Traagschuim matrassen bestaan uit een drukverlagend schuim. Dit materiaal wordt met reden veelgebruikt in de gezondheidszorg en ook voor particulieren zitten er vele grote voordelen aan een traagschuim matras. Let echter wel op bij het aanschaffen van een traagschuim matras, want de aangeboden matrassen van verschillende fabrikanten verschillen sterk in kwaliteit!

In dit artikel kunt u antwoord vinden op de volgende vragen:

De tekst gaat hieronder verder

Vul het adviespaneel hieronder binnen 2 minuten in voor vrijblijvend persoonlijk advies van onze specialisten

1.

Wat is uw geslacht?

2.

Wat is uw leeftijd?


3.

Wat is uw lengte?


4.

Hoeveel weegt u?


5.

Postuur


6.

Temperatuur


7.

Lichamelijke bijzonderheden?


8.

Ik slaap nu op een ... matras


9.

Leeftijd huidige matras


10.

Hoe beoordeelt u uw eigen nachtrust?


11.

Hoe heeft u Decupré voor het eerst gevonden?



Wij zullen uw persoonlijke slaapadvies in een uitgebreide rapportage naar u toezenden. Indien wij aanvullende vragen hebben omtrent uw situatie zal een van onze specialisten contact met u opnemen.

Zonder uw contactgegevens kunnen wij u niet van een accuraat rapport voorzien. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het geven van slaapadvies.



Naam
Email
Telefoon

De voordelen van traagschuim

Traagschuim is een waanzinnig comfortabel materiaal dat zich goed aanpast aan uw lichaam. Standaard schuim dat ingedrukt wordt, wil onmiddellijk terugveren in haar oorspronkelijke vorm. Wanneer u traagschuim indrukt met uw hand en uw hand er weer vanaf haalt, zult u zien dat het traagschuim weer heel langzaam terugkeert naar haar oorspronkelijke vorm. Doordat het traagschuim zich optimaal aanpast aan uw lichaam wordt de druk herverdeeld over het hele lichaam. Geen enkel ander materiaal heeft de kwaliteit om zich zo nauwkeurig naar uw lichaamsvorm aan te passen. Toch bestaat een traagschuim matras niet voor 100% uit traagschuim, want dit wordt namelijk te zacht. Omdat u ook ondersteuning nodig heeft vanuit uw matras wordt er vaak gewerkt met koudschuim of zelfs pocketvering.

Het beste kunt u kiezen voor een matras dat bestaat uit een combinatie van schuimen – traagschuim en koudschuim – omdat deze matrassen zich optimaal aan kunnen passen naar uw lichaam.

Vindt u het prettiger om persoonlijk gedegen slaapadvies te ontvangen van onze experts? Vul dan het adviespaneel in zodat onze experts u kunnen voorzien van een geheel vrijblijvend en kosteloos advies op maat.

De kenmerken van een kwalitatief hoogwaardig traagschuim matras

Traagschuim matrassen van hoge kwaliteit zijn erg duurzaam en gaan meer dan 10 jaar mee. Let er op dat het traagschuim een open cel structuur heeft. Dit zorgt ervoor dat uw matras goed vocht af kan voeren en een hoog ventilerend vermogen heeft. Alleen hoogwaardige materialen zorgen nog niet voor een optimaal matras. Het gaat om de juiste combinaties van schuimen in de juiste diktes, met voor de toepassing de juiste mechanische en thermische eigenschappen. Het is de combinatie die zorgt voor het gewenste comfort.

Decupré is al 15 jaar marktleider in de zorg. Wij produceren matrassen die bestaan uit een combinatie van traagschuim en High Resilience koudschuim, opgebouwd volgens het multi-layer principe. De lagen kennen een progressieve opbouw in hardheid. Dit zorgt ervoor dat het matras zich maximaal naar uw lichaam aanpast en u optimaal ondersteunt.

Een rendering van de opbouw van het hoogwaardige Decupré traagschuim matras

Over de breedte van het matras lopen 7 zones – zoals een schouder– en heupzone – welke ervoor zorgen dat u een comfortabele en gezonde slaaphouding aanneemt.

Onze producten voldoen aan de hoogste eisen van product en productie veiligheid en kwaliteit. Daarnaast zijn ze functioneel en innovatief. Dit is gebaseerd op resultaten van wetenschappelijke studies en tientallen jaren ervaring. H