Orthopedische traagschuim hoofdkussens voor thuis

Veel mensen zijn overtuigd van het belang van een goed matras, echter is een goed hoofdkussen minstens zo belangrijk om een optimaal slaapklimaat voor uzelf te creëren. Naast een goed matras is dus ook een goed hoofdkussen van essentieel belang voor een optimale nachtrust. Een goed kussen helpt bijvoorbeeld bij het voorkomen spanningshoofdpijn, nek- en/of schouderpijn. Met het juiste kussen liggen de nek- en rugwervels op één lijn zodat het lichaam optimaal kan ontspannen. Decupré biedt de oplossing met orthopedische traagschuim hoofdkussens, waarmee u in elke slaaphouding (zij-, rug-, of buikligging) altijd de juiste ondersteuning heeft! Dit zorgt ervoor dat uw lichaam zich in een goede en correcte houding kan ontspannen.

Kwaliteit

Wij weten als geen ander met welke materialen een zo laag mogelijke druk op het lichaam kan worden bereikt. Met deze kennis leveren wij de beste ondersteuning en het hoogste comfort.

Marktleider

Wij zijn al 13 jaar marktleider in de zorgsector met onze gepatenteerde producten.

30 dagen proefslapen

U kunt uw nieuwe hoofdkussen eerst 30 dagen testen alvorens u besluit deze aan te schaffen. Zo kunt u in uw eigen omgeving het comfort van de producten ervaren.

Orthopedische traagschuim hoofdkussens kopen? Bekijk hier onze producten.

Vul het advies paneel binnen een paar klikken en 2 minuten in en ontvang een vrijblijvend professioneel slaapadvies van onze specialisten

Klik hier voor slaapadvies

Orthopedische traagschuim hoofdkussens

Decupré produceert orthopedische traagschuim hoofdkussens met visco-elastische vol-kern. Dit wil zeggen dat de orthopedische hoofdkussens uit hoge kwaliteit traagschuim vervaardigt zijn. Het kussen vormt zich dus exact naar de contouren van uw lichaam en ontlast de drukpunten. De hoofdkussens zijn geschikt voor ieder lichaam en ook nog eens circa 70% voordeliger doordat Decupré een hoog inkoopvolume heeft en niet via winkels verkoopt. Mocht u het zich afvragen: al onze orthopedische hoofdkussens, ook die met een afwijkend formaat, passen in een doorsnee kussensloop.

Kwaliteit van Decupré producten

Net zoals bij onze traagschuim matrassen kunt u eerst gebruik maken van een proefperiode van 30 dagen alvorens u uw orthopedische hoofdkussen aan schaft. Wij willen het beste slaap-, lig- en zitcomfort toegankelijk maken voor iedereen en op die manier bijdragen aan een gezond slaapklimaat voor iedereen. Traagschuim biedt onomstotelijk bewezen de beste drukverdeling en daarmee het beste lig- en zitcomfort. Daarom is in alle Decupré producten het contactvlak, het vlak waarop u ligt, gemaakt van het beste traagschuim. Dit heeft optimale ventilerende eigenschappen, voor het product de juiste densiteit en mechanische eigenschappen. Onze producten worden aangeraden door zowel medici als paramedici en tevreden klanten die u reeds voor zijn gegaan.

Summer sale – tot €500 korting op de matrassen.*

 

* Vul het advies paneel in voor persoonlijk advies van onze professionals.