Decupré: de meest luxe matrassen voor bij u thuis

Waarom zijn de zeer luxe matrassen van Decupré zo goed?

Decupré heeft al jaren ervaring met het produceren én leveren van zeer luxe matrassen van de hoogste kwaliteit. We gebruiken uitsluitend de beste materialen. Onze matrassen worden allen lokaal geproduceerd, waardoor het kwaliteitsmanagement volledig door ons uitgevoerd wordt. De kwaliteit van onze matrassen zit hem in het gebruik van hoogwaardig traag-en koudschuim. Beiden schuimen hebben een densiteit van 55. Bij een densiteit tussen de 50 en 60 spreken we van kwalitatief hoogwaardig schuim. Deze twee materialen hebben drie belangrijke eigenschappen. Allereerst zorgt ons traagschuim voor een erg goed aanpassend vermogen. Dit zorgt ervoor dat het matras zich vormt naar de contouren van uw lichaam. Zo komt uw ruggenwervel in de juiste dubbele S-houding te liggen. Deze houding zorgt er voor dat uw lichaam volledig tot rust kan komen en de spieren zich niet hoeven in te spannen. Daarnaast biedt ons hoogwaardige koudschuim een perfecte ondersteuning. Dit zorgt er tevens voor dat uw spieren ontlast worden omdat het matras de ondersteuning op zich neemt. U wordt dan als het ware gedragen door het matras. Als laatste heeft ons traagschuim een uitstekende drukherverdeling. Deze drukherverdeling zorgt ervoor dat er geen piekdrukken ontstaan. Hierdoor ontstaat er dus geen extra druk op uw spieren en gewrichten. Zo zult u niet onnodig gaan draaien en uzelf uit de diepe slaap houden. Deze drie eigenschappen, in combinatie met de luxe tijk van 550 grams viscose doek, zorgen voor een heerlijke nachtrust.

Op een Decupré matras zult u uitstekend liggen, omdat het matras zich als het ware aan u aanpast. De hoge kwaliteit van het matras is meteen te voelen. De kwaliteit die u ervaart als u in een luxe hotel slaapt, kunt u met een Decupré matras gewoon bij u thuis creëren.

Wilt u weten welk Decupré matras geschikt is voor uw situatie?
Vul dan hier het adviespaneel in.

Decupré is al meer dan 15 jaar marktleider in de zorg

Decupré is al meer dan 15 jaar marktleider in de zorg. Zo leven wij een tal van producten aan verschillende academische ziekenhuizen door heel Nederland. Denk hierbij aan behandeltafelmatrassen, couveusematrassen, rolstoelkussens en uiteraard die reguliere ziekenhuismatrassen. Op deze pagina vindt u meer informatie over de producten die we aanbieden op de medische markt. De ziekenhuizen hebben zeer hoge kwaliteitseisen als het gaat om de producten die zijn gebruiken. Onze producten voldoen aan de hoogste eisen van product en productie veiligheid en kwaliteit. Daarnaast zijn ze functioneel en innovatief. Dit is gebaseerd op resultaten van wetenschappelijke studies en tientallen jaren ervaring. Het kwaliteitsmanagementsysteem van Decupré B.V. en de toepassing daarvan voldoet aan de eisen zoals neergelegd in de norm NEN-EN-ISO 9001:2015 en is door TÜV gecertificeerd. Evaluatie van het kwaliteitsmanagementsysteem heeft plaatsgevonden door TÜV Nederland voor het toepassingsgebied: Het ontwikkelen, produceren en leveren van hoofdkussens, matrassen en anti-decubitus lig- en zitsystemen voor de medische-en de consumentenmarkt. De technologiën die gebruikt worden in de ziekenhuisproducten worden uiteraard ook gebruikt in alle matrassen voor thuis. Op deze manier kunnen wij de kwaliteit van een ziekenhuismatras aanbieden, gewoon voor bij u thuis. Een overzicht van onze producten voor bij u thuis vindt u hier.

Bent u benieuwd wat onze klanten te zeggen hebben over de matrassen van Decupré? Neem dan een kijkje bij de recensies.

Vul het adviespaneel hieronder binnen 2 minuten in voor vrijblijvend persoonlijk advies van onze specialisten

1.

Wat is uw geslacht?


2.

Wat is uw leeftijd?


3.

Wat is uw lengte?


4.

Hoeveel weegt u?


5.

Postuur


6.

Temperatuur


7.

Lichamelijke bijzonderheden?


8.

Ik slaap nu op een ... matras


9.

Leeftijd huidige matras


10.

Hoe beoordeelt u uw eigen nachtrust?