Decupré al 13 jaar marktleider in de zorg

Wij zijn al 13 jaar marktleider in de gezondheidszorg met onze gepatenteerde anti-decubitus traagschuim matrassen en kussens. Dit wil zeggen dat wij vele matrassen, hoofd- en zitkussens produceren voor ziekenhuizen en verpleeghuizen. Daarnaast werken we samen met een groot netwerk van fysiotherapeuten, chiropractors en andere paramedici. De paramedici werken graag met onze producten en raden ze aan hun patiënten aan. Onze matrassen, hoofdkussens en zitkussens voldoen aan de hoogste eisen van productkwaliteit. In de test van het TÜV/TNO krijgt ons schuim bijvoorbeeld een maximale score van 100 van de 100 te behalen punten.

Wat betekent ons marktleiderschap voor u

Op basis van de kennis en kunde die wij hebben opgedaan op het gebied van decubitus preventie weten wij als geen ander met welke combinatie van materialen een zo laag mogelijke druk op het lichaam kan worden bereikt. Dit levert het meeste comfort op, wat weer erg belangrijk is voor u als consument. Wij zijn één van de grootste traagschuimverwerkers dankzij het afzetvolume dat we behalen in de gezondheidszorg. Hierdoor kunnen wij onze consumentenmatrassen voor een extreem scherpe prijs aanbieden. Zo krijgt u het beste matras voor de scherpste prijs. Wanneer u onze prijzen vergelijkt met die van onze concurrenten, M-Line en Tempur, ziet u dat de Decupré matrassen zeker twee keer zo scherp geprijsd zijn.

Decupré consumentenmatrassen

De matrassen voor de zorgsector leveren wij met een Polyurethaan tijk. Daarnaast mogen de matrassen in de meeste ziekenhuisbedden niet hoger zijn dan 15 cm. Voor de meeste mensen is dit niet optimaal voor thuis, vandaar dat er een aparte productielijn is opgezet met waanzinnig comfortabele traagschuimmatrassen voor consumenten. Sinds een aantal jaar produceren wij ook matrassen voor de particuliere markt. Dit matras kenmerkt zich door het vermogen zich helemaal aan u aan te passen. Onlangs zijn de Decupré matrassen getest door de Consumentenbond en zijn wij geëindigd in de top 3 beste traagschuimmatrassen.

Welk matras is geschikt voor u

Om er achter te komen welk matras het best past bij uw persoonlijke slaapsituatie kunt u gratis en vrijblijvend slaapadvies aanvragen bij onze slaapexperts. Wanneer u besluit om een matras te bestellen kunt u eerst 30 dagen proefslapen op uw nieuwe matras. Zo kunt u het matras testen voordat u besluit om deze aan te schaffen.