Instelbare matrassen voor thuis

De Adaptable Air matrassen van Decupré hebben acht a-concentrische luchtbanen waarvan u de hardheid continu naar eigen wens kunt aanpassen. Hierdoor bieden deze instelbare matrassen optimaal comfort, ook wanneer uw voorkeuren veranderen. Onze instelbare matrassen zijn opgebouwd uit meerdere lagen van zowel traagschuim als koudschuim omdat deze combinatie zorgt voor een uitstekende drukverdeling en ondersteuning. Daarnaast bevatten zij zeven zones die ervoor zorgen dat alle lichaamsdelen evenredig worden verdeeld. Nieuwsgierig geworden naar onze instelbare matrassen? Vul hieronder het advies paneel in, dan helpen wij u graag!

Vul het advies paneel hieronder binnen twee minuten in en ontvang vrijblijvend slaapadvies over de instelbare matrassen van onze specialisten.

Vul het adviespaneel hieronder binnen 2 minuten in voor vrijblijvend persoonlijk advies van onze specialisten

[qsm quiz=1]

Voordelen Decupré slaapcomfort

  • De expertise van de marktleider in de zorg
  • 100/100 score van TÜV/TNO voor kwaliteit
  • Zeer hoge klantenwaardering
  • Gratis professioneel advies
  • Matrassen worden individueel ingesteld
  • Proefslapen zonder betaling vooraf
  • Veelzijdig assortiment voor elke behoefte en prijzen vanaf € 295

“De professionals van Decupré gaven mij een gedegen advies. Ik slaap heerlijk”

Klanten beoordelen ons met een 9,2. Bekijk hier onze beoordelingen.

“De professionals van Decupré gaven mij een gedegen advies. Ik slaap heerlijk”

Klanten beoordelen ons met een 9,2. Bekijk hier onze beoordelingen.

Vul het advies paneel binnen een paar klikken en 2 minuten in en ontvang een vrijblijvend professioneel slaapadvies van onze specialisten

Klik hier voor slaapadvies

Kwaliteit Decupré matrassen

Door onze kennis en ervaring weten wij als geen ander met welke materialen een zo laag mogelijke druk op het lichaam bereikt kan worden. Met deze kennis leveren wij de beste ondersteuning en het hoogste comfort. Decupré heeft een perfecte score van 100/100 punten behaald in de test van het gerenommeerde TÜV Rheinland instituut.

30 dagen proefslapen

U mag de Decupré producten eerst 30 dagen gratis uitproberen. Zo kunt u in uw eigen omgeving het comfort van de producten ervaren.

Matras kopen voor een scherpe prijs

Wij hebben ervoor gekozen om geen fysieke winkels te hebben. Dit betekent geen dure winkelruimtes en winkelpersoneel waardoor wij onze producten voor een scherpe prijs aan kunnen bieden.