Een nieuw matras aanschaffen is niet iets wat u iedere dag doet. Het is zeer waarschijnlijk dat u vragen heeft en zich afvraagt welk matras nou geschikt is voor uw persoonlijke situatie. Goed slapen is belangrijk en een goed matras kiezen niet gemakkelijk, vandaar dat een persoonlijk gedegen slaapadvies u kan helpen om de juiste keuze te maken.

Waarom heeft u matras advies nodig?

Onze slaapexperts hebben jarenlange ervaring met adviseren. De slaapexpert kijkt samen met u naar uw persoonlijke situatie; naar de klachten die u beschrijft, de aard hiervan en de overeenkomsten die hij of zij bespeurt met anderen. Op basis van dit gesprek kan een goede inschatting gemaakt worden van uw persoonlijke situatie en een passende oplossing aangeboden worden. Zo weet u dat u voor een matras kiest dat bij u past en ervoor zorgt dat u een gezonde en comfortabele slaaphouding aanneemt.

Hoe kunt u slaapadvies aanvragen?

In slechts 2 minuten tijd kunt u het advies paneel invullen op deze website. Het advies paneel bestaat uit een aantal demografische vragen en vragen met betrekking tot uw huidige slaapsituatie. Er wordt bijvoorbeeld gevraagd naar uw slaapklachten, de leeftijd van het huidige matras en het soort matras waar u nu op slaapt. Op basis van deze gegevens kan onze productspecialist het beste matras voor uw situatie vinden. U kunt hier uw gratis vrijblijvend slaapadvies aanvragen.

Proefslapen op uw nieuwe matras

Bij Decupré kunt u eerst 30 dagen proefslapen op uw nieuwe matras. Wanneer u naar aanleiding van uw advies graag een matras wilt bestellen kunt u deze dus eerst 30 dagen thuis uitproberen. Zo weet u zeker dat het aangeraden matras helemaal bij u past. U ontvangt de factuur pas aan het eind van de proefperiode, maar alleen als u tevreden bent. Niet tevreden? Dan halen wij het matras weer op. Het komt haast niet voor dat onze klanten niet tevreden zijn met het product wanneer ze vooraf goed geïnformeerd zijn door een slaapexpert.

Maak een afspraak in onze showroom

Wilt u de producten graag willen zien voor u aan de proefperiode begint? Dat kan. Een aantal van onze artikelen zijn uit te proberen in onze showroom. U bent van harte welkom bij ons in de showroom in Didam of in Rotterdam. Dit is uitsluitend mogelijk op afspraak zodat er een productspecialist aanwezig is om u te helpen. Om een afspraak te maken kunt u ons bellen of het contactformulier op de contactpagina invullen. Wij zullen dan zorgen dat een van onze specialisten voor u klaar staat.