Decupré; al 15 jaar marktleider in de gezondheidszorg

Wij zijn al 15 jaar marktleider in de gezondheidszorg met onze gepatenteerde anti-decubitus traagschuim matrassen en kussens. Dit wil zeggen dat wij vele matrassen, hoofd- en zitkussens produceren voor ziekenhuizen en verpleeghuizen. Daarnaast werken we samen met een groot netwerk van fysiotherapeuten, chiropractors en andere paramedici. De paramedici werken graag mee aan de ontwikkeling van onze producten en raden ze aan hun patiënten aan. Onze matrassen, hoofdkussens en zitkussens voldoen aan de hoogste eisen wat betreft productkwaliteit. In de test van het TÜV/TNO krijgt ons schuim bijvoorbeeld een maximale score van 100 van de 100 te behalen punten.

Wat betekent ons marktleiderschap voor u

Aangezien wij al 15 jaar de marktleider in de gezondheidszorg zijn, hebben wij enorm veel kennis opgedaan op het gebied van decubitus preventie en weten wij als geen ander met welke combinatie van materialen een zo laag mogelijke druk op het lichaam kan worden bereikt. Dit levert het meeste comfort op, wat weer erg belangrijk is voor u als consument. Wij zijn één van de grootste traagschuimverwerkers dankzij het afzetvolume dat we behalen in de gezondheidszorg. Hierdoor kunnen wij onze consumentenmatrassen voor een extreem scherpe prijs aanbieden. Zo krijgt u het beste matras voor de scherpste prijs. Wanneer u onze prijzen vergelijkt met die van onze concurrenten, M-Line en Tempur, ziet u dat de Decupré matrassen zeker twee keer zo scherp geprijsd zijn.

Decupré consumentenmatrassen

De matrassen voor de zorgsector leveren wij met een gesealde tijk van Polyurethaan. Daarnaast mogen de matrassen in de meeste ziekenhuisbedden niet hoger zijn dan 15 cm. Voor de meeste mensen is dit niet optimaal voor thuis, vandaar dat er een aparte productielijn is opgezet met waanzinnig comfortabele traagschuimmatrassen voor consumenten. Sinds een aantal jaar produceren wij ook matrassen voor de particuliere markt. Dit matras kenmerkt zich door het vermogen zich helemaal aan u aan te passen.

Welk matras is geschikt voor u

Om er achter te komen welk matras het best past bij uw persoonlijke slaapsituatie kunt u gratis en vrijblijvend slaapadvies aanvragen bij onze slaapexperts. Wanneer u besluit om een matras te bestellen kunt u eerst 30 dagen proefslapen op uw nieuwe matras. Zo kunt u het matras testen voordat u besluit om deze aan te schaffen.

Wil u de uitstekende kwaliteit ervaren van de matrassen en hoofdkussens van de marktleider in de gezondheidszorg? Vul dan het adviespaneel in. Onze experts zullen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u opnemen om u te voorzien van persoonlijk en gedegen matrasadvies. Begin vandaag nog met goed slapen!

Terug naar overzicht met artikelen

“De specialisten van Decupré gaven mij een gedegen advies. Ik slaap weer heerlijk!”

Gerelateerd

Waarvoor is de proefslaap periode bedoeld?

Zoals u wellicht weet biedt Decupré een proefperiode aan. Gedurende deze proefperiode kunt u het door u gekozen matras en/of hoofdkussen geheel vrijblijvend en kosteloos ervaren in uw eigen vertrouwde slaapkamer. Maar waarom bieden wij proefslapen aan? Dat is één van...

Goed matras advies helpt u bij uw matraskeuze

Een nieuw matras aanschaffen is niet iets wat u iedere dag doet. Daarom is het zeer waarschijnlijk dat u vragen heeft en zich afvraagt welk matras geschikt is voor uw persoonlijke situatie. Goed slapen is belangrijk maar een goed matras kiezen is daarentegen niet...

Aanbieders van matrassen

U heeft vast wel gehoord van de grote namen in de matrassenbranche. Naast deze kwalitatief hoogwaardige concurrenten zijn er ook tal van kleinere matras aanbieders. In dit artikel zullen wij u een beeld geven van de markt en de verschillende aanbieders. De volgende...