Uit onderzoek is gebleken dat één derde van Nederland kampt met slaapklachten. Deze slaapklachten kunnen onder andere ontstaan door het slapen op een matras dat onvoldoende ondersteuning biedt. Daardoor kunt u ’s nachts niet goed uitrusten, draait u te veel en komt u ’s ochtends niet fit uit uw bed. Maar welk matras moet u hebben om uw slaapklachten te verminderen? Bij Decupré kunt u het matras zelf ervaren aan de hand van onze proefslaapperiode. Zo weet u zeker dat u de juiste keuze maakt!

Wilt u ook 30 dagen lang een matras ervaren wat speciaal voor uw situatie is geadviseerd? Vul dan het adviespaneel in voor een gedegen advies van onze slaapexperts!

De tekst gaat hieronder verder

Vul het adviespaneel hieronder binnen 2 minuten in voor vrijblijvend persoonlijk advies van onze specialisten

1.

Wat is uw geslacht?


2.

Wat is uw leeftijd?


3.

Wat is uw lengte?


4.

Hoeveel weegt u?


5.

Postuur


6.

Temperatuur


7.

Lichamelijke bijzonderheden?


8.

Ik slaap nu op een ... matras


9.

Leeftijd huidige matras


10.

Hoe beoordeelt u uw eigen nachtrust?



Laatste stap

Onze specialisten zullen uw adviespaneel bestuderen en u van een vrijblijvend persoonlijk advies voorzien. Indien wij aanvullende vragen hebben, nemen wij contact op. Uw advies sturen wij u per email toe.


Naam
Email
Telefoon

Zelf het matras testen

Bij Decupré zijn wij ervan overtuigd dat u een vertekend beeld krijgt van een matras indien u naar een winkel gaat om het matras te testen. Daarom bieden wij proefslapen aan. Tijdens deze proefslaapperiode kunt u geheel vrijblijvend het matras in uw eigen slaapkamer testen. Op die manier kunt u zelf ervaren hoe u gedurende meerdere nachten op het matras slaapt. Als u daarentegen naar een winkel gaat om een matras te testen, kunt u er in de winkel wel lekker op liggen maar dit biedt geen garantie dat u er ook daadwerkelijk lekker op slaapt. Kies daarom altijd voor een proefperiode.

In een laboratoriumonderzoek

Een matras gaat gemiddeld 8 tot 10 jaar mee. Als u gedurende een proefperiode goed op het desbetreffende matras slaapt, biedt dit helaas niet direct garantie dat u over een aantal jaar nog steeds goed op het matras slaapt. Om die reden hebben laboratoriumtesten de kwaliteit van onze matrassen getest. Zo weten wij zeker dat de materialen waaruit onze matrassen bestaan ook over een aantal jaar nog steeds dezelfde kwaliteit leveren.

Het kwaliteitsmanagementsysteem van Decupré B.V. en de toepassing daarvan voldoet aan de eisen zoals neergelegd in de norm NEN-EN-ISO 9001:2015 en is door TÜV gecertificeerd. Evaluatie van het kwaliteitsmanagementsysteem heeft plaatsgevonden door TÜV Nederland voor het toepassingsgebied:

  • Het ontwikkelen, produceren en leveren van hoofdkussens, matrassen en anti-decubitus lig- en zitsystemen voor de medische-en de consumentenmarkt.

Ervaar het zelf

Een matras kunt u door een instituut laten testen óf u kunt het zelf doen! Vul nu het adviespaneel in, dan nemen onze experts zo snel mogelijk contact met u op zodat u zelf onze uitstekende kwaliteit kunt ervaren.

Terug naar het overzicht met artikelen