Advies paneel

Vul in 2 minuten het advies paneel hieronder in

1. Wat is uw geslacht?

Geslacht
2. Wat is uw leeftijd?

Leeftijd
3. Wat is uw lengte?

Lengte
4. Hoeveel weegt u?
Gewicht
5. Postuur

6. Temperatuur

Warmte

 
7. Lichamelijke bijzonderheden?

Klachten
8. Ik slaap nu op een ... matras

Huidige matras
9. Leeftijd huidige matras

Leeftijd matras
10. Hoe beoordeelt u uw eigen nachtrust?
Nachtrust
11. Hoe heeft u Decupré voor het eerst gevonden?
Marketing

Wij vragen u om uw contactgegevens omdat wij die nodig hebben om u een accuraat rapport te kunnen bezorgen.

Onze garantie: Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het geven van het door u gevraagde slaapadvies. Na het uitbrengen van het advies worden uw gegevens vernietigd. Wij delen deze gegevens niet met derden.Naam
Email
Telefoon

Vul het advies paneel in en ontvang in 12 klikken en 2 minuten een gedegen slaapadvies.

Goed slapen is belangrijk. Goede matrassen en hoofdkussens zijn dus ook belangrijk. U brengt immers ongeveer 1/3e van uw leven in bed door. Een goed matras kiezen is niet zo gemakkelijk. Een gedegen professioneel slaapadvies is belangrijk voor u.

Decupré is de marktleider op het gebied van matrassen in de gezondheidszorg. Onze specialisten hebben uitgebreide ervaring en kunnen samen met u bepalen wat voor u de beste keus is. Dit is voor u geheel gratis en vrijblijvend.

“De professionals van Decupré gaven mij een gedegen slaapadvies. Ik slaap heerlijk”

Bovendien mag u op de Decupré producten 30 dagen gratis proefslapen alvorens te beslissen.

Decupré advies paneel slaapadvies matrasadvies

Marktleider gezondheidszorg

Decupré is marktleider in de gezondheidszorg en specialist op het gebied van gezond slapen. Uit de kennis die Decupré heeft ontwikkeld op het gebied van decubitus preventie weet Decupré als geen ander met welke combinatie van materialen een zo lage mogelijke druk op het lichaam kan worden bereikt. Dit levert ook het meeste comfort op. En dat is belangrijk voor u als consument.

Proefslapen

U mag de Decupré producten eerst 30 dagen gratis uitproberen. Zo kunt u in uw eigen omgeving het comfort van de producten ervaren. Als u binnen 30 dagen aangeeft dat u uw bestelling niet wilt houden, dan haalt Decupré uw bestelling op (ingeval van een matras) of u stuurt zelf uw bestelling terug (ingeval van hoofd- of zitkussens). Als u uw bestelling houdt dan sturen we u na 30 dagen een factuur.

Professioneel advies

Aangezien een goed matras kiezen nog niet zo gemakkelijk is, ontvangt u bij Decupré een persoonlijk en professioneel slaapadvies van onze specialisten. Door hun uitgebreide ervaring en kennis kunnen ze u helpen het matras te vinden dat het beste bij u persoonlijk past. Dit advies is geheel gratis en vrijblijvend. Bekijk hier de uitzending over het beste slaapadvies in RTL’s Life is beautiful met Bart Bosch en Irene Best.