Hoofdkussens

Decupré levert haar hoofdkussens in academische, topklinische en algemene ziekenhuizen en worden bovendien veelvuldig ingezet bij verpleeghuizen en hospices. De hoofdkussen zijn door ziekenhuis hygiënisten als beste getest en hebben een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding door eigen productie in Nederland.

Decupré Medical Hygienic hoofdkussen

Couveusematrassen

Het Decupré Medical Hygienic Hoofdkussen is uniek. Het binnenwerk is gemaakt van het zeer soepele en comfortabele Decupré traagschuim. De tijk van het kussen is helemaal geseald waardoor binnendringen van bacteriën, huisstofmijt, schimmels tot het verleden behoort. Deze hoofdkussens zijn uitermate geschikt voor cliënten met allergieën en astma. Met de gesealde Decupré hoofdkussens wordt het comfort voor de patiënten in ziekenhuizen en verpleeghuizen aanzienlijk verbeterd en wordt een belangrijke bijdrage geleverd aan de hygiëne. De hoofdkussens kunnen zelfs door een wasstraat gereinigd worden.

Wanneer u meer wenst te weten over de mogelijkheden, aarzelt u dan niet om contact met één van onze specialisten op te nemen door een email te sturen naar [email protected] of bel gerust 0316 750 441. Wij staan u graag te woord!

Decupré Medical Breath hoofdkussen

Het Decupré Medical Breath hoofdkussen is voorzien van een zijdeachtig zachte afwasbare tijk. Het hoofdkussen wordt met een ademende 3D stof worden uitgevoerd om de luchtcirculatie in het kussen te bevorderen. De maatvoering van de hoofdkussens bedraagt 60×70 cm. Het Decupré hoofdkussen wordt als uitermate comfortabel ervaren door het unieke drukverdelende binnen materiaal.

Wilt u contact met één van onze specialisten aarzelt u dan niet om een email te sturen naar [email protected] of bel 0316750441. Wij staan u graag te woord.

Wat is uw leeftijd, gewicht, lengte en slaaphouding?
Gratis proefslapen, persoonlijk ingesteld, kwaliteit van de marktleider in de zorg en gratis retourneren.
Start gratis 150 nachten proefslapen. Bel of bestel online, wij helpen u graag.