Naast verschillende matrassen voor in ziekenhuizen en andere zorginstellingen, produceren wij ook zeer luxe en bovendien comfortabele behandeltafel matrassen voor bij u in de praktijk. Dit oplegmatras is speciaal ontwikkeld voor paramedici zoals fysiotherapeuten en manueel therapeuten, en schoonheidsspecialisten en tandartsen. Wilt u liever meteen persoonlijk spreken met een van onze experts over de mogelijkheden van een oplegmatras in uw praktijk? Neem dan contact met ons op 0316-750 441.

De tekst gaat hieronder verder

Vul het adviespaneel hieronder binnen 2 minuten in voor vrijblijvend persoonlijk advies van onze specialisten

1.

Wat is uw geslacht?

2.

Wat is uw leeftijd?


3.

Wat is uw lengte?


4.

Hoeveel weegt u?


5.

Postuur


6.

Temperatuur


7.

Lichamelijke bijzonderheden?


8.

Ik slaap nu op een ... matras


9.

Leeftijd huidige matras


10.

Hoe beoordeelt u uw eigen nachtrust?


11.

Hoe heeft u Decupré voor het eerst gevonden?Wij zullen uw persoonlijke slaapadvies in een uitgebreide rapportage naar u toezenden. Indien wij aanvullende vragen hebben omtrent uw situatie zal een van onze specialisten contact met u opnemen.

Zonder uw contactgegevens kunnen wij u niet van een accuraat rapport voorzien. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het geven van slaapadvies.Naam
Email
Telefoon

Hoogwaardige materialen

Onze behandeltafel matrassen zijn uitsluitend van de beste materialen vervaardigd volgens de hoogste Decupré standaarden en hebben daardoor een uitstekende kwaliteit en perfect ligcomfort. Zo is de kern gemaakt van kwalitatief hoogwaardig traagschuim. Hierdoor past het oplegmatras zich optimaal aan het lichaam van uw cliënt aan. Zodoende ligt uw cliënt , gedurende de hele behandeling, heerlijk comfortabel.

De tijk (hoes) van onze behandeltafelmatrassen is van zeer hoogwaardig polyurethaan gemaakt. Hierdoor kunt  u de tijk uitermate eenvoudig schoonmaken met een doekje. Bovendien kan viezigheid, vanwege dit materiaal, zich niet in de kern van het matras ophopen. Beide aspecten zijn uiteraard wel zo fijn voor zowel de hygiëne als de levensduur van het matras. De tijk is afritsbaar en daarmee vervangbaar, mocht u hier behoefte aan hebben. De onderkant van het oplegmatras is voorzien van een zeer doeltreffende anti-sliplaag. Hierdoor ligt het behandeltafel matras stabiel op uw behandeltafel, ongeacht in welke positie u uw behandelbank heeft staan.

Iedere behandeltafel matras wordt speciaal voor u op maat gemaakt

Verder wordt iedere behandeltafel matras op maat gemaakt. Dit houdt in dat u het matras op zowel een behandeltafel, als een behandelstoel als een behandelbank kunt leggen. Voor iedere situatie hebben wij dus de beste oplossing. Bovendien kunnen wij ervoor zorgen dat het matras taps toeloopt, indien u dit wenst. Op die manier vormt het matras zich perfect naar uw behandeltafel, -stoel of -bank, ook indien deze verstelbaar is. Verder kunnen de behandelmatrassen ook geleverd worden met een elastische band. Dit is erg handig voor behandelingen die zittend uitgevoerd worden.

Samenwerken met Decupré

De behandeltafel matrassen van Decupré bieden een ongekend hoog comfort. Wees dan ook niet verrast indien uw cliënt erkent dat het matras heerlijk ligt. Mocht dit gebeuren, dan kunt u aangeven dat wij niet alleen behandeltafel matrassen in ons assortiment hebben maar ook zeer comfortabele matrassen voor thuis. Bovendien kunt u onze folder met de klant meegeven. Zodoende helpt u niet alleen uw klant op weg naar een betere nachtrust, maar ook uzelf met een hogere klanttevredenheid voor uw praktijk. Door deze samenwerking krijgt u namelijk een fikse korting op uw nieuwe behandeltafel matras! Op die manier kunt u uw cliënten een nóg betere ervaring bieden.