Het belang van een proefperiode

Wanneer u een nieuw matras aanschaft is proefslapen een absolute must. Een paar minuutjes in de winkel proefliggen is simpelweg te kort om een goede keuze te kunnen maken. Slapen is nou eenmaal heel persoonlijk. De beste manier om er achter te komen of een matras past bij u en uw persoonlijke situatie is door deze een tijd te proberen alvorens u deze aanschaft. Weest u zich ervan bewust dat er een verschil zit tussen een proefperiode en een omruilgarantie. Bij een proefperiode ontvangt u pas achteraf de rekening, u schaft het matras pas aan wanneer u tevreden bent. Veel winkels bieden een omruilgarantie aan, dit houdt in dat u uw geld al kwijt bent. Mocht het nieuwe matras niet bevallen dan kunt u deze vaak omruilen voor een ander (duurder) model.

Showrooms zijn overbodig

Het is niet perse nodig om eerst naar een showroom te gaan alvorens u een matras besteld. In een showroom is het namelijk lastig om te ontspannen en echt de tijd te nemen om het matras goed uit te testen. Er lopen andere klanten rond, de verkoper blijft naast het bed staan en u heeft al uw kleren nog aan. Wellicht heeft u er al een dagje winkelen op zitten en ligt alles lekker! Na een paar matrassen geprobeerd te hebben is het ook lastig om te besluiten wat nu beter lag. Veel van onze klanten laten ons weten dat zij op deze manier een miskoop doen omdat zij niet de tijd hebben gehad om een goede beslissing te nemen. Wanneer u het verkeerde matras aanschaft kan dit vele negatieve gevolgen hebben, wanneer u slecht slaapt kunt u zich bijvoorbeeld maar moeilijk concentreren de volgende dag, voelt u zich somber en kunt u zelfs last krijgen van fysieke klachten zoals nek- en rugklachten.

Laat uw lichaam wennen aan een nieuw matras

Wanneer u gaat proefslapen op uw nieuwe matras is het belangrijk om te beseffen dat uw lichaam tijd nodig heeft om te wennen aan de nieuwe slaapsituatie. Het is dus belangrijk om de gehele proefperiode te benutten. Een matras is helaas geen wondermiddel. Wanneer u bijvoorbeeld chronische klachten heeft die voortkomen uit slijtage gaat een matras deze klachten niet voor u oplossen. Wel zorgt een goed matras ervoor dat u super comfortabel ligt, de druk goed verdeeld wordt en uw lichaam optimaal wordt ondersteund. Zo neemt u ’s nachts een comfortabele en gezonde slaaphouding aan, kunt u goed herstellen van de dag en komt u ’s morgens weer heerlijk uitgerust uit bed.

Uw nieuwe Decupré matras eerst 30 dagen op proef

Bij Decupré kunt u altijd eerst 30 dagen proefslapen op uw nieuwe matras. Gewoon lekker bij u thuis, in uw eigen vertrouwde omgeving. U ontvangt altijd een gloednieuw matras welke we (afhankelijk van het model) voor u persoonlijk instellen. Aan het einde van de proefperiode ontvangt u pas de factuur, wanneer u weet dat wat u koopt goed is voor u. Mocht u niet tevreden zijn kunt u uw matras retourneren waarbij u een bijdrage in de transportkosten betaald van €34,50. Door deze werkwijze hebben wij twee type klanten: Klanten die tevreden zijn met de service en klanten die tevreden zijn met zowel het product als de service. Wilt u nou graag weten welk van onze modellen het meest geschikt is voor u? Vraag dan gratis en vrijblijvend slaapadvies aan bij onze slaapexperts en begin zo snel mogelijk met goed slapen!