Antidecubitus ziekenhuismatrassen

Decubitus ontstaat als gevolg van permanente druk op-, en verminderde bloedvoorziening in een bepaald huidgebied. In de meeste gevallen komt decubitus voor op de hielen en stuit. De antidecubitus ziekenhuismatrassen van Decupré kunnen de druk op deze lichaamsdelen eenvoudig wegnemen. Daardoor neemt pijn bij het liggen en de kans op decubitus af. Door het unieke zero pressure principe wordt de druk gereduceerd naar nihil.

Geen druk, geen decubitus!

Decupré levert haar antidecubitus ziekenhuismatrassen in academische, topklinische en algemene ziekenhuizen. Ook worden de gepatenteerde systemen veelvuldig ingezet bij verpleeghuizen en hospices. Onze producten voldoen aan de hoogste eisen van product en productie veiligheid en kwaliteit. Daarnaast zijn ze functioneel en innovatief. Dit is gebaseerd op resultaten van wetenschappelijke studies en tientallen jaren ervaring. Het kwaliteitsmanagementsysteem van Decupré B.V. en de toepassing daarvan voldoet aan de eisen zoals neergelegd in de norm NEN-EN-ISO 9001:2015 en is door TÜV gecertificeerd. Evaluatie van het kwaliteitsmanagementsysteem heeft plaatsgevonden door TÜV Nederland voor het toepassingsgebied:

  • Het ontwikkelen, produceren en leveren van hoofdkussens, matrassen en anti-decubitus lig- en zitsystemen voor de medische-en de consumentenmarkt.

Daarnaast zijn onze producten in overeenstemming met het Decupré gedachtegoed, onder meer wat betreft de kwaliteit van de gebruikte grondstoffen, ecologische aspecten en in het algemeen van MVO, Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Daarnaast hebben onze producten door eigen productie in Nederland een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Decupré 2000 antidecubitus matrassysteem

Het Decupré 2000 antidecubitus matrassysteem biedt uitstekend comfort en een optimale drukverdeling. Het matras heeft namelijk een comfort laag van het drukverdelende Decupré traagschuim en daarnaast een ondersteunende laag van koudschuim. Het unieke aan de Decupé-2000 ziekenhuismatrassen is dat met een zeer eenvoudige handeling de druk op stuit en hielen volledig kan worden weg genomen.

Het Decupré 2000 matrassysteem is verkrijgbaar in een medium, soft en obesitas uitvoering en kan bovendien in iedere maatvoering geleverd worden. Door de unieke opbouw vormt het perfect mee met alle bed standen (Fowler- en en semi-Fowlerhouding). Het matras is in te zetten bij decubitus categorie I, II, III en IV. Tevens zijn alle matrassen ook geseald te bestellen.

Wanneer u meer wenst te weten over de mogelijkheden, aarzelt u dan niet om contact met één van onze specialisten op te nemen door een email te sturen naar [email protected] of bel gerust 0316 750 441. Wij staan u graag te woord!

Decupré 1000 antidecubitus matrassysteem

Het Decupré 1000 antidecubitus matrassysteem biedt uitstekend comfort en een optimale drukverdeling. Het matras heeft namelijk een comfort laag van het drukverdelende Decupré traagschuim en daarnaast een ondersteunende laag van koudschuim. Het unieke aan het Decupé-1000 matrassysteem is dat met een zeer eenvoudige handeling de druk op de hielen volledig kan worden weg genomen.

Het Decupré 1000 matrasssysteem is verkrijgbaar in een medium, soft en obesitas uitvoering en kan bovendien in iedere maatvoering geleverd worden. Door de unieke opbouw vormt het perfect mee met alle bed standen (Fowler- en en semi-Fowlerhouding). Het matras is in te zetten bij decubitus categorie I, II, III, IV. Tevens zijn alle matrassen ook geseald te bestellen.

Wanneer u meer wenst te weten over de mogelijkheden, aarzelt u dan niet om contact met één van onze specialisten op te nemen door een email te sturen naar [email protected] of bel gerust 0316 750 441. Wij staan u graag te woord!

Decupré 500 anti-decubitus matrassysteem

Het Decupré 500 antidecubitus matrassysteem biedt uitstekend comfort en een optimale drukverdeling. Het matras heeft namelijk een comfort laag van het drukverdelende Decupré traagschuim en daarnaast een ondersteunende laag van koudschuim. Het Decupré 500 matras systeem onderscheidt zich door een perfecte drukverdeling waardoor de puntdruk over het gehele contactoppervlak afneemt.

Het Decupré 500 matras is verkrijgbaar in een medium, soft en obesitas uitvoering en is bovendien in alle maten verkrijgbaar. Door de unieke opbouw vormt het perfect mee met alle bed standen (Fowler- en en semi-Fowlerhouding). Het Decupré 500 matras is in te zetten bij decubitus categorie I, II, III en IV. Tevens zijn alle matrassen ook geseald te bestellen.

Wanneer u meer wenst te weten over de mogelijkheden, aarzelt u dan niet om contact met één van onze specialisten op te nemen door een email te sturen naar [email protected] of bel gerust 0316 750 441. Wij staan u graag te woord!

Wat is uw leeftijd, gewicht, lengte en slaaphouding?
Gratis proefslapen, persoonlijk ingesteld, kwaliteit van de marktleider in de zorg en gratis retourneren.
Start gratis 150 nachten proefslapen. Bel of bestel online, wij helpen u graag.