“Tijdens het zoeken naar het juiste matras kwam ik via Google bij Decupré terecht. Na het invullen van het adviespaneel op de website heb ik een prettig gesprek gehad met een van de specialisten die mij op basis van mijn persoonlijke slaapsituatie een geschikt matras aanraadde. Op basis van dit gedegen advies heb ik besloten om twee Quad Core Adaptable Air matrassen en OP500 hoofdkussens te bestellen. Tijdens de proefperiode van 30 dagen bevielen deze producten al uitstekend en zodoende heb ik besloten ze hierna te houden. Ik ben dus erg tevreden met de service en producten van Decupré!”

Bent u benieuwd hoe u zult slapen op een Decupré matras? Vul dan het adviespaneel in voor een gedegen en persoonlijk slaapadvies.

  • Inge Bakker, Wormerveer

De tekst gaat hieronder verder

Vul het adviespaneel hieronder binnen 2 minuten in voor vrijblijvend persoonlijk advies van onze specialisten

1.

Wat is uw geslacht?


2.

Wat is uw leeftijd?


3.

Wat is uw lengte?


4.

Hoeveel weegt u?


5.

Postuur


6.

Temperatuur


7.

Lichamelijke bijzonderheden?


8.

Ik slaap nu op een ... matras


9.

Leeftijd huidige matras


10.

Hoe beoordeelt u uw eigen nachtrust?


11.

Hoe heeft u Decupré voor het eerst gevonden?Wij zullen uw persoonlijke slaapadvies in een uitgebreide rapportage naar u toezenden. Indien wij aanvullende vragen hebben omtrent uw situatie zal een van onze specialisten contact met u opnemen.

Zonder uw contactgegevens kunnen wij u niet van een accuraat rapport voorzien. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het geven van slaapadvies.Naam
Email
Telefoon

Bent u benieuwd hoe onze particuliere klanten ons beoordelen? Klik dan hier.

Terug naar het overzicht met artikelen