Uit onderzoek is gebleken dat één derde van Nederland kampt met slaapklachten. Deze slaapklachten kunnen onder andere ontstaan door het slapen op een matras dat onvoldoende ondersteuning biedt. Daardoor kunt u ’s nachts niet goed uitrusten, draait u te veel en komt u ’s ochtends niet fit uit uw bed. Maar welk matras moet u hebben om uw slaapklachten te verminderen? Bij Decupré kunt u het matras zelf testen aan de hand van onze proefslaapperiode. Zo weet u zeker dat u de juiste keuze maakt!

Zelf het matras testen

Bij Decupré zijn wij er namelijk van overtuigd dat u een vertekend beeld krijgt van het matras indien u naar een winkel gaat om het matras te testen. Daarom bieden wij proefslapen aan. Tijdens deze proefslaapperiode kunt u geheel vrijblijvend het matras in uw eigen slaapkamer testen. Op die manier kunt u zelf ervaren hoe u gedurende meerdere nachten op het matras slaapt. Als u daarentegen naar een winkel gaat om een matras te testen, kunt u er in de winkel wel lekker op liggen maar dit biedt geen garantie dat u er ook daadwerkelijk lekker op slaapt. Kies daarom altijd voor een proefperiode.

In een laboratoriumonderzoek

Een matras gaat gemiddeld 8 tot 10 jaar mee. Of u gedurende een proefperiode goed op het desbetreffende matras slaapt, biedt helaas niet direct garantie dat u over een aantal jaar nog steeds goed op het matras slaapt. Om die reden hebben onze matrassen laboratoriumtesten ondergaan. Zo weten wij zeker dat de materialen waaruit onze matrassen bestaan ook over een aantal jaar nog steeds dezelfde kwaliteit leveren.

Omdat onze matrassen ook terug te vinden zijn in ziekenhuizen, heeft het Universitair Medisch centrum van de VU in Amsterdam de opdracht aan TÜV/TNO gegeven om de Decupré matrassen te laten testen. TÜV/TNO heeft vervolgens onze matrassen beoordeeld met een maximale score van 100 van de 100 punten!

Naast de uitstekende uitkomst van TÜV/TNO testen hebben de producten van Decupré het ‘CE approved Class 1 Medical device’ certificaat ontvangen van CE Marking. Deze markering geeft aan dat het product voldoet aan de daarvoor geldende regels binnen de Europese Economische Ruimte (EER).

Ervaar het zelf

Een matras kunt u door een instituut laten testen óf u kunt het zelf doen! Vul nu het adviespaneel in, dan nemen onze experts zo snel mogelijk contact met u op zodat u zelf onze uitstekende kwaliteit kunt ervaren.

Terug naar overzicht met artikelen

“De specialisten van Decupré gaven mij een gedegen advies. Ik slaap weer heerlijk!”

Gerelateerd

Welk matras bij zwangerschap?

De zwangerschap is een tijd van veranderingen. Uw lichaam verandert, de hormonen gieren letterlijk door het lijf en u krijgt naar mate de zwangerschap vordert steeds meer pijntjes. Als gevolg van allerlei ongemakken kan de slaap ernstig verstoord worden. Maar hoe kunt...

Hoeveel mag een goed matras kosten?

Matrassen zijn er tegenwoordig in alle soorten en maten. Vandaar dat de prijzen van een matras erg uiteen kunnen lopen. Maar hoeveel mag een matras kosten voor een goede prijs-kwaliteitverhouding? In dit artikel zullen de kostenbepalende factoren van een matras...

Oorzaak en preventie Decubitus

Decubitus is een gelokaliseerde beschadiging van de huid en/of onderliggend weefsel, meestal ter hoogte van een botuitsteeksel, als gevolg van druk of druk in samenhang met schuifkracht.​