Gesealde producten

Matrassen en hoofdkussens kunnen een bron van vervuiling en oorzaak van astmatische en allergische reacties zijn. De gesealde producten van Decupré zijn volledig afgesloten of af te sluiten. Hierdoor kan verontreiniging niet in het product komen en kunnen allergenen er niet uit komen. Ga voor gesealde matrassen en hoofdkussens voor een optimale hygiëne.

Bent u benieuwd naar de gesealde producten van Decupré en hoe deze uw slaapsituatie kunnen verbeteren? Vul dan het adviespaneel in voor een gedegen en persoonlijk slaapadvies van één van onze experts!

De tekst gaat hieronder verder

De gesealde producten van Decupré

De gesealde producten van Decupré zijn omkleed met een hoogwaardige XCL Polyurethaan tijk. De tijk kan zelfs met 5000ppm chloor worden gereinigd. Decupré heeft een lastechniek ontwikkeld waarmee de lasnaden van deze producten buitengewoon sterk zijn en de duurzaamheid is verzekerd. Deze producten kunnen probleemloos door een ziekenhuiswasstraat.

Kostenbesparing zieken- en verpleeghuizen

Met de gesealde producten van Decupré kunnen zieken- en verpleeghuizen belangrijke besparingen op de reinigingskosten realiseren. Daarnaast kunnen zij het comfort voor hun patiënten aanmerkelijk verbeteren en een belangrijke bijdrage leveren aan de instellingshygiëne.

Terug naar het overzicht met artikelen

Liever persoonlijk slaapadvies van onze slaapexperts? Vul dan het adviespaneel in. Onze experts maken geheel vrijblijvend persoonlijk advies.

150 dagen proefslapen

Adviespaneel


Vul het adviespaneel binnen 2 minuten in en ontvang vrijblijvend advies van onze specialisten.1. Wat is uw geslacht?

[trueflowchat]