Welk matras is het beste voor mij?

Ontvang vrijblijvend advies

Decupré is al 13 jaar marktleider in de zorgsector en helpt zodoende mensen met uiteenlopende lichamelijke klachten. Wij werken hiervoor uitsluitend met hoge kwaliteit traagschuim matrassen die een goede slaaphouding bevorderen. Onze orthopedische matrassen zijn comfort verhogend, wat betekent dat het hele lichaam wordt ondersteund en de drukverdeling optimaal is. Hierdoor ontstaat er geen piekdruk op bepaalde ledematen waardoor er niets wordt afgekneld of wordt belemmerd om een gezonde slaaphouding aan te nemen. Hierom zijn al onze matrassen opgebouwd uit zowel traagschuim als koudschuim wat bekroond is met 100 van de 100 punten door het TÜV/TNO. Traagschuim herverdeelt de druk optimaal, terwijl het koudschuim zorgt voor de benodigde ondersteuning. Nieuwsgierig geworden over het beste matras bij uw klachten? Vul hieronder het adviespaneel in, dan helpen wij u graag!

“De professionals van Decupré gaven mij een gedegen advies. Ik slaap heerlijk op mijn nieuwe matras!”
, Your Content Goes Here

Vul het adviespaneel hieronder binnen 2 minuten in voor vrijblijvend persoonlijk advies van onze specialisten

[qsm quiz=1]

Voordelen Decupré slaapcomfort

  • De expertise van de marktleider in de zorg
  • 100/100 score van TÜV/TNO voor kwaliteit
  • Zeer hoge klantenwaardering
  • Gratis professioneel advies
  • Matrassen worden individueel ingesteld
  • Proefslapen zonder betaling vooraf
  • Veelzijdig assortiment voor elke behoefte en prijzen vanaf € 295

“De professionals van Decupré gaven mij een gedegen advies. Ik slaap heerlijk”

Klanten beoordelen ons met een 9,2. Bekijk hier onze beoordelingen.

“De professionals van Decupré gaven mij een gedegen advies. Ik slaap heerlijk”

Klanten beoordelen ons met een 9,2. Bekijk hier onze beoordelingen.

Wie is Decupré?

Decupré is al 15 jaar marktleider in de zorgsector en wil het beste slaapcomfort toegankelijk maken voor iedereen met een veelzijdig assortiment met kwalitatief hoogwaardige matrassen en boxsprings voor elke behoefte. Onze matrassen bestaan uit een combinatie van zeer hoogwaardig, gecertificeerd traagschuim en koudschuim met een innovatieve opbouw en kunnen individueel ingesteld worden op basis van uw situatie en klachten. Hierdoor kunnen wij optimale ondersteuning en comfort bieden voor ieder budget. Onze materialen zijn getest en gecertificeerd door het TÜV/TNO en alle producten zijn beschikbaar met vrijblijvend proefslapen zonder betaling vooraf. Vul het adviespaneel in voor persoonlijk slaapadvies van onze experts.

Ontvang tips voor het kopen van het juiste traagschuim matras

Bij Decupré ontvangt u gratis en geheel vrijblijvend een gedegen professioneel slaapadvies van onze experts. Goed slapen is belangrijk en een goed matras kiezen is niet gemakkelijk, vandaar dat u een persoonlijk en gedegen slaapadvies ontvangt wanneer u het advies paneel invult. Het verplicht u tot niets en u leert waarop u moet letten bij de aanschaf van een boxspring, matras, hoofdkussen of zitkussen.

Marktleider gezondheidszorg

Decupré is de nummer 1 keuze van ziekenhuizen en specialist op het gebied van gezond slapen. Uit de kennis die Decupré heeft ontwikkeld op het gebied van decubitus preventie weet Decupré als geen ander met welke combinatie van materialen een zo laag mogelijke druk op het lichaam kan worden bereikt. Dit levert ook het meeste comfort op. En dat is belangrijk voor u als consument. Met de drukverlagende traagschuim matrassen en boxsprings van Decupré creëert u de optimale slaapomgeving.

Proefslapen

U mag op de Decupré producten vrijblijvend proefslapen zonder betaling vooraf. Zo kunt u in uw eigen omgeving het comfort van de producten ervaren. Als u aangeeft dat u uw bestelling niet wilt houden, dan haalt Decupré uw bestelling op (in het geval van een matras of boxspring) of u stuurt zelf uw bestelling terug (ingeval van hoofd- of zitkussens). Als u uw bestelling houdt dan sturen we u na de proefperiode pas de factuur. Zo weet u dat wat u koopt het beste is voor u. Nieuwsgierig geworden? Bekijk onze producten hier.

Professioneel advies

Aangezien een goed matras kiezen nog niet zo gemakkelijk is, ontvangt u bij Decupré een persoonlijk en professioneel slaapadvies van onze specialisten. Door middel van hun uitgebreide ervaring en kennis kunnen ze u helpen het matras te vinden dat het beste bij u persoonlijk past. Dit advies is geheel en vrijblijvend.

Het heeft te lang geduurd voordat ik wist dat goed slapen geen kwestie van gewoon geluk hebben is.

Lekker slapen, ik weet nu wat dat is.

De profs van Decupré gaven mij een goed advies. Ik slaap heerlijk.

Wij slapen fantastisch op de Decupré Quad Core matrassen en de Adaptable hoofdkussens.

Wat is uw leeftijd, gewicht, lengte en slaaphouding?
Gratis proefslapen, persoonlijk ingesteld, kwaliteit van de marktleider in de zorg en gratis retourneren.
Start gratis 150 nachten proefslapen. Bel of bestel online, wij helpen u graag.