Hoogwaardige persoonlijk ingestelde traagschuim matrassen

Vrijblijvend slaapadvies

De matrassen van Decupré hebben hun kwaliteit keer op keer bewezen. Zo zijn de materialen beoordeeld door het TÜV/TNO met de maximale score van 100 van de 100 te behalen punten. Wellicht nog belangrijker is dat onze klanten ons bekronen met een gemiddelde van maar liefst 9.2! Vul het adviespaneel in en ontvang vrijblijvend advies van de specialisten van de marktleider in de zorgsector over welk matras het meest voor u geschikt is.

Ontvang tips voor het kopen van het juiste traagschuim matras

Bij Decupré ontvangt u gratis en geheel vrijblijvend een gedegen professioneel slaapadvies van onze experts. Goed slapen is belangrijk en een goed matras kiezen is niet gemakkelijk, vandaar dat u een persoonlijk en gedegen slaapadvies ontvangt wanneer u het advies paneel invult. Het verplicht u tot niets en u leert waarop u moet letten bij de aanschaf van een boxspring, matras, hoofdkussen of zitkussen.

Vul het adviespaneel hieronder binnen 2 minuten in voor vrijblijvend persoonlijk advies van onze specialisten

[qsm quiz=1]

Voordelen Decupré slaapcomfort

  • De expertise van de marktleider in de zorg
  • 100/100 score van TÜV/TNO voor kwaliteit
  • Zeer hoge klantenwaardering
  • Gratis professioneel advies
  • Matrassen worden individueel ingesteld
  • Proefslapen zonder betaling vooraf
  • Veelzijdig assortiment voor elke behoefte en prijzen vanaf € 295

“De professionals van Decupré gaven mij een gedegen advies. Ik slaap heerlijk”

Klanten beoordelen ons met een 9,2. Bekijk hier onze beoordelingen.

“De professionals van Decupré gaven mij een gedegen advies. Ik slaap heerlijk”

Klanten beoordelen ons met een 9,2. Bekijk hier onze beoordelingen.

Vul het advies paneel binnen een paar klikken en 2 minuten in en ontvang een vrijblijvend professioneel slaapadvies van onze specialisten

Marktleider gezondheidszorg

Decupré is de nummer 1 keuze van ziekenhuizen en specialist op het gebied van gezond slapen. Uit de kennis die Decupré heeft ontwikkeld op het gebied van decubitus preventie weet Decupré als geen ander met welke combinatie van materialen een zo laag mogelijke druk op het lichaam kan worden bereikt. Dit levert ook het meeste comfort op. En dat is belangrijk voor u als consument. Met de drukverlagende traagschuim matrassen en boxsprings van Decupré creëert u de optimale slaapomgeving.

Proefslapen

U mag op de Decupré producten vrijblijvend proefslapen zonder betaling vooraf. Zo kunt u in uw eigen omgeving het comfort van de producten ervaren. Als u aangeeft dat u uw bestelling niet wilt houden, dan haalt Decupré uw bestelling op (in het geval van een matras of boxspring) of u stuurt zelf uw bestelling terug (ingeval van hoofd- of zitkussens). Als u uw bestelling houdt dan sturen we u na de proefperiode pas de factuur. Zo weet u dat wat u koopt het beste is voor u. Nieuwsgierig geworden? Bekijk onze producten hier.

Professioneel advies

Aangezien een goed matras kiezen nog niet zo gemakkelijk is, ontvangt u bij Decupré een persoonlijk en professioneel slaapadvies van onze specialisten. Door middel van hun uitgebreide ervaring en kennis kunnen ze u helpen het matras te vinden dat het beste bij u persoonlijk past. Dit advies is geheel en vrijblijvend.

Het heeft te lang geduurd voordat ik wist dat goed slapen geen kwestie van gewoon geluk hebben is.

Lekker slapen, ik weet nu wat dat is.

De profs van Decupré gaven mij een goed advies. Ik slaap heerlijk.

Wij slapen fantastisch op de Decupré Quad Core matrassen en de Adaptable hoofdkussens.

Wat is uw leeftijd, gewicht, lengte en slaaphouding?
Gratis proefslapen, persoonlijk ingesteld, kwaliteit van de marktleider in de zorg en gratis retourneren.
Start gratis 150 nachten proefslapen. Bel of bestel online, wij helpen u graag.