim vervaardigd oplegmatras zorgt voor uitstekende drukpuntverdeling, voorkomt slijtage aan uw behandelbank en verhoogt het comfort van uw patiënt.

Kijk hieronder voor veelgestelde vragen en antwoorden

Wij van Decupré (een Nederlands familiebedrijf) zijn al 13 jaar marktleider in de zorgsector. Wij leveren aan ziekenhuizen alles waar men op kan zitten of liggen. Op basis van de ervaring en kunde die wij hebben opgedaan in de zorgsector produceren wij ook waanzinnig comfortabele matrassen voor particulieren. Onze klanten weten ons op eigen initiatief al goed te vinden doordat wij hen kosteloos en vrijblijvend advies geven over slapen. Een groot percentage van de mensen die ons om advies vraagt heeft rug-, schouder- en/of heupklachten en geeft aan onder behandeling te zijn bij een paramedische instelling.

Veel mensen liggen op een verouderd matras of op een matras dat vervaardigd is van een materiaal van inferieure kwaliteit. U kunt samen met uw patiënt vaststellen dat het huidige matras geen positieve bijdrage levert aan het klachtenbeeld.  U kunt uw patiënt het advies paneel in laten vullen op onze website. Vervolgens kan één van onze specialisten samen met uw patiënt bekijken of een Decupré matras voor verbetering zou kunnen zorgen. Uit ervaring weten wij dat patiënten hier voor openstaan omdat zij het fijn vinden dat experts op het gebied van slapen samen met de patiënt hun situatie bekijken.

Indien u nieuwe folders nodig heeft voor in uw praktijk kunt u een email sturen naar advies@decupre.com zodat er spoedig nieuwe folders uw kant op komen.

Uw patiënt ontvangt 40% korting op zijn of haar nieuwe matras. Wij leveren onze producten kosteloos bij de patiënt af op een moment dat voor beide partijen gelegen komt (dit wordt telefonisch afgesproken). De patiënt mag 30 dagen de Decupré producten thuis uitproberen. Wanneer het bevalt, ontvangt de klant pas na de proefperiode de factuur en anders halen wij de producten weer bij de klant op. Nadat de patiënt de factuur heeft voldaan, maken wij 10% van het factuurbedrag naar u over. Hierdoor kan u uw patiënten een extra dienst aanbieden en kunnen wij ook voor u een omzetstijging realiseren.

Als partner van Decupré ontvangt u 50% korting indien u privé een matras of hoofdkussen besteld. Uiteraard kunt u eerst 30 dagen proefslapen op uw nieuwe Decupré product alvorens u besluit deze aan te schaffen.

Wij werken reeds een aantal jaar intensief samen met een aantal paramedici die ons verzochten om een oplegmatras te produceren dat de behandeling nog comfortabeler maakt. Op basis van jarenlange ervaring in de zorgsector en de productie van zowel operatietafelmatrassen als anti-decubitus matrassen hebben wij voor de behandelaars van Nederland een kwalitatief hoogstaand product ontwikkeld. Het van hoogwaardig Decupré traagschuim vervaardigd oplegmatras zorgt voor uitstekende drukpuntverdeling, voorkomt slijtage aan uw behandelbank en verhoogt het comfort van uw patiënt.

Indien u een samenwerking aan wil gaan tussen uw praktijk en Decupré kunt u contact met ons opnemen of een email sturen naar advies@decupre.com. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Nadat de proefperiode van uw patiënt voorbij is en de factuur door de patiënt voldaan is maken wij uw commissie naar uw rekening over.

Indien u vragen heeft kunt u een email sturen naar advies@decupre.com of u kunt contact met ons opnemen door het contactformulier op deze site in te vullen.

Mocht een van uw patiënten vragen hebben over bijvoorbeeld slapen, matrassen, hoofdkussens of onze organisatie dan volstaat een e-mail naar advies@decupre.com met de contactgegevens (naam/telefoonnummer) van uw patiënt. Wij zullen contact met de patiënt opnemen om de patiënt te beantwoorden. Ook kunt u uw patiënt aanraden om het advies paneel in te vullen. Tijdens het adviesgesprek is er ook alle ruimte voor vragen.

Op basis van jarenlange ervaring in de zorgsector en de productie van zowel operatietafelmatrassen als anti-decubitus matrassen hebben wij voor de behandelaars van Nederland een kwalitatief hoogstaand product ontwikkeld. Het van hoogwaardig Decupré traagschuim vervaardigd oplegmatras zorgt voor uitstekende drukpuntverdeling, voorkomt slijtage aan uw behandelbank en verhoogt het comfort van uw patiënt.

Normaal kost het oplegmatras €495,- maar onze partners betalen slechts de waanzinnig lage prijs van 350,-. De reden hiervoor is heel simpel. Zodra uw klanten bij u op de behandeltafel liggen en opmerken hoe comfortabel ze liggen, is het voor u een kleine stap om de brug te slaan naar onze consumentenproducten en uw patiënten een Decupré folder mee te geven tezamen met het advies om een advies paneel in te vullen op de website. Zo biedt u uw patiënten een extra dienst en ontvangt u zelf commissie.

Indien u een waanzinnig comfortabel oplegmatras wilt bestellen voor bij u in de praktijk vernemen wij dat heel graag. U kunt uw bestelling zowel telefonisch (+31 (0) 316 750441) als per email doorgeven. Ook kunt u het contactformulier op deze website invullen, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Uiteraard kunt u ook altijd contact opnemen wanneer u nog vragen heeft zodat onze experts u kunnen voorzien van een persoonlijk advies.