Decupré: de beste matrassen bij decubitus

Waarom zijn de matrassen van Decupré uitermate geschikt bij decubitus?

Decupré heeft al jaren ervaring met het produceren én leveren van matrassen bij decubitus. Onze matrassen kunnen gedurende de nacht de pijn die ontstaat door decubitus verlichten en helpen u tevens aan een betere nachtrust. Een goede nachtrust is voor iedereen essentieel, maar wanneer u lijdt aan decubitus is dit niet altijd vanzelfsprekend. Liggen kan namelijk erg pijnlijk zijn. Een goede nachtrust is echter essentieel voor het herstel van het lichaam. Bij Decupré hebben we de beste matrassen voor mensen met decubitus. Als u decubitus heeft, is een goede drukherverdeling de aller belangrijkste eigenschap van die een matras moet hebben. Doordat een Decupré matras de druk reduceert to 0, zullen er geen piekdrukken ontstaan op spieren en gewrichten waardoor doorligwonden niet ontstaan of verergeren. Tevens kunt u bij onze matrassen stukken uit het matras nemen om lichaamsdelen die aangetast zijn door decubitus bloot te leggen, waardoor decubitus helemaal geen kans meer heeft om te verergeren. Tevens hebben onze matrassen een erg goed aanpassend vermogen. Dit zorgt ervoor dat het matras zich vormt naar de contouren van uw lichaam. Zo komt uw ruggenwervel in de juiste dubbele S-houding te liggen. Deze houding zorgt er voor dat uw lichaam volledig tot rust kan komen en de spieren zich niet hoeven in te spannen. Daarnaast is een goede ondersteuning essentieel. Dit zorgt er tevens voor dat uw spieren ontlast worden omdat het matras de ondersteuning op zich neemt.

Dankzij het gebruik van uitsluitend de beste materialen kunnen wij het hoogste comfort voor mensen met decubitus garanderen. Onze matrassen bestaan uit hoogwaarig traagschuim en HR koudschuim, beiden met een densiteit van 55. Bij een densiteit tussen de 50 en 60 spreken we van kwalitatief hoogwaardig schuim. Traagschuim zorgt er enerzijds voor dat het matras zich perfect aan u aanpast en de druk op uw lichaam reduceert tot 0. Koudschuim zorgt anderzijds voor de goede ondersteuning. Deze combinatie van materialen geeft uw lichaam de kans om goed te herstellen en tot rust te komen, terwijl decubitus door de perfecte drukherverdeling geen kans heeft om te ontwikkelen.

Wilt u weten welk Decupré matras geschikt is voor uw situatie?
Vul dan hier het adviespaneel in.

Decupré is al meer dan 15 jaar marktleider in de zorg

Decupré is al meer dan 15 jaar marktleider in de zorg. Zo leven wij een tal van producten aan verschillende academische ziekenhuizen door heel Nederland. Denk hierbij aan behandeltafelmatrassen, couveusematrassen, rolstoelkussens en uiteraard die reguliere ziekenhuismatrassen. Op deze pagina vindt u meer informatie over de producten die we aanbieden op de medische markt. De ziekenhuizen hebben zeer hoge kwaliteitseisen als het gaat om de producten die zijn gebruiken. Onze producten voldoen aan de hoogste eisen van product en productie veiligheid en kwaliteit. Daarnaast zijn ze functioneel en innovatief. Dit is gebaseerd op resultaten van wetenschappelijke studies en tientallen jaren ervaring. Het kwaliteitsmanagementsysteem van Decupré B.V. en de toepassing daarvan voldoet aan de eisen zoals neergelegd in de norm NEN-EN-ISO 9001:2015 en is door TÜV gecertificeerd. Evaluatie van het kwaliteitsmanagementsysteem heeft plaatsgevonden door TÜV Nederland voor het toepassingsgebied: Het ontwikkelen, produceren en leveren van hoofdkussens, matrassen en anti-decubitus lig- en zitsystemen voor de medische-en de consumentenmarkt. De technologiën die gebruikt worden in de ziekenhuisproducten worden uiteraard ook gebruikt in alle matrassen voor thuis. Op deze manier kunnen wij de kwaliteit van een ziekenhuismatras aanbieden, gewoon voor bij u thuis. Een overzicht van onze producten voor bij u thuis vindt u hier.

Bent u benieuwd wat onze klanten te zeggen hebben over de matrassen van Decupré? Neem dan een kijkje bij de recensies.

Vul het adviespaneel hieronder binnen 2 minuten in voor vrijblijvend persoonlijk advies van onze specialisten

1.

Wat is uw geslacht?


2.

Wat is uw leeftijd?


3.

Wat is uw lengte?


4.

Hoeveel weegt u?


5.

Postuur


6.

Temperatuur


7.

Lichamelijke bijzonderheden?


8.

Ik slaap nu op een ... matras


9.

Leeftijd huidige matras


10.

Hoe beoordeelt u uw eigen nachtrust?