Traagschuim matras kopen voor thuis

Decupré individueel ingestelde multilayer traagschuim matrassen zijn opgebouwd uit zowel traagschuim als koudschuim. Deze combinatie geeft de optimale drukverdeling, ondersteuning en bovendien een uitstekend comfort. Al onze matrassen bevatten 7 zones die ervoor zorgen dat alle lichaamsdelen evenredig worden verdeeld. Het aantal lagen in de matrassen varieert van minimaal 4 tot maximaal 7 lagen. Daarnaast hebben wij matrassen met a-concentrische banen en luchtkamers, daarmee kunt u uw matras naar eigen wens instellen. Matras kopen en/of uitproberen? Hieronder vindt u het matrassen overzicht, hier kunt u de verschillende matrassen en hun eigenschappen vergelijken. Klik hier indien u slaapadvies wilt ontvangen om te bepalen welke matras het meest voor u geschikt is, dan helpen wij u graag.

 

Heeft u vragen, bel ons dan gerust op 0316750441. U kunt ook het adviespaneel invullen, dan nemen wij contact met u op.

Ons matrassen overzicht

Kwaliteit Decupré matrassen

Door onze kennis en ervaring weten wij als geen ander met welke materialen een zo laag mogelijke druk op het lichaam bereikt kan worden. Met deze kennis leveren wij de beste ondersteuning daarnaast en het hoogste comfort. Ter illustratie: Decupré heeft een perfecte score van 100/100 punten behaald in de test van het gerenommeerde TÜV Rheinland instituut.

30 dagen proefslapen

U mag de Decupré producten eerst 30 dagen gratis uitproberen (**). Zo kunt u in uw eigen omgeving het comfort van de producten ervaren.

Matras kopen voor een scherpe prijs

Wij hebben ervoor gekozen om geen fysieke winkels te hebben. Dit betekent geen dure winkelruimtes en winkelpersoneel waardoor wij onze producten voor een scherpe prijs aan kunnen bieden. Wilt u een matras kopen? Bekijk dan hierboven ons matrassen overzicht.

Traagschuim matras kopen? Bekijk hierboven ons matrassen overzicht.

Vul het advies paneel binnen een paar klikken en 2 minuten in en ontvang een vrijblijvend professioneel slaapadvies van onze specialisten

Decupré Certificering