Wat is TÜV/TNO?

TÜV/TNO is een onafhankelijk kwaliteitsinstituut dat producten certificeert op basis van uitgebreid laboratoriumonderzoek. Het doel van dit onafhankelijke kwaliteitsinstituut is om op een onafhankelijke en transparante manier inzicht te geven in de kwaliteit van producten door gebruik te maken van ervaren wetenschappers. TÜV/TNO stelt hoge eisen aan haar certificaten en keurmerken, die internationaal worden erkend.

In dit artikel kunt u meer lezen over de volgende onderwerpen met betrekking tot TÜV/TNO:

De geschiedenis

TÜV/TNO is voortgevloeid uit een samenwerking tussen twee bedrijven: TÜV Rheinland en TNO Electronic Products & Services. Samen zijn hun namen gecombineerd tot TÜV/TNO. De basis van het bedrijf ligt bij TÜV Rheinland. Dit is een Duitse leverancier op het gebied van technische diensten. De missie van TÜV Rheinland is om duurzame ontwikkelingen in gang te zetten op het gebied van veiligheid en kwaliteit.

TÜV Nederland

TÜV Nederland, de Nederlandse divisie van TÜV/TNO

TÜV Nederland, de Nederlandse afdeling van TÜV Rheinland, heeft zich gespecialiseerd in het verstrekken van onafhankelijke beoordelingen zoals certificering, keuring, inspectie en training. Sinds 1981 bevordert TÜV Nederland onder andere de veiligheid, kwaliteit, betrouwbaarheid en leefomgeving van organisaties, overheid en samenleving. Hierbij vormen objectiviteit, onafhankelijkheid, transparantie, deskundigheid en bovendien integriteit het fundament. Dagelijks worden in Nederland door meer dan 175 vakkundige mensen producten, diensten, systemen, arbeidsmiddelen, transsportmiddelen en machines beoordeeld. TÜV Nederland heeft een nuchtere, laagdrempelige en praktijkgerichte kijk op het beoordelen. Aan de hand van een TÜV Nederland beoordeling wordt er aangetoond dat een bepaald product voldoet aan de gestelde eisen betreft betrouwbaarheid. Tijdens een beoordeling benoemt TÜV Nederland alle risico’s en pijnpunten zodat er gestreefd kan worden naar verbetering.

Wat houdt het TÜV/TNO-keurmerk in?

Dit keurmerk houdt in dat een product, dienst, proces of organisatie voldoet aan eisen betreft wetgeving, normen en keurmerken. Het TÜV/TNO-keurmerk toont op basis van een onafhankelijk onderzoek door ervaren wetenschappers aan dat het betreffende product voldoet aan de kwaliteitsvereisten. Het TÜV/TNO-keurmerk wordt ook internationaal erkend.

Het TÜV/TNO-keurmerk van Decupré

Aangezien Decupré matrassen ook gebruikt worden in ziekenhuizen is het noodzakelijk onze kwaliteit wetenschappelijk te kunnen aantonen. Daarom zijn alle Decupré producten getest door TÜV/TNO. Het onafhankelijk kwaliteitsinstituut heeft de producten van Decupré beoordeeld met een score van 100 van de 100 punten. Deze maximale score geeft aan dat de kwaliteit van de door ons gebruikte materialen uitstekend is. Tevens bevestigt dit dat onze schuimlagen de optimale combinatie van comfort en duurzaamheid bieden. Hierdoor zijn Decupré matrassen niet alleen uitermate geschikt in de zorg, maar ook voor bij u thuis.

Wilt u meer weten over onze hoogwaardige matrassen? Vul hieronder het adviespaneel in om in contact te komen met onze experts!

Terug naar overzicht met artikelen

“De specialisten van Decupré gaven mij een gedegen advies. Ik slaap weer heerlijk!”

Gerelateerd

Waarvoor is de proefslaap periode bedoeld?

Zoals u wellicht weet biedt Decupré een proefperiode aan. Gedurende deze proefperiode kunt u het door u gekozen matras en/of hoofdkussen geheel vrijblijvend en kosteloos ervaren in uw eigen vertrouwde slaapkamer. Maar waarom bieden wij proefslapen aan? Dat is één van...

Goed matras advies helpt u bij uw matraskeuze

Een nieuw matras aanschaffen is niet iets wat u iedere dag doet. Daarom is het zeer waarschijnlijk dat u vragen heeft en zich afvraagt welk matras geschikt is voor uw persoonlijke situatie. Goed slapen is belangrijk maar een goed matras kiezen is daarentegen niet...

Aanbieders van matrassen

U heeft vast wel gehoord van de grote namen in de matrassenbranche. Naast deze kwalitatief hoogwaardige concurrenten zijn er ook tal van kleinere matras aanbieders. In dit artikel zullen wij u een beeld geven van de markt en de verschillende aanbieders. De volgende...