Operatietafelmatrassen

Alle operatietafelmatrassen worden op maat gemaakt. Een goede decubitus preventie begint immers op de operatietafel. Wij kunnen desgewenst de operatietafels en uw wensen inventariseren en u een optimale aanbieding op maat geven voor onze operatietafel matrassystemen.

Decupré levert haar operatietafelmatrassen in academische, topklinische en algemene ziekenhuizen. De matrassen voldoen aan alle geldende normeringen en dragen bij aan optimale drukverdeling en comfort tijdens de operatie. Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Operatietafelmatrassen

Alle operatietafel matrassystemen worden op maat gemaakt. Een goede decubitus preventie begint immers op de operatietafel. Wij kunnen desgewenst de operatietafels en uw wensen inventariseren en u een optimale aanbieding op maat geven voor onze operatietafel matrassystemen.

Wanneer u meer wenst te weten over de mogelijkheden, aarzelt u dan niet om contact met één van onze specialisten op te nemen door een email te sturen naar [email protected] of bel gerust 0316 750 441. Wij staan u graag te woord!

Wat is uw leeftijd, gewicht, lengte en slaaphouding?
Gratis proefslapen, persoonlijk ingesteld, kwaliteit van de marktleider in de zorg en gratis retourneren.
Start gratis 150 nachten proefslapen. Bel of bestel online, wij helpen u graag.