Onafhankelijk kwaliteitsinstituut TÜV/TNO

Wat is TÜV/TNO?

TÜV/TNO is een onafhankelijk kwaliteitsinstituut dat producten certificeert op basis van uitgebreid laboratoriumonderzoek. Het doel van TÜV/TNO is om op een onafhankelijke en transparante manier inzicht te geven in de kwaliteit van producten door gebruik te maken van ervaren wetenschappers. TÜV/TNO stelt hoge eisen aan haar certificaten en keurmerken, die internationaal worden erkend.

De geschiedenis van TÜV/TNO

TÜV/TNO is voortgevloeid uit een samenwerking tussen twee bedrijven: TÜV Rheinland en TNO Electronic Products & Services. Samen zijn hun namen gecombineerd tot TÜV/TNO. De basis van TÜV/TNO ligt bij TÜV Rheinland. Dit is een Duitse leverancier op het gebied van technische diensten. De missie van TÜV Rheinland is om duurzame ontwikkelingen in gang te zetten op het gebied van veiligheid en kwaliteit.

TÜV Nederland

TÜV Nederland, de Nederlandse afdeling van TÜV Rheinland, heeft zich gespecialiseerd in het verstrekken van onafhankelijke beoordelingen zoals certificering, keuring, inspectie en training.  Sinds 1981 bevordert TÜV Nederland de veiligheid, kwaliteit, betrouwbaarheid en leefomgeving van organisaties, overheid en samenleving. Hierbij vormen objectiviteit, onafhankelijkheid, transparantie, deskundigheid en integriteit het fundament.

Dagelijks worden in Nederland door meer dan 175 vakkundige mensen producten, diensten, systemen, arbeidsmiddelen, transsportmiddelen en machines beoordeeld. TÜV Nederland heeft een nuchtere, laagdrempelige en praktijkgerichte kijk op het beoordelen. Aan de hand van een TÜV Nederland beoordeling wordt er aangetoond dat een bepaald product voldoet aan de gestelde eisen betreft betrouwbaarheid. Tijdens een beoordeling benoemt TÜV Nederland alle risico’s en pijnpunten zodat er gestreefd kan worden naar verbetering.

Wat houdt het TÜV/TNO-keurmerk in?

Het TÜV/TNO-keurmerk houdt in dat een product, dienst, proces of organisatie voldoet aan eisen betreft wetgeving, normen en keurmerken. Het TÜV/TNO-keurmerk toont op basis van een onafhankelijk onderzoek door ervaren wetenschappers aan dat het betreffende product voldoet aan de kwaliteitsvereisten. Het TÜV/TNO-keurmerk wordt ook internationaal erkend.

Het TÜV/TNO-keurmerk van Decupré

Aangezien Decupré matrassen ook gebruikt worden in ziekenhuizen is het noodzakelijk onze kwaliteit wetenschappelijk te kunnen aantonen. Daarom zijn alle Decupré producten getest door TÜV/TNO.

TÜV/TNO heeft de producten van Decupré beoordeeld met een score van 100 van de 100 punten. Deze maximale score geeft aan dat de kwaliteit van de door ons gebruikte materialen uitstekend is. Tevens bevestigt dit dat onze schuimlagen de optimale combinatie van comfort en duurzaamheid bieden. Hierdoor zijn Decupré matrassen niet alleen uitermate geschikt in de zorg, maar ook voor bij u thuis.

Wilt u meer weten over onze hoogwaardige matrassen? Vul hieronder het adviespaneel in om in contact te komen met onze experts!

1. Wat is uw geslacht?

Geslacht
2. Wat is uw leeftijd?

Leeftijd
3. Wat is uw lengte?

Lengte
4. Hoeveel weegt u?
Gewicht
5. Postuur

6. Temperatuur

Warmte

 
7. Lichamelijke bijzonderheden?

Klachten
8. Ik slaap nu op een ... matras

Huidige matras
9. Leeftijd huidige matras

Leeftijd matras
10. Hoe beoordeelt u uw eigen nachtrust?
Nachtrust
11. Hoe heeft u Decupré voor het eerst gevonden?
Marketing

Wij vragen u om uw contactgegevens omdat wij die nodig hebben om u een accuraat rapport te kunnen bezorgen.

Onze garantie: Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het geven van het door u gevraagde slaapadvies. Na het uitbrengen van het advies worden uw gegevens vernietigd. Wij delen deze gegevens niet met derden.Naam
Email
Telefoon