Decupré: de beste matrassen bij fibromyalgie

Waarom zijn de matrassen van Decupré uitermate geschikt bij fibromyalgie?

Decupré heeft al jaren ervaring met het produceren én leveren van matrassen bij fibromylagie. Onze matrassen kunnen gedurende de nacht de pijn die ontstaat door fibromyalgie verlichten en helpen u tevens aan een betere nachtrust. Een goede nachtrust is voor iedereen essentieel, maar wanneer u lijdt aan fibromyalgie is dit extra belangrijk. Het is namelijk bewezen dat een goede nachtrust de klachten bij fibromyalgie kan verminderen. Bij een goede nachtrust krijgt het lichaam de kans om te herstellen, waardoor pijnlijke klachten van fibromyalgie mogelijk afnemen. Ook zult u overdag minder last hebben van uw fibromyalgie wanneer u een goede nachtrust heeft gehad. Onze matrassen hebben een erg goed aanpassend vermogen. Dit zorgt ervoor dat het matras zich vormt naar de contouren van uw lichaam. Zo komt uw ruggenwervel in de juiste dubbele S-houding te liggen. Deze houding zorgt er voor dat uw lichaam volledig tot rust kan komen en de spieren zich niet hoeven in te spannen. Daarnaast is een goede ondersteuning essentieel wanneer u fibromyalgie heeft. Dit zorgt er tevens voor dat uw spieren ontlast worden omdat het matras de ondersteuning op zich neemt. Als u fibromylagie heeft is een goede drukherverdeling het aller belangrijkst. Deze drukherverdeling zorgt ervoor dat er geen piekdrukken ontstaan. Hierdoor ontstaat er dus geen extra druk op uw spieren en gewrichten waardoor de fibromyalgie niet zal verergeren.

Dankzij het gebruik van uitsluitend de beste materialen kunnen wij het hoogste comfort voor mensen met fibromyalgie garanderen. Onze matrassen bestaan uit hoogwaarig traagschuim en HR koudschuim, beiden met een densiteit van 55. Bij een densiteit tussen de 50 en 60 spreken we van kwalitatief hoogwaardig schuim. Traagschuim zorgt er enerzijds voor dat het matras zich perfect aan u aanpast en de druk op uw lichaam reduceert tot 0. Koudschuim zorgt anderzijds voor de goede ondersteuning. Deze combinatie van materialen geeft uw lichaam de kans om goed te herstellen en tot rust te komen zodat de pijn door fibromyalgie minimaal blijft.

Wilt u weten welk Decupré matras geschikt is voor uw situatie?
Vul dan hier het adviespaneel in.

Decupré is al meer dan 15 jaar marktleider in de zorg

Decupré is al meer dan 15 jaar marktleider in de zorg. Zo leven wij een tal van producten aan verschillende academische ziekenhuizen door heel Nederland. Denk hierbij aan behandeltafelmatrassen, couveusematrassen, rolstoelkussens en uiteraard die reguliere ziekenhuismatrassen. Op deze pagina vindt u meer informatie over de producten die we aanbieden op de medische markt. De ziekenhuizen hebben zeer hoge kwaliteitseisen als het gaat om de producten die zijn gebruiken. Onze producten voldoen aan de hoogste eisen van product en productie veiligheid en kwaliteit. Daarnaast zijn ze functioneel en innovatief. Dit is gebaseerd op resultaten van wetenschappelijke studies en tientallen jaren ervaring. Het kwaliteitsmanagementsysteem van Decupré B.V. en de toepassing daarvan voldoet aan de eisen zoals neergelegd in de norm NEN-EN-ISO 9001:2015 en is door TÜV gecertificeerd. Evaluatie van het kwaliteitsmanagementsysteem heeft plaatsgevonden door TÜV Nederland voor het toepassingsgebied: Het ontwikkelen, produceren en leveren van hoofdkussens, matrassen en anti-decubitus lig- en zitsystemen voor de medische-en de consumentenmarkt. De technologiën die gebruikt worden in de ziekenhuisproducten worden uiteraard ook gebruikt in alle matrassen voor thuis. Op deze manier kunnen wij de kwaliteit van een ziekenhuismatras aanbieden, gewoon voor bij u thuis. Een overzicht van onze producten voor bij u thuis vindt u hier.

Bent u benieuwd wat onze klanten te zeggen hebben over de matrassen van Decupré? Neem dan een kijkje bij de recensies.

Vul het adviespaneel hieronder binnen 2 minuten in voor vrijblijvend persoonlijk advies van onze specialisten

1.

Wat is uw geslacht?


2.

Wat is uw leeftijd?


3.

Wat is uw lengte?


4.

Hoeveel weegt u?


5.

Postuur


6.

Temperatuur


7.

Lichamelijke bijzonderheden?


8.

Ik slaap nu op een ... matras


9.

Leeftijd huidige matras